Moderator: gor965
ai nostrii au punctat pe A si Ciohann scrie:sector c-24kg la cantarul de 5.altceva nu mai stiu
Teo ai putea sa ne spui de ce nu se pune clasamentul pe site la fel ca la celelalte concursuri?teo44 scrie:Roamania are cea mai mare cantitate de peste prins 42Kg cu toate acestea este pe locul 3 pentru ca la ultimul cantar B-2 nu a punctat (1-15-2) sud africa locul 1 cu 35Kg (5-2-4), pe locul 2 rusia cu 19 Kg (4-3-10)
La cantarul de la ora 21 standul B2 va da la cantar cel putin 2 pesti punctabili, la ora 19 am plecat eu din standul lor si ii aveau la saci.
Nu mai cauta (ti) pentru ca nu e dar va fi cand? nu sunt in masura sa raspund. Cele scrise in postul anterior sund calde, de la fata locului.
Peştele de pe B-2 a fost nepunctabil !teo44 scrie:Roamania are cea mai mare cantitate de peste prins 42Kg cu toate acestea este pe locul 3 pentru ca la ultimul cantar B-2 nu a punctat (1-15-2) sud africa locul 1 cu 35Kg (5-2-4), pe locul 2 rusia cu 19 Kg (4-3-10)
La cantarul de la ora 21 standul B2 va da la cantar cel putin 2 pesti punctabili, la ora 19 am plecat eu din standul lor si ii aveau la saci.
Trebuie sa-si justifice prezenta si tehnicienii aia de la CIPS !claudiupascu scrie:Teo ai putea sa ne spui de ce nu se pune clasamentul pe site la fel ca la celelalte concursuri?teo44 scrie:Roamania are cea mai mare cantitate de peste prins 42Kg cu toate acestea este pe locul 3 pentru ca la ultimul cantar B-2 nu a punctat (1-15-2) sud africa locul 1 cu 35Kg (5-2-4), pe locul 2 rusia cu 19 Kg (4-3-10)