Moderator: gor965
aici este singurul punct in care iti dau dreptate...un capat de sector pe aceeasi grila cu un loc langa capul de sector nu e in regula...asta am spus inca de atuncigor965 scrie: Gabi, principiul e bun, dar nu s-a aplicat ! B17 n-avea ce cauta langa C18, ptr. ca nu mai exista apoi nici un stand a acarei valoare sa poata echilibra grila !
Parerea mea e ca nici CIPS nu a folosit EXACT acelasi sistem (am calculat punctele "zonale" ale grilelor si nu sunt egale) dar cu siguranta folosesc un program asemanator, la care probabil ei mai pot interveni cu anumite variabile...gen: numarul de loturi, par sau impar, asezarea sectoarelor pe balta, circular sau liniar, apa mica, apa mare, directia de curgere a apei, etc.
exact la asta ma gandeam si eu ...si anume ca pescuitul poate sfida foarte usor legile matematicii prin multitudinea de variabile legate de inspiratia, puterea de munca sau alte calitati ale pescarului.claudiupascu scrie:Sunt sigur Gabi că este corect cum ai calculat numai că în calculul matematic echipele x,y,z sunt perfect egale ca valoare pe când la pescuit dacă o echipă mai puţin valoroasă cade pe o grilă slabă are toate şansele să fie pe ultimul loc în cele trei sectoare iar o echipă foarte valoroasă Carping,Energi etc.dacă au sansa de o grilă bună pot face 1-1-1.De aceea eu spun fără a supăra pe nimeni că pe lacul Corbu probabilitatea de 1-1-1 sau 18-18-18 e mai usor de atins ca în matematică