Moderator: gor965
Ai consumat ceva înainte de a scrie prostiile astea? Ce treabă am eu cu pregătirea lotului național?nit_matias scrie:Il doare pe el la basca, pentru el conteaza ca acum e la putere, dar eu sunt curios daca e in stare sa isi assume responsabilitatea esecului si anume:
DACA LA ANUL ROMANIA IESE MAI JOS DE 5 DEMISIONEZI STEFANE?
cu hartiile alea a reusit sa dea peste cap multe lucruri...si ma tem ca e doar inceputul...pe de alta parte...lac sa fie - voi chiar credeti ca nu are deja loturi de pescari??? pe cine intereseaza ce fel de pescari? au hartia, sunt in legalitate si pot sa pescuiasca...bucuria englezilor,bulgarilor etcpharaoh scrie:Un lucru e cert. Federatia asta, infiintata ilegal dupa parerea mea, nu este functionala in momentul de fata. Popescu are doar hartii, legi si cateva cluburi fara activitate, cu niste asa-zisi sportivi pe liste. Dovada ca n-a fost in stare sa organizeze nici o competitie adevarata pana acum. Nu stiu daca pescarii au nevoie de tot hatisul asta de legi si regulamente sportive, atat timp cat e limpede pentru orice om cu logica ca pescuitul nu e totuna cu handbal, tir, sah, karate sau ce mai vreti voi. Facand abstractie de toate astea mie tot nu-mi este clar care va fi sursa fondurilor necesare organizarii de competitii nationale, avand in vedere ca, pana acum, Popescu n-a facut nici o dovada clara in acest sens. De la stat? Ma indoiesc.
Si CIPSed astia.... am impresia ca nu sunt prea departe nici de AGVPSR nici de Popescu.
https://www.pharaoh scrie:Un lucru e cert. Federatia asta, infiintata ilegal dupa parerea mea, nu este functionala in momentul de fata. Popescu are doar hartii, legi si cateva cluburi fara activitate, cu niste asa-zisi sportivi pe liste. Dovada ca n-a fost in stare sa organizeze nici o competitie adevarata pana acum. Nu stiu daca pescarii au nevoie de tot hatisul asta de legi si regulamente sportive, atat timp cat e limpede pentru orice om cu logica ca pescuitul nu e totuna cu handbal, tir, sah, karate sau ce mai vreti voi. Facand abstractie de toate astea mie tot nu-mi este clar care va fi sursa fondurilor necesare organizarii de competitii nationale, avand in vedere ca, pana acum, Popescu n-a facut nici o dovada clara in acest sens. De la stat? Ma indoiesc.
Si CIPSed astia.... am impresia ca nu sunt prea departe nici de AGVPSR nici de Popescu.
Vorbeam de competitii adevarate, nu de gluma aia de campionat cu 3 pescari.Stefan Popescu scrie:https://www.pharaoh scrie:Un lucru e cert. Federatia asta, infiintata ilegal dupa parerea mea, nu este functionala in momentul de fata. Popescu are doar hartii, legi si cateva cluburi fara activitate, cu niste asa-zisi sportivi pe liste. Dovada ca n-a fost in stare sa organizeze nici o competitie adevarata pana acum. Nu stiu daca pescarii au nevoie de tot hatisul asta de legi si regulamente sportive, atat timp cat e limpede pentru orice om cu logica ca pescuitul nu e totuna cu handbal, tir, sah, karate sau ce mai vreti voi. Facand abstractie de toate astea mie tot nu-mi este clar care va fi sursa fondurilor necesare organizarii de competitii nationale, avand in vedere ca, pana acum, Popescu n-a facut nici o dovada clara in acest sens. De la stat? Ma indoiesc.
Sa-mi ............Stefan Popescu scrie:@WBF
Ai dreptate. Nu ai cu cine și pentru ce!
Adio, fiilor. Când veți mai crește, știți unde să mă căutați!