Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Albert »

Dan M scrie: si daca o faceti, va rog sa respectati regulile acestui site.
How sweet...il domnim, il rugam...
Bine ca pe altii care nu suporta mizeriile debitate de excrocu mincinos ii zburati fara sa anuntati undeva de ce(si chiar v-ati laudat ca faceti asta..topic separat..moderatori comunicativi...right).Doar pentru ca ii servesc puturosului ce merita.
Nu inteleg de ce nu-l banati, cum fac aia de la stationar. Trafic nu aduce, asa ziceti. Doar mizerii, miciuni, si alte cacaturi.
De ce il mai tolerati?! De ce-l domniti? De ce-l rugati? Banati putoarea si isi revine si forumul. De ce n-o faceti?

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Albert scrie: How sweet...il domnim, il rugam...
....
Si ce-ai vrea...sa-l dea in p**a lui ? ...e Administrator de sit, nu birjar !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Ce reguli am încălcat?
Va rog sa studiati regulamentul acestui forum aici -> http://www.crapmania.ro/forum/announces ... 14359.html

Si cred ca va dati seama singur ce-ati incalcat. Cititi cu atentie punctele cu referire la linkurile externe.

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Albert scrie:
Bine ca pe altii care nu suporta mizeriile debitate de excrocu mincinos ii zburati fara sa anuntati undeva de ce(si chiar v-ati laudat ca faceti asta..topic separat..moderatori comunicativi...right).Doar pentru ca ii servesc puturosului ce merita.
Nu inteleg de ce nu-l banati, cum fac aia de la stationar. Trafic nu aduce, asa ziceti. Doar mizerii, miciuni, si alte cacaturi.
De ce il mai tolerati?! De ce-l domniti? De ce-l rugati? Banati putoarea si isi revine si forumul. De ce n-o faceti?
Pe cine am banat? daca te referi la RazvanG acesta a primit ban pentru limbajul mai mult decat obscen pe care l-a practicat in ultimele 100 de postari. Cu toate acestea, l-am rugat personal sa inceteze (prima oara s-a si tinut de cuvant), apoi m-a injurat si pe mine.. si etc. I-am spus ca e bine venit pe acest site oricand, cu rugamintea sa posteze in limitele de decenta.
Noi incercam sa fim cat mai permisivi, insa toate au o limita.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Albert scrie:
Varut anumite atitudini se formeaza inexcesum pentru posteritate. Nu gestionarii site-ului gresesc ci ceilalti care citesc si inteleg ca ii se vorbeste la persoana a doua. De multe ori USERULUI Stefan Popescu i se vorbeste la persoana a doua pentru ca USER-ul asta, mai nou presupune un amalgam de personaje. Mai exact este combinatia dintre Stefan Popescu, Costica Buhac, Andrei Vladeanu, Sorin Rudeanu s.a. Niciodata nu sti exact care posteaza sub aceeasi semnatura. Ce e vadit de inteles este faptul ca se mentin pe aceleasi linii directoare: prostirea pescarului, fie ca e sportiv, fie agrementist (puteti observa asta cand face diferenta dintre pescari, sportivi si cei ce-si aroga dreptul de a conduce federatia); racolarea unora sau altora (apar nume noi sau se manipuleaza prin discutii in care se insereaza cate un nume cunoscut. Daca nu Era A.V.-ul implicat avea curaj Fane sa-l pomeneasca pe Genes? Sa fim seriosi s.a.), diversiunile cotidiene (si aici vreau sa evidentiez in mod special ideea de a le fi facut telefonic. In particular. Am fost sunat si mi-au spus destui baieti ca au fost sunati aiurea, doar sa dea relatii despre unul sau altul. conspiratii ieftine si mizere) s.a.
Asa ca atentie ce cititi ca se monitorizeaza ritmul si se posteaza din directia aia numai stereotipii.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Fane stereotipii la stereotipii:
1. Cand justifici infiintarea federatiei, la modul real si cu acoperirea acuzatiilor de fals si uz de fals?
2. Cand explici cum vei salva CM-ul de anul viitor atata timp cat nu vei obtine nicio conciliere cu AGVPS-ul?
3. Ce intelegere ai cu AV-ul de trage atata de timp? Ce sperati sa obtineti prin schimbarea jocurilor ca tot o mascarada ieftina reusiti in final? Se intampla asta din cauza ca nu i-ai platit serviciile inca?!!!!!!!!
Urban culture.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

gor965 scrie:
Albert scrie: How sweet...il domnim, il rugam...
....
Si ce-ai vrea...sa-l dea in p**a lui ? ...e Administrator de sit, nu birjar !
As vrea sa se aplice aceleasi masuri pentru toti. Daca incepi cu "fineturi" de genul ca x baga pu*i si mizeria o da cu idioti n-avem ce discuta. Asa administrator de site tot nu mi-a raspuns de ce il mai tolereaza pe mincinos. Nu cred ca x sau y ajungea sa-si bage sau sa-si scoata daca cacaracteru' era banat. Unii reactioneaza la provocari mai violent sau colorat decat altii. Faptul ca-l tolerati pe ãla va face complici la toate laturile pe care ãla le genereaza. Faptul ca nu eliminati cauza si taxati reactiile va face ipocriti. Incearca sa-mi explici de ce.

