dacă veneau măcar la un antrenament in regim de concurs altfel stateau lucrurile acum.pharaoh scrie:Nu-mi vine sa cred ce praf sunt englezii!
lipsa de experiența pe o balta precum Corbu ...te costa scump si este in zadar.
Moderator: gor965
dacă veneau măcar la un antrenament in regim de concurs altfel stateau lucrurile acum.pharaoh scrie:Nu-mi vine sa cred ce praf sunt englezii!
mai e mult pana departejdmishere scrie:sa inceapa sa miroase a aur mondial?...
Anglia, Franta si nu numai... Este bine pentru noi!!!pharaoh scrie:Nu-mi vine sa cred ce praf sunt englezii!
Nae! Ce draqu iti place tie sa ai dreptate asa?!!!!!!!! Vrei sa te linseze astia? La varsta ta iti place sa te mai minunezi? Tu nu vezi cata paranoia zace-n toti?popescu59 scrie:Hai Romania , Hai baieti hai.
Stau citesc si ma minunez , natia asta care ne numim romani nu ne poate schimba nimeni da nimeni si nimic .
S-a hotarit Rudeanu trebuie sa ii taiem capul, de ce ??? de ce??? Ca face nada si momeala competitiva pe plan national trebuie omorit .
vinovatul nr 1 Rudeanu , vinovatul nr 2 Tata Nitu vinovatul nr 3 vintul vinovatul nr 4 soarele . Astia suntem noi Romanii
HAI BAIETII HAI BRASOVUL trebuie sa dovediti altfel va fi omorit Rudeanu , Tata Nitu si alti.
Nu exista alt loc pe podium pentru echipa Brasovului decit locul 1 .
Lucian SV scrie:Foarte interesantă evoluţia Ungariei:
cântar 1- 8.5.18:
cântar 2- 11.6.14:
cântar 3- 13.8.17:
cântar 4- 12.9.19:
cântar 5- 15.12.19.
s-ar părea că avea de-a face cu pionul otrăvit sau nu mai poate pionul!