gor965 scrie:
E evident ca voi considerati susrsa problemelor ca fiind Popescu, dar sa ma scuzati ptr. logica precara, eu cred ca daca nu sunteti de acord cu ce spune el, e suficient sa ignorati, nu sa-l injurati.
Ha.Ha.Ha. Imi spui ca cacaracterul e un user model care dialogheaza pe forum. Nu persifleaza, nu jigneste. E coerent,decent si civilizat. De 5 ani. Ok. O fi logica ta cea care te ghideaza dar evidenta te contrazice.
gor965 scrie: Daca tie nu-ti place de el, nu-ti place ce face, ce zice, de ce intri pe topicurile astea ?
Pentru ca pe topicurile astea mai scriu si alti useri care spun chestii utile, coerente sau care pur si simplu ma intereseaza. Din pacate dau peste mizeriile debitate de
ãla si s-a dus dreq tot farmecul.
gor965 scrie:.chiar daca-l banam, tot nu rezolvam nimic !
Nush ce sa zic. Ati tot banat diversi useri ati periat topicuri ati facut de toate. Cu toate astea zoaiele, injuriile si aberatiile sunt mai prezente ca oricand. Ce-ar fi daca , totusi, ati incerca si asta cu banarea. Cam ce rau crezi ca s-ar putea intampla? O saptamana. Apoi compari. In functie de ce se intampla decizi.
gor965 scrie:Mai departe, legat de modul cum e administrat sit-ul, cred ca saltul major facut in ultimii ani in clasamentul sit-urilor de profil e dovada cea mai buna ca lucrurile merg bine.
Dap. Merg spre bine.
gor965 scrie:E posibil sa fi putut merge si mai bine, dar momentan atat putem !
Sunt convins ca se poate mai bine da' nu-i stres. Un prim pas ar fi consecventa si coerenta. Un pas si mai mare ar fi transparenta. Dar deja discutam discutii.Io zic s-o luati catinel si sa incercati sa curatati topicurile de CN si CM de mizerii. Nu aduc ele nush ce trafic da' ar fi un bun exercitiu pentru cand va veti propune sa curatati topicurile cu adevarat vizitate.
Spor!