ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:de exemplu, mai sus, tu ma faci arogant. este ultima jignire dintr-un foarte lung sir.
nu este jignire Andrei , este o realitate

din cauza acestei arogante ai pierdut si vei pierde in continuare si daca ai fi avut ceva de invatat ar fi fost nu sa fi antrenor de pescuit ci faptul ca nimeni nu este mai presus decat celalalt , din punct de vedere uman
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: pai cum facem ca pe de o parte , tu si Val l-ati urcat pe Orhei pe esafod pentru ca nu a avut nici o reactie cand ai fost suspendat de AGVPS ,
parca si tu, nu?

Cristi Y scrie: in schimb , voi amandoi inrositi tastaturile si telefoanele ca sa-mi faceti mie un " bine " :roll: :roll: :roll:
pe ce te bazezi cand faci afirmatia asta?!?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:eu "m-am dat" cu conceptul de "federatie sportiva de pescuit" nu cu "cancerul ala".
pentru ca eu cred in acest concept si in organizarea pescuitului sportiv in consecinta.
pai crezul in acest concept te-a indemnat sa faci afirmatia urmatoare ?:

Daca niciunul din aceste loturi nu vor sa faca pasii de mai sus voi face un lot de 8 pescari care vor accepta conditiile legale.

sau intentia aroganta de a da " peste bot " celor care numai ce terminasera un campionat national ??

in continuare afirmi :

Nimeni nu stie ce va fi si cine va avea castig de cauza. Pe cine va baga CIPS-ul in concurs.

s-a aflat ! :D :D

A sosit vremea sa alegeti. La CM pe lista AGVPS sau pe lista MTS. Bentu sau Popescu.

oamenii au ales !! :wink: :D :D :D

andrei vladeanu
Veteran

nu, Cristi
a ales CIPS-ul
eu credeam ca o sa aleaga invers, d aia am facut postarea.
mi-am luat tzeapa, am pierdut.

in cazul de fata sunt un PIERZATOR, nu un AROGANT
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:apropos Andrei , observi de unde a inceput aceasta discutie ?? daca nu iti spun eu , din intentia lui Val , marcata de toleranta de a-mi face un bine :lol: :lol: :lol: :lol:

pai cum facem ca pe de o parte , tu si Val l-ati urcat pe Orhei pe esafod pentru ca nu a avut nici o reactie cand ai fost suspendat de AGVPS , in schimb , voi amandoi inrositi tastaturile si telefoanele ca sa-mi faceti mie un " bine " :roll: :roll: :roll:

pai e frumos asa ?? sau sa-l citez pe Val ... e tolerant ??? vom vedea asta
Intentia lui Val nu a fost de a face vreun rau .... Ba cred ca ti-am facut un bine ...ca urmare acestor schimburi de mesaje , deja ai strins capital politic . E ceva ..
Vroiam sa incetezi cu inveticvele la adresa mea . Daca ai sa-l intrebi vreodata pe Orhei adevarul despre aceea perioada in care s-a pierdut CM-ul o sa te ia capul ... Tocmai ca noi trei , el , Andrei si cu mine stim adevarul , nu am putut fi de acord cu politica strutzului in cazul lui Andrei . Lui Selaru nu i s-a spus nimic despre documentele facute la vremea aia cu ajutorul neconditionat al nostru ...doar sa salvam situatia . I-am facut toate poftele si el nu a gasit de cuvinta niciodata sa spuna ...incetati bai ...ca nu e chiar asa cu astia doi ...Ce doare este ca tocmai tu care mai aveai cat de cat o minima informatie si minime obligatii morale , ai gasit de cuvinta sa intri in turma mare a menestrelilor de urari de sanatate si pofta de viata la adresa nostra , pe acest forum si nu numai ..
Cu asta am incetat . Ti-am zis ca poate tu gandesti bine si eu rau . Nu judec pe nimeni , dar totul trebuie sa aiba si un final . Din pacate a venit momentul si lasa un gust amar .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Intentia lui Val nu a fost de a face vreun rau ....
:lol: :lol: :lol: :lol: hai sa fim seriosi , nu discuti cu un tampit , intentia ti-ai exprimat-o initial intr-o zona cu acces restrans , foarte clar si explicit asa ca las-o balta

ai vrut tu dar nu ti-a iesit , se pare ca lumea inca mai apreciaza ceva la mine , altceva decat banii

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
Val scrie:Intentia lui Val nu a fost de a face vreun rau ....
:lol: :lol: :lol: :lol: hai sa fim seriosi , nu discuti cu un tampit , intentia ti-ai exprimat-o initial intr-o zona cu acces restrans , foarte clar si explicit asa ca las-o balta
da' eu ce rau ti-am facut, fratioare? :(

(cu exceptia faptului ca te-am suparat neintelegand ca oamenii sunt egali dpdv uman)
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:da' eu ce rau ti-am facut, fratioare?
intreb si eu asa , cine l-a montat pe Piticu' sa-l sune pe Orhei pentru a face iures ca merg eu cu lotul cand anuntul fost facut DECAT intr-un cerc restrans , foarte restrans si cu acces limitat :roll: :roll:
bineinteles ca si a asta a fost facuta pentru ca eram curios sa vad reactiile voastre care nu au intarziat sa apara si se pare ca culmea , sunteti singurii care ati avut o reactie negativa !!! :roll:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

eu cu asta am incheiat , ma duc la piscina , ma pregatesc ca am de alergat mult in spatele standurilor :wink:

succes maxim in activitatea federala

salut

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:da' eu ce rau ti-am facut, fratioare?
intreb si eu asa , cine l-a montat pe Piticu' sa-l sune pe Orhei pentru a face iures ca merg eu cu lotul cand anuntul fost facut DECAT intr-un cerc restrans , foarte restrans si cu acces limitat :roll: :roll:
pe Piticu' l-a montat incalcarea regulamentului unui concurs de stabilire a lotului national la care a platit si participat.

de aflat, a aflat de pe forumul de rapitori, nu de la mine.

vezi de ce nu-mi place mie agvps-ul si organizarea actuala a pescuitului de competitie? pentru ca sub pretextul ca toti oamenii sunt egali (desi ei sunt impartiti de cand lumea in oameni de calitate si lepre, in putinciosi si neputinciosi, in destepti si prosti, etc) se lucreaza "la ochi", dupa cum doresc organele genitale ale anumitor persoane.

nu mai exista reguli, ci doar o intrecere cine face mai multi bani din vanzarea de boilies si cine da la m...e mai abitir. iar lucrurile sunt conduse in virtutea acestor 2 lucruri.
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”