ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:El mai are ceva de spus ... ca prea a sarit calul .
am sarit calul ? :lol: :lol: :lol: :lol:

pai voi ati venit de ieri cu intentia de a ma fu-te si tot eu sar calul :lol: :lol: :lol:

curvoiul a vrut anul trecut pe vremea asta sa sara pe cal dar nu prea i-a reusit , a avut avant prea mare si a cazut in partrea cealalta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Unde pescuieste domnul Iovanescu ? Din ce lot face parte si la ce concursuri a participat . Amesteci lucrurile .... ca de obicei .

nu le amestec si intelegi foarte bine ce am vrut sa spun si stiu foarte bine ce spun , acum curvoiul a ajuns la anaghie , prigonit si marginalizat de toata lumea asta datorita caracterului infect pe care-l are

ai spus-o si tu ca i-l ajuti pentru ca a fost haituit de toata lumea , dar DE CE HAITUIT ????

de ce nu a fost haituit si marginalizat Maimutoiul , Cezar Bibu , Gabi Tomulescu , Mitzanul , Radu Badica sau multi altii ??? de ce nu am fost eu marginalizat ??? te-as fi intrebat de ce nu ai fost si tu marginalizat dar partial esti si stii de ce , pentru ca te-ai asociat cu curvoiul

suferinta majora care l-a adus in starea asta este pierderea fraielor din mana , DAR , pana unde credea el ca poate merge dictatura ???

mie concret ce are sa-mi reproseze ??? ca ma iau de el de cand s-a asociat cu cancerul de la Alba ??

da asa este , a facut aceea asociere ca O CURVA , prezentand acea hotarare tuturor cu aroganta-i specifica , la modul , NA CA V-AM ..... si pentru asta pentru mine este si va fi un curvoi

Draga Cristi , il prefer pe curvoiul asta cu ghilimele de la mine , decit 10 ca tine .... scuze ! Are toate calitatile pe care tu nici nu le banuiesti si nici nu le-ai avut vreodata . O falsa imagine te-a ajutat si recunosc ca m-ai pacalit ....
Toate cacaturile astea pe care le faci ...nu iti dovedesc decit maruntul caracter ... ti-am mai zis tzatza si chivutza ... Te-ai dovedit un minim caracter , inclusiv in ceea ce scrii aici si acum . Din gura ta totul pare o curvasarie verbala ....
Repet ...era ultima incercare asta care ai incercat-o . Sa sti ca pe lumea asta , chiar stiu ca te deranjeaza cumplit , unii au si minte si personalitate !
Ultima oară modificat Sâm Iul 19, 2014 22:12 de către Val, modificat de 3 ori în total.

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Stai cuminte ca te lovesti la ceas in discutia asta ... nu te baga , e momentul lui Cristi . Ce ati avut de spus s-a spus pina acum . El mai are ceva de spus ... ca prea a sarit calul .
hai, frate, nu te mai da asa de mare ca ti se rupe textila...discutia e de ca..cat si tu ai un mare aport la asta...lamentabil, zau asa...ati sarit amandoi pe cristi si va chinuiti sa stati deasupra...cum se face ca tot el se vede de sus ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:Stai cuminte ca te lovesti la ceas in discutia asta ... nu te baga , e momentul lui Cristi . Ce ati avut de spus s-a spus pina acum . El mai are ceva de spus ... ca prea a sarit calul .
hai, frate, nu te mai da asa de mare ca ti se rupe textila...discutia e de ca..cat si tu ai un mare aport la asta...lamentabil, zau asa...ati sarit amandoi pe cristi si va chinuiti sa stati deasupra...cum se face ca tot el se vede de sus ?
Asta pentru ca m..e lui tu stai in genunchi ... de aia il vezi sus !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Draga Cristi , il prefer pe curvoiul asta cu ghilimele de la mine , decit 10 ca tine .... scuze
ok , drum bun in viata si lasati-ne pe noi astia muritorii sa ne vedem de ale noastre , a-ti ales federatia , l-ati prpovaduit pe popescu amenintandu-ne cu procese , desfiintari si cu campionate vazute la televizor

mergeti acolo , unde este cadru legal , onoare , moralitate si cinste , daca aici este atat de imoral totul si de ilegal de ce tot va consumati energia sa scuipati cu borhot pe aici ??

