Bah si tu acuma! Intoarce-o cu curu-n sus. Chiar atata nu te duce capu`gor965 scrie:Tastatura mea nu are dreapta sus !...ce sa fac ?miyagi scrie:a treia din dreapta susgor965 scrie:Pe ce tasta sa apas ptr. print screen ?
.
![]()

Moderator: gor965
Bah si tu acuma! Intoarce-o cu curu-n sus. Chiar atata nu te duce capu`gor965 scrie:Tastatura mea nu are dreapta sus !...ce sa fac ?miyagi scrie:a treia din dreapta susgor965 scrie:Pe ce tasta sa apas ptr. print screen ?
.
![]()
Numai tabele 4DCiuchi scrie:Vezi dracu' Cornele ce poze pui dupa alea 4miyagi scrie:4 sticle de vin de vreo cativa ani, facute sampanie. Stau toata neapta pa cantare.
Toata ziua le-am bazait de-am crezut ca e facatura PV TV-ului. Canci!FelixCristea scrie:ceva nou sau poate deja stiut, imi cer scuze daca se stia.
http://www.crapimari.ro/Live_Video_Came ... 2-194.html
cateva camere live de pe standuri.
treaba e nasoala ...miyagi scrie:Dopo avere governato la seconda bottiglia soleggi gli arbitri e chieda scale oltre all'italiano stia in piedi così che io posso affiggere una tavola nel centro della notte
Ai baut deja o sticla?miyagi scrie:Dopo avere governato la seconda bottiglia soleggi gli arbitri e chieda scale oltre all'italiano stia in piedi così che io posso affiggere una tavola nel centro della notte
Repede, pac, pac!Ciuchi scrie:Ai baut deja o sticla?miyagi scrie:Dopo avere governato la seconda bottiglia soleggi gli arbitri e chieda scale oltre all'italiano stia in piedi così che io posso affiggere una tavola nel centro della notte![]()
![]()