@Dan M
Multumesc de explicatie, intuisem ca asa sta treaba. As fi apreciat ca explicatiile astea sa apara pe topicul pe care v-ati angajat sa-l faceti in care sa explicati fiecare ban, fiecare post sters sau orice alta sanctiune se da pe forum.
De restul nu te mai intreb sunt curios cand multimea de moderatori ma va trimite la tine, sefu' site-ului. Atunci o sa-ti scriu fix ce i-am scris si lui gor mai sus.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Albert scrie:........Faptul ca-l tolerati pe ãla va face complici la toate laturile pe care ãla le genereaza.
E o chestie pe cre suntem nevoiti sa ne-o asumam. Uita-te cati ii pun intrebari dupa ce "ala" anunta ca numai scrie pe forum !
Albert scrie: Faptul ca nu eliminati cauza si taxati reactiile va face ipocriti. Incearca sa-mi explici de ce.
E evident ca voi considerati susrsa problemelor ca fiind Popescu, dar sa ma scuzati ptr. logica precara, eu cred ca daca nu sunteti de acord cu ce spune el, e suficient sa ignorati, nu sa-l injurati. Eram ipocriti daca banal pe cel care se apara, ori care da replici la injurii. Sunt destui care au placerea de a-l zgandari pe Popescu si cred ca la cat de seriosa e problema aparitiei lui in tagma asta a pescarilor la crap, nu e suficient sa-l banam. Daca tie nu-ti place de el, nu-ti place ce face, ce zice, de ce intri pe topicurile astea ? Nu ma intelege gresit, nu-ti reprosez nimic, doar constat ca in ceeace priveste CM-ul "cauza" asta de Popescu are implicari la modul direct si cu injurii si alte kkt-uri la adresa lui noi, pe forum, nu rezolvam nimic !...chiar daca-l banam, tot nu rezolvam nimic !
Mai departe, legat de modul cum e administrat sit-ul, cred ca saltul major facut in ultimii ani in clasamentul sit-urilor de profil e dovada cea mai buna ca lucrurile merg bine. E posibil sa fi putut merge si mai bine, dar momentan atat putem !
George Iorga
Imagine

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

gor965 scrie: E evident ca voi considerati susrsa problemelor ca fiind Popescu, dar sa ma scuzati ptr. logica precara, eu cred ca daca nu sunteti de acord cu ce spune el, e suficient sa ignorati, nu sa-l injurati.
Ha.Ha.Ha. Imi spui ca cacaracterul e un user model care dialogheaza pe forum. Nu persifleaza, nu jigneste. E coerent,decent si civilizat. De 5 ani. Ok. O fi logica ta cea care te ghideaza dar evidenta te contrazice.
gor965 scrie: Daca tie nu-ti place de el, nu-ti place ce face, ce zice, de ce intri pe topicurile astea ?
Pentru ca pe topicurile astea mai scriu si alti useri care spun chestii utile, coerente sau care pur si simplu ma intereseaza. Din pacate dau peste mizeriile debitate de ãla si s-a dus dreq tot farmecul.
gor965 scrie:.chiar daca-l banam, tot nu rezolvam nimic !
Nush ce sa zic. Ati tot banat diversi useri ati periat topicuri ati facut de toate. Cu toate astea zoaiele, injuriile si aberatiile sunt mai prezente ca oricand. Ce-ar fi daca , totusi, ati incerca si asta cu banarea. Cam ce rau crezi ca s-ar putea intampla? O saptamana. Apoi compari. In functie de ce se intampla decizi.
gor965 scrie:Mai departe, legat de modul cum e administrat sit-ul, cred ca saltul major facut in ultimii ani in clasamentul sit-urilor de profil e dovada cea mai buna ca lucrurile merg bine.
Dap. Merg spre bine.
gor965 scrie:E posibil sa fi putut merge si mai bine, dar momentan atat putem !
Sunt convins ca se poate mai bine da' nu-i stres. Un prim pas ar fi consecventa si coerenta. Un pas si mai mare ar fi transparenta. Dar deja discutam discutii.Io zic s-o luati catinel si sa incercati sa curatati topicurile de CN si CM de mizerii. Nu aduc ele nush ce trafic da' ar fi un bun exercitiu pentru cand va veti propune sa curatati topicurile cu adevarat vizitate.
Spor!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Am depasit faza cand imi pierdeam ore in sir sa tin un topic curat...cat timp tu o sa scrii "cacaracterul" nici un efort de-al meu nu va fi de-ajuns sa-ti faca pe plac. Spor la scris !
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”