Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Mateianu, acum văd că ești și falsificator. ......
:D Doar ti-am aratat putin realitatea, ca sa nu mai crezi in Mos Craciun la varsta ta.... :wink:
Escroc sunt insa, recunosc. Si nu te dau in judecata, chiar ma flateaza "alintarea" cand vine din partea ta ! :D

PS dar nu uita mesajul de mai sus. uneori glumim, alteori nu.depinde. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Aschioape Florin scrie:Ai curajul?Numai gura de tine!
Nu eu trebuie să am curaj, ci tu Toni! Și mai mult, îți mai trebuie și minte și am auzit că nu prea te dă afară din casă![/quote]

Punem candidatura? 8) 8) Cred ca ai pierde alegerile!Si zi la sfetnicul tau cel intelept ca amancat destul pita socrului! :oops: :oops: :oops:[/quote]

Ce sa-i faci ,nu toti pot trai din peste ![/quote]

Cu 5 puncte din 10 concurenti normal ca n-ai cum sa traiesti din peste!Singur ai facut 5 puncte sau te-a ajutat cineva! :lol: :lol: :lol: Marele conducator te-a ajutat cumva sa tragi mai bine??? :oops: :oops: :lol: :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

PS dar nu uita mesajul de mai sus. uneori glumim, alteori nu.depinde. :wink:
Tradu-i intelesu'(rile), ca precis "e in pom" acu'! :lol: :lol:

Pigulici, fiecare pasare pre limba ei piere!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

De ce deviezi de la subiectul pe care tu însăți l-ai deschis?
:lol: :lol: :lol:

..... scoala "ai patit" sau ai facut-o la "fara speranta"?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cred ca de fapt realul popescu nici nu are habar ca exista vreo federatie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Urban culture.

elencu

Mesaj de elencu »

Domnule Popescu Stefan,

Personal nu va cunosc, dar decenta ma obliga sa va ofer un sfat. Ca urmare, daca ati reusit,( nu mai conteaza cum si in ce mod), sa puneti bazele acestei Federatii si considerati ca va fi un proiect viabil, unul din primii pasi pe care trebuie sa-i faceti odata cu Noul An este sa parasiti odata pentru totdeauna limbajul uzitat de catre dumneavoastra pe acest topic. Va supun spre analiza faptul ca un presedinte de Federatie se impune a fi un personaj care da dovada de multa educatie, eleganta in exprimare, abilitate privind luarea deciziilor, rabdare, de altfel factori care il vor ajuta sa impuna respect in fata celorlalti si se ridice la nivelul functiei pe care a capatat-o. Ori domnia voastra procedeaza exact invers. Daca insa va veti uita in dreapta dumneavoastra, veti descoperi un jucator profesionist si in ale pescuitului, dar mai ales in cele ce tin de comportamentul ce se impune de obicei in culise. Credeti-ma, detine diplome de la 20 de universitati in acest domeniu. Invatati de la el si probabil veti avea sanse ca sa treceti cu bine prin furcile caudine ale lumii crapiste din aceasta tara.
La Multi Ani!

the mover

Mesaj de the mover »

elencu scrie:Domnule Popescu Stefan,

Personal nu va cunosc, dar decenta ma obliga sa va ofer un sfat. Ca urmare, daca ati reusit,( nu mai conteaza cum si in ce mod), sa puneti bazele acestei Federatii si considerati ca va fi un proiect viabil, unul din primii pasi pe care trebuie sa-i faceti odata cu Noul An este sa parasiti odata pentru totdeauna limbajul uzitat de catre dumneavoastra pe acest topic. Va supun spre analiza faptul ca un presedinte de Federatie se impune a fi un personaj care da dovada de multa educatie, eleganta in exprimare, abilitate privind luarea deciziilor, rabdare, de altfel factori care il vor ajuta sa impuna respect in fata celorlalti si se ridice la nivelul functiei pe care a capatat-o. Ori domnia voastra procedeaza exact invers. Daca insa va veti uita in dreapta dumneavoastra, veti descoperi un jucator profesionist si in ale pescuitului, dar mai ales in cele ce tin de comportamentul ce se impune de obicei in culise. Credeti-ma, detine diplome de la 20 de universitati in acest domeniu. Invatati de la el si probabil veti avea sanse ca sa treceti cu bine prin furcile caudine ale lumii crapiste din aceasta tara.
La Multi Ani!
:lol: :lol: :lol:
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

elencu scrie: unul din primii pasi pe care trebuie sa-i faceti odata cu Noul An este sa parasiti odata pentru totdeauna limbajul uzitat de catre dumneavoastra pe acest topic
din pacate este singurul lui mod de exprimare si singurul loc in care cineva i-i acorda atentie , ceea ce nu intelege este faptul ca pe aceste forumuri nu este nimic altceva decat o paiața cu care userii se distreaza :wink: :wink: exact ca un nebun pe strada care este intaratat de copii ca sa se crizeze :lol: :lol:
elencu scrie:presedinte de Federatie se impune a fi un personaj care da dovada de multa educatie, eleganta in exprimare, abilitate privind luarea deciziilor, rabdare, de altfel factori care il vor ajuta sa impuna respect in fata celorlalti si se ridice la nivelul functiei pe care a capatat-o
popescu este mult prea grobian sa inteleaga lucrurile astea si chiar daca le-ar intelege nu are cu ce sa le aplice , din motiv de ... lipsa potential :!:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Cristi Y scrie: popescu este mult prea grobian sa inteleaga lucrurile astea si chiar daca le-ar intelege nu are cu ce sa le aplice , din motiv de ... lipsa potential :!:
Ai cam multe pretentii de la un instalator :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

tonystanciu

Mesaj de tonystanciu »

Aschioape Florin scrie:Ai curajul?Numai gura de tine!
Nu eu trebuie să am curaj, ci tu Toni! Și mai mult, îți mai trebuie și minte și am auzit că nu prea te dă afară din casă![/quote]

Punem candidatura? 8) 8) Cred ca ai pierde alegerile!Si zi la sfetnicul tau cel intelept ca amancat destul pita socrului! :oops: :oops: :oops:[/quote]

Ce sa-i faci ,nu toti pot trai din peste ![/quote]

pt. antifane - te rog sa nu te mai dai drept persoana mea
pt. asch - nu vreau sa ma pun cu tine ,esti prea destept
daca aveai minte asa cum sustii, aveai si tu o afacere legala ,oricine poate vinde toale si plute la negru
pe viitor cred ca ar fi mai bine sa ma suni decat sa scrii prostii ,daca vrei sa eviti problemele

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”