CAMPIONATUL MONDIAL DE CRAP IN ROMANIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: CAMPIONATUL MONDIAL DE CRAP IN ROMANIA

Mesaj de Cristi Y »

iata cateva din postarile actualuilui PR al federatiei si al presedintelui in mod expres , postate in urma cu 10 luni :

11 iunie 2013

D-le Popescu , ce este asa greu de inteles stimate domn ?

Pescarii care participa la Campionatul AGVPS de la Corbu sau de oriunde , merg si se inscriu la o competitie mondiala a forului international la care este AGVPS este membra . Uneori ii spune acestei competitii Olimpiada de pescuit , alteori CM ale FIPS / CIPS , samd .
Ce legatura are Federatia D-ta cu aceasta situatie ?
Pe noi ca pescari , manageri , fosti combatanti , etc ne intereseaza strict aceasta competitie , nu oricare alta pe care ti-o doresti Dumneata . Nici unul dintre pescarii care vin la un CM , fie ei englezi , italieni , africani , lituanieni , samd nu au acest statut de pescar sportiv legitimat la un club de pescuit afiliat unei Federatii sportive , recunoscuta de MTS din tara respectiva , ....si ce alte doamne iarta-ma denumiri alambicate mai folosesti D-ta . Nici unul dintre pescari nu este profesionist , adica nu traieste din salariu platit de un club . Sau poate or fi 1 sau 2 , dar eu vorbesc de 99 % dintre cei care participa .

FIPS / CIPS primeste in sanul ei pe cine doreste AG a acestei organizatii , nu pe cine crede d-l Popescu ca trebuie .

Forul international are parteneriat cu AGVPS de peste 30 ani si sincer nu cred ca este interesat de statul asta super profesionist pe care il doresti D-ta . Poate intr-o alta lume , dar nu acum !

Concret , lasa dezinformarile si accepta ca in aceasta competitie nu ai ce cauta . Este un concurs de pescuit , ale unor organizatii care fac parte din AGVPS , un concurs de casa daca vrei , si cei mai buni pleaca pe lista la un CM organizat de forul international din care face parte AGVPS .
Nimic in afara legii .
Sub egida AGVPS se mai organizeaza si concursuri de tir vinatoresc si nu am auzit ca Federatia de Tir sa le interzica . Deasemenea , concursuri de caini de vinatoare , probe de lucru si nu am auzit ca Federatia Chinologica sa le interzica . Samd .

Ce dracu , chiar nu pricepi ?

11 iunie 2013

Eu va intreb la modul serios . Chiar credeti ca la mine prind toate textele astea pe care mi le trimiteti ? Zau asa ...
Pina una alta exista o HG care ii acorda AGVPS statutul de institutie de interers public . Cind veti reusi abrogarea acestei HG si o veti muta pe Federatia Dvs , mai discutam . Nu sunt un mare fan al sistemului actual , dar asta functioneaza si dupa asta mergem . De bine de rau , merge si aduce multe rezultate .
Cind o sa reusiti sa luati in piept toti muntii , sa aveti inscriere la FIPS pentru federatie si sa luati un statul de federatie nationala , recunoscuta de interes public si singura reprezentanta a Romaniei in afara granitelor , imi scot palaria si va recunosc munca .
Pina atunci , sunt vorbe ...si promisiuni . Si nu asta e calea prin care veti obtine respect si sustinere in orice ati intreprinde . Sala de judecata si balta nu sunt compatibile .

26 iunie 2013

stimate domn , asa scenariu de sarpe viclean nu ma gandeam ca se poate intimpla . Domnule , chiar nu va intereseaza munca si bani cheltuiti de atitia oameni ? Nu considerati ca la Corbu s-au strins la modul serios , cam toata lumea pescarilor de crap cu ani si ani de cometitie ? De unde gasiti alti pescari ?
Modul cum tratati peste 150 pescari , manageri , arbitrii , samd este absurd si jignitor . Si toata dreptatea din lume daca ati avea-o nu puteti face aceste afirmatii , amenintari si nu puteti arata atita dispret fata de toata lumea .
Tot cu acesti oameni va trebui sa lucrati si daca va iese FIPS-ul , CIPS-ul sau mai stiu eu ce dracu . Cum va mai puteti uita in ochii lor ? Si cum puteti avea pretentia sa va acorde respect cind Dvs nu le acordati decit dispret ?
Observati ca folosesc repetitiv cuvintul dispret - eu asta am simtit din partea Dvs .

