Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de miyagi »

UAAAAAAIIIIIIIIIIIILEEEOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Mesajde zavera » Mar Dec 24, 2013 11:56 am
Fiind la doi pasi de locuinta mea, am trecut pe la sediul Guvernului, dand curs indemnului dlui presedinte Popescu.
Era ca in Ajunul Craciunului, lumea cam grabita, cu gandul mai mult la sarmale si cozonac decat la "federatia lui peste (chior): :lol:
Este putin probabil ca MTS sa trimita un document transant, fara verificarea capacitatilor logistice si financiare ale federatiei.
In proiectul MTS de defalcare bugetara pentru 2014, in dreptul federatiei de pescuit scrie ZERO lei.
Iar Guvernul nu doreste sa se expuna unui esec organizatoric, indiferent cine-l provoaca. Am retinut si o nota de iritare legata de dorinta ambelor parti de a forta mana partii guvernamentale, intr-o problema de importanta marginala in cadrul programului de guvernare.
Cam asta este, pe scurt si in conditii de obiectivitate. Mai multe, dupa sfintele sarbatori!
Pana atunci, Craciun Fericit tuturor,
La Multi Ani !

zavera
veteran

------------------------------------------------------
Sus

Mesajde apsalba » Mar Dec 24, 2013 12:44 pm
zavera,
Cum stai cu scuzele alea? Și nu o mai da la întors. Ce treabă are Guvernul cu organizarea? Cât privește finantarea de la MTS, federația nu a solicitat nici un leu. De ce te f.te grija de federație?
Și încă odată. MTS trebuie să răspundă la o solicitare a CIPS, nu să verifice bonitatea federației.

apsalba
veteran

Sus

Mesajde apsalba » Mar Dec 24, 2013 1:01 pm
Oare de că mă întreb că ești din aceeași categorie cu Mister Fisherman? Adică un jeg de om! Nu fără motive! Spoiala asta de domn, nu este capabilă să-ți ascundă caracterul!

apsalba
veteran

Urban culture.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Nu știu dacă mă crezi, dar sunt deocamdată singurul care face bine pescarilor! Problema este să înțeleagă și ei.
Mars la c...t, potaie comunista!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

oskar scrie:Scurt Eseu

Gica Carp s-a trezit usor turmentat, ceea ce nu era o problema grava, insa cu o durere insuportabila de cap. Toata noaptea, sau cat mai ramasese din ea, visase ca statia caraise neintrerupt si in greaua revenire incepea sa isi puna problema daca acest lucru se intamplase aievea ...
Tot ceea ce isi aducea aminte era ca dezbatuse pe larg si nu pe uscat, problema "Fane" cu prietenii sai Cteno si Salonta si dupa o circulatie abundenta de lichide realizase ca era deranj mare. Microbist fanatic, strasnic sustinator al echipei din Groapa, vazu ca e pe cale sa piarda ceea ce el si cei ce dau in minge si fug nu reusira niciodata! Atatia ani de frustrare microbista, in care nu putuse el sa faca echipa, sau in care nici idolii sai alergatori de minge nu reusira nu numai sa isi schimbe antrenorul, dar nici sa dicteze federatiei, cand si cum sa joace...Oare asa va pati si la pescuit? Exclus! Gandi el din strafundurile sale freudiene, in timp ce uita sa isi scuture intelectul. Ideea de a pierde sansa de a-si centra singur si de a fi nevoit sa se supuna federatiei fanesciene i se umfla atat in cap, incat, orbit de furia frustrarii, cazu pe spate... si atunci, deodata, iluminat de stele, ii spuse lui Cteno, care visa si el alaturi:
- Ctenut, ai aifonul la tine? Da pe forum sa spun ceva, ca nu mai vad bine cerneala!

Sarbatori Fericite!
mesajul era previzibil, in schimb prestatia literara e sub orice critica :lol: :lol: :lol:

sarbatori fericite si tie !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oskar

Mesaj de oskar »

Ei, si tu acum! Stiu ca preferai ceva gen Crimă si Pedeapsă ... :lol: :lol: :lol:

Multumesc, la fel!

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

doamna Secretar de stat Carmen Emilia Tocală refuză să semneze răspunsul către acest organism sportiv, fără a avea vreun motiv legal să o facă. Refuzul dumneaei de a trimite această precizare către Confederația Internațională de Pescuit Sportiv, a făcut ca acest organism sportiv internațional să suspende organizarea unui Campionat Mondial de Pescuit Sportiv la Crap ce urma să se desfășoare în România în anul 2014,

PAI Popescule tu ai fost primu care a suspendat cu tot felu de notificari la CIPS acum arunci motanu pe doamna secretar ,plus ca fortezi sa se semneze ca invoci INTERESU NATIONAL ,ei nau de unde sa stie ce incerci tu sa faci incerca cu o NOTA EXPLICATIVA CE INCERCI SA FACI nu le mai pune PUMNU IN GURA CA ASA TREBUIE SA SEMNATI LEGAL BLA BLA BLA CA NU PREA TINE

TE LAS AM MOMIT CU PIFTIE ,DAU LA TOBA , SI MI-A PLECAT SARMAUA PE BITE PFFFFF
Vice Campion National 2014

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si tot el vorbeste despre diversiuni si neintelegere.
p.s. Zic inca odata. Vor fi cel putin 90 de zile in care raspunsul scontat poate sa nu apara. Tocala 30 de zile, apoi intampinarea pentru Tocala la Ponta. Alte 30 de zile la Ponta si-apoi probabil raspunsul catre Banicioiu si inca 30 de zile de la Banicioiu. Daca vor sa-l faca pe fane.
30 de zile le permite legea sa nu raspunda. Adunate pot trece de 3 luni.
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vezi măi corneluș , dacă nu ești atent la detalii? Am spus că mai am un atuu, dar ți-a scăpat! Răspunsul pe care îl aștepta CIPS, eu îl aveam demult. Și este deja la CIPS! Cu ștampilă și semnătură. Și tradus de traducător autorizat! Și legalizat!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ăsta este cadoul meu de Crăciun pentru tine!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Vezi măi corneluș , dacă nu ești atent la detalii? Am spus că mai am un atuu, dar ți-a scăpat! Răspunsul pe care îl aștepta CIPS, eu îl aveam demult. Și este deja la CIPS! Cu ștampilă și semnătură. Și tradus de traducător autorizat! Și legalizat!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ăsta este cadoul meu de Crăciun pentru tine!
Neurologul, ce ti-a spus neurologul...cand te-a programat :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

După ce te vindecă pe tine, deși eu cred că ești incurabil!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”