Moderator: gor965
La prima vedere, e mai buna decat a noastra !sebas scrie:Grila Spaniei cum se vede!?
Urasc sa am dreptate...Lao scrie:Si ca de obicei cum ni se intampla noua, romanilor, tragem un loc de kko
Tu esti de obicei pesimist sau doar incerci sa mai tai din elanul optimistilor de pe aici ?Lao scrie:Urasc sa am dreptate...Lao scrie:Si ca de obicei cum ni se intampla noua, romanilor, tragem un loc de kko
Ma refeream la faptul ca stim cum se comporta balta in conditiile de temperatura ridicata ( ca mai toate "antrenamentele" au fost facute pe canicula)... iar vantul bate pana Sambata din directia S-SE (cumva din spatele sectorului A). Daca era frig, ploaie si vantul s-ar fi rotit pe o raza mai mare, n-as mai fi spus ca tine vremea cu noi !lucianman scrie:@Gor
Cum adica "vremea tine cu noi" .... pe asta jur ca nu o inteleg.
Adica Africanii nu pescuiesc bine pe caldura, sau cum ? Fac o mica legatura cu fotbalul...unde echipele englezesti sunt favorizate la meciurile de fotbal cand ploua
asa a vrut Dumnezeu sa arate ca nu a fost nici o frauda in mansa I.claudiupascu scrie:Africa De Sud A7-C25,adica grila Carpingului din prima etapa.Se pare ca este un semn de sus sau,, sa nu spui niciodata ,niciodata"
Gata...am inteles acum ideea.gor965 scrie:Ma refeream la faptul ca stim cum se comporta balta in conditiile de temperatura ridicata ( ca mai toate "antrenamentele" au fost facute pe canicula)... iar vantul bate pana Sambata din directia S-SE (cumva din spatele sectorului A). Daca era frig, ploaie si vantul s-ar fi rotit pe o raza mai mare, n-as mai fi spus ca tine vremea cu noi !lucianman scrie:@Gor
Cum adica "vremea tine cu noi" .... pe asta jur ca nu o inteleg.
Adica Africanii nu pescuiesc bine pe caldura, sau cum ? Fac o mica legatura cu fotbalul...unde echipele englezesti sunt favorizate la meciurile de fotbal cand ploua