26 iunie 2013

Dar nu trebuie sa va arat nimic decit evidenta . In acest moment , fara o decizie contrara , AGVPS este membra a FIPS / CIPS . Nu trebuie adusa dovada la evidenta .... sau cel care doreste intradevar sa dovedeasca contrariu trebui ca el sa dovedeasca printr-o hartie nu din Romania , ci de la Forul International .
V-am mai dat exemplul referendumului ...de asta vara ..cind Parlamentul a votat vrute si nevrute .. ( gen hartiile semnate de d-na Tocala ) Asta apropo de seriozitatea instutionala din Romania si de durerea in pix a occidentului si a intregii lumi fata de ele . La referendum raspunsul societatii civilizate s-a constituit in 11 porunci pentru premier ..
Nu anticipati si nu gasiti ca normal ceea ce se intimpla aici in tara .
Nu inteleg de ce tulburati apele inainte de sentinta finala , care oricum ati dori sa o grabiti nu o puteti face mai devreme de Congresul din 2014 . AGVPS mai mult ca sigur va face apel la orice ii dezavantajeaza si va cere decizie votata in Congres . De fapt , cerere legala . Nimeni nu poate contesta asta .

si inca alte 12 postari legate de acest subiect

mai exista o colectie de postari ( 19 la numar ) in care domnul user debordeaza de toleranta , moralitate si exprimare academica , asa sa fie la colectie ...
Fişiere ataşate
cd.jpg
cd.jpg (7.53 KiB) Vizualizat de 871 ori
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

inca cateva postari facute de acelasi user iar dupa 4 luni i-i aducea osanale cum ca este singurul legal :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

26 iunie 2013

Domnule Popescu cat vreau sa ma abtin , sunteti deja obraznic si ati merita o lectie de viata . Sa nu dea Dumnezeu sa ma apuc de capitolul asta din viata dvs in care excelati prin tribunale si mai putin pe balta . Mi-am jurat ca nu ma mai bag si nu ma intereseaza , dar aveti darul rar de a scoate omul din minti . Ne luati de prosti , ne jigniti si va bateti joc de noi toti ...Cuvintul respect nu ati stiut sa-l obtineti , a-ti intrat brusc peste noi , v-ati facut numai dusmani pe Forum , sa nu dea Dumnezeu sa ii faceti dusmani reali si pe aia care conteaza cu adevarat . Un pic de gentilete si niste scuze lui Vali Vesa , v-ar avantaja si ale astept exprimate ! Pentru noi els i lotul Ovidius sunt campionii nostri . Si daca noi suntem romani , sunt campionii Romaniei .

Am si banii si posibilitatea sa va umplu de dosare ... si nu stiu cine are mai multa rabdare decit mine , sa fac ceea ce trebuie si cui trebuie . Eu nu traiesc din asta , dar zau asa ma pricep al dracului de bine .. .
Nu va onoreaza atitudinea , nu va onoreaza nimic , de abia astept un dosar penal pe numele meu , ca manager al unui lot participant la Corbu ... zau asa ... nu va umflati mai mult decit va permite statura intelectuala si morala !!

Fiti umil , fiti tolerant , explicati pe intelesul pescarilor dorinta Dvs , lasati aroganta , lasati jignirile ...samd .
Altfel avem o problema noi doi .
Si ma intereseaza atit de putin problema Dvs cu AGVPS ... dar cu durere spun ca acolo nu jigneau atit de tare cum o faceti Dvs .

