Moderator: gor965
Catalin , e dus cu capul ... lasa-l sa vorbeasca singurDragoi Adrian scrie:ramolitule, poti sa ne spui si noua ce fost "pescar" din overten te cauta pe tine la telefon? sau e secret?
Poate face Marian Constantin o listă cu cei care au dat bir cu fugiții! Sau îi este rușinică?Marian Constantin scrie:Catalin , e dus cu capul ... lasa-l sa vorbeasca singurDragoi Adrian scrie:ramolitule, poti sa ne spui si noua ce fost "pescar" din overten te cauta pe tine la telefon? sau e secret?
Ce minciuna, ce argumente ? Nu eu atarn pe aici si ma milogesc sa fiu primit la masa pescarilor, pe mine ma cam doare undeva de lupta ta cu agvps ptr putere !Stefan Popescu scrie:Eu dau salarii la alți, dar tu nu ai cum să știi treaba asta.
Mă rog, când nu mai ai argumente și ești prins cu minciuna, dai cu cacao, poate te crede cineva!
![]()
![]()
![]()
![]()
Pentru ce sa fac lista ... fiecare face ce vrea ... unde vrei sa ajungi ?de ce sa imi fie rusine ?Stefan Popescu scrie:Poate face Marian Constantin o listă cu cei care au dat bir cu fugiții! Sau îi este rușinică?Marian Constantin scrie:Catalin , e dus cu capul ... lasa-l sa vorbeasca singurDragoi Adrian scrie:ramolitule, poti sa ne spui si noua ce fost "pescar" din overten te cauta pe tine la telefon? sau e secret?
cui ...... ai dat tu salariu bai .......... ?Stefan Popescu scrie:Eu dau salarii la alți, dar tu nu ai cum să știi treaba asta.