deplasarea la CM din punctul vostru de vedere este frauduloasa , uzurpand calitati oficiale , pai la asa actiuni nu poate merge decat un capitan imoral ...bla bla bla

in ceea ce-l priveste pe curvoi , nu am incercat nimic , iti vei aminti odata ce a spus Tataie :wink:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Draga Cristi , il prefer pe curvoiul asta cu ghilimele de la mine , decit 10 ca tine .... scuze
ok , drum bun in viata si lasati-ne pe noi astia muritorii sa ne vedem de ale noastre , a-ti ales federatia , l-ati prpovaduit pe popescu amenintandu-ne cu procese , desfiintari si cu campionate vazute la televizor

mergeti acolo , unde este cadru legal , onoare , moralitate si cinste , daca aici este atat de imoral totul si de ilegal de ce tot va consumati energia sa scuipati cu borhot pe aici ??

deplasarea la CM din punctul vostru de vedere este frauduloasa , uzurpand calitati oficiale , pai la asa actiuni nu poate merge decat un capitan imoral ...bla bla bla

in ceea ce-l priveste pe curvoi , nu am incercat nimic , iti vei aminti odata ce a spus Tataie :wink:
Drum bun si tie ca e drum lung pina in Italia ! Concret ..ce ai scuipat tu pe mine si pe Andrei in 3 luni , s-a intors azi ... si nu e gata ! Urmeaza . Ca nici tu nu te-ai oprit niciodata si nici nu ai de gand sa o faci .. Nu de alta dar balanta trebuie echilibrata .... deocamdata avem 1 zi vs luni de zile ...
Iti spun a nu stiu cata oara ...ca ma doare in piept de Popescu si de uzurpari si altele care iti intuneca mintea . Acolo lucrurile sunt clare si nu tin de niciunul dintre noi ....oricat ai vrea tu sa crezi ca ai putea avea vreun minim potential , in afara jignirilor repetate si deja inutile . E ca si cum ai injura pe unul mort !
Pe mine m-ai suparat TU !!! Cu jignirile si lipsa ta de respect fata de orice !
Iar ceea ce faci cu Vladeanu trece orice bruma de educatie !

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

caractere, esti jalnic... :(
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie: Nu de alta dar balanta trebuie echilibrata .... deocamdata avem 1 zi vs luni de zile ...
razbunarea , apanajul ... barzoiului :lol: :lol: :lol: :lol:

aveti o zi in care ati facut ce ???? a-ti borat venin asa cum stiti voi doi mai bine , sau poate ca voi o vedeti ca o mare realizare :lol: :lol: :lol:

sunt impresionat pana in sucurlile gastrice asa ca ma duc sa beau o bere , tu probabil ca esti la a zecea , de curvoi nu mai zic ca nu-l mai tine pateul

hai pa
Ultima oară modificat Sâm Iul 19, 2014 22:35 de către Cristi Y, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:caractere, esti jalnic...

nimeni nu-i perfect pasarica , daramite plin de virtuti ca tine :wink:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie: Nu de alta dar balanta trebuie echilibrata .... deocamdata avem 1 zi vs luni de zile ...
razbunarea , apanajul ... barzoiului :lol: :lol: :lol: :lol:

aveti o zi in care ati facut ce ???? a-ti borat venin asa cum stiti voi doi mai bine , sau poate ca voi o vedeti ca o mare realizare :lol: :lol: :lol:

sunt impresionat pana in sucurlile gastrice asa ca ma duc sa beau o bere , tu probabil ca esti la a zece-a , de curvoi nu mai zic ca nu-l mai tine pateul

hai pa
Patetic , dar la fel de emotzionant .... Si pe mine ma supara pleoapa 3-a ! semn rau ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Sâm Iul 19, 2014 22:41 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”