27 iunie 2013

Iar cat priveste pe dl. Popescu este adevarat ca mi-a propus acum ceva luni de zile sa ma faca sef peste nu stiu ce organizatie municipala a Bucurestiului . Am refuzat politicos , nu ma regasesc in proiectul asta al dumnealui si nu am de gand sa-mi pun toti prietenii , atitia care mai sunt , in cap .

CUM RAMANE CU VERTICALITATEA DOMNULE ??????

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

27 IUNIE 2013 , intr-un dialog " urban " cu userul cornel s :

Auzi bai prostule , aici intervine lehamitea si dispretul . Tipic pentru acest Forum . Faci trafic sau iti multiplici postariel prin dialog cu mine . Pai tu nu meriti nici macar 1 silaba dobitocule ...
Cind intervine un prost ca tine si se tine de discutii cu oameni seriosi se alege praful .
Trebuia si un joker in discutia asta ....

hopaa ! si asta-i cea mai soft .... :roll: :roll: :roll: :roll:

acum suntem legali ..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Ce faceti, baieti? L-ati lasat pe " imparat" deoparte si-l citati pe Pangica? ...vreti sa-i luati la rand pe toti baietii "de caracter"? Nici unul dintre ei nu va (mai) merita atentia...
"Keep it simple!"

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

RSC scrie:Ce faceti, baieti? L-ati lasat pe " imparat" deoparte si-l citati pe Pangica? ...vreti sa-i luati la rand pe toti baietii "de caracter"? Nici unul dintre ei nu va (mai) merita atentia...
gata ... oricum din 5 aprilie este gata

dar pana la urma din toata corabia scufundata , " imparatul " a dat dovada de cea mai sanatoasa coloana vertebrala , omul a plecat la un drum avand niste convingeri , indiferent ca au fost manate de nebunie sau interese financiare a dovedit o consecventa incredibila , nu a schimbat macazul indiferent de situatie si si-a jucat cartea pana la capat . A aruncat zaharelul si cei slabi l-au halit dar nu s-au ales decat cu o glicemie crescuta si ....cam atat

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:27 IUNIE 2013 , intr-un dialog " urban " cu userul cornel s :

Auzi bai prostule , aici intervine lehamitea si dispretul . Tipic pentru acest Forum . Faci trafic sau iti multiplici postariel prin dialog cu mine . Pai tu nu meriti nici macar 1 silaba dobitocule ...
Cind intervine un prost ca tine si se tine de discutii cu oameni seriosi se alege praful .
Trebuia si un joker in discutia asta ....

hopaa ! si asta-i cea mai soft .... :roll: :roll: :roll: :roll:

acum suntem legali ..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
N-am inteles-o p-asta, dar ma rog?!!!
Acum cand stiu despre ce e vorba chiar nu ma mai impresioneaza ceva.
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

RSC scrie:Nici unul dintre ei nu va (mai) merita atentia...
nu-i adevarat...merita toata atentia...sunt pescari de-ai nostri si trebuiesc iertati :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornel.s scrie:N-am inteles-o p-asta, dar ma rog?!!!

Forum - Discutii generale despre pescuit - Adio campionat national de pescuit - pagina 25 ... te elucidezi daca ai uitat :wink:

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

cornelserbu scrie:
RSC scrie:Nici unul dintre ei nu va (mai) merita atentia...
nu-i adevarat...merita toata atentia...sunt pescari de-ai nostri si trebuiesc iertati :wink:
inseamna ca am intuit bine...circ si paine...made-n romanika :D .
"Keep it simple!"

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cum sa uit? Problema e ca "trebuiesc iertati ca sunt pescari". Nu mai vorbesc ca se tin de mana cu majoritatea combatantilor. Nu mai zic ca daca te uiti in urma gasesti mult mai multe. Inclusiv o emisiune unde au fost invitati sa spuna pe sticla ca nu-i lasa "joker-ul" sa implementeze federatia si un articol dedicat unui "oarecare" Sornel Cerban.
Banu` ochiu dreaq :oops: .
Comentariile sunt de prisos Cristi.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”