CAMPIONATUL MONDIAL DE CRAP IN ROMANIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CAMPIONATUL MONDIAL DE CRAP IN ROMANIA

Mesaj de miyagi »

Bai lasati dreaq prostiile astea ca numai timpul le va vindeca. Hai sa construim ceva util impreuna ca prea mult s-a dezbinat. Investiti in ceva probabil neinsemnat pentru majoritatea dintre voi, dar mare pentru un om cu O mare care e in suferinta acum.
Haideti sa formam un grup de initiativa si sa luam un scaun cu rotile unui pescar. Veti avea respectul meu neconditionat toata viata si in mod sigur si-al lui plus al catorva baieti de pe aici de pe forum. Nu e vorba neaparat de bani ca nu de asta ducem lipsa ci de o trupa de oameni inimosi care sa-i ridice moralul baiatului aluia.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornel.s scrie:Haideti sa formam un grup de initiativa si sa luam un scaun cu rotile unui pescar.
nu de mult am cumparat un scaun cu rotile unui cersetor din Bucuresti cunoscut ca " profesorul " , o poveste dramatica , fost profesor la ANEFS , si-a pierdut familia intr-un accident rutier , casa i-a fost revendicata , a ajuns alcoolic si acum cateva ierni si-a pierdut picioarele din cauza unor degeraturi .
te rog sa imi dai detalii iar eu voi cumpara un scaun cu roti nou de aici pe care daca-mi dai adresa voi gasi o modalitate sa-l trimit in tara , sau ti-l trimit tie ca sa ajunga la el

ai pe privat numarul meu de UK
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Multam mult Cristi. Te superi daca participi cu noi la cumpararea astuia de pe bazar ca sa nu facem aventuri cu colete postale si alte cele? Plus ca am vorbit deja cu vanzatorul si ar face si el echipa. Are acel scaun tot nou si l-a cumparat pentru tatal sau care din pacate nu a mai avut nevoie de el si mai doneaza si un cadru mobil.
Ideal as zice eu sa primeasca mai mult atentia cat mai multora dintre noi si nu acele mijloace.
Hai ca te trec si pe tine in lista si ma certi dup-aia.
Plus ca-l va primi cu titlu de imprumut si apoi il vom da altcuiva tot asa ca imprumut.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cum poate fi gasit "profesorul". De-un colt de paine ma gandesc ca ar avea in fiecare zi. Si eu am facut ANEFS-ul si ma doare sa stiu ca unul dintre cei ce iti pun o meserie in mana ajunge in asemenea hal.
Sunt eforturi mici pe care le putem face in fiecare zi la cat risipim cu pescuitul nostru.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornel.s scrie:Cum poate fi gasit "profesorul".
eu l-am intalnit la spitalul universitar unde paznicii ( autointitulati bodygurzi ) se distrau aruncand galeti cu apa pe el in curtea spitalului , afara fiind -2 grade , dar poate fi gasit prin centru ( Universitate - Kogalniceanu ) , i-l stie toata lumea , lumea strazii , este cersetorul fara picioare , asta daca mai traieste .
pentru un pachetel cu mancare te rasplateste cu o poezie

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cred ca l-am vazut si eu prin traseele mele zilnice. Ma ocup personal si de cazul asta si vin cu vesti. Tare mult mi-ar fi placut sa vad asemenea jeguri ca si-o sugeau rau de tot.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ieri , fane balamuc , conform declaratiilor date ( sincere ca de obicei ) , a discutat personal cu dl. Matteoli si a primit solutia data de CIPS cu privire la cererea federatiei de afiliere la ei .

hade bai , presedintele .... , nu pui pe siteul tarabei tale rezultatul ??? alaturi de sedintele extraordinare , adunari generale si programe competitionale
la lista staffu-lui ai mai umblat ??? am auzit ca s-a mai subtiat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

la lista staffu-lui ai mai umblat ??? am auzit ca s-a mai subtiat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...daca Joiana nu a reusit sa le desfunde izvoarele ugerului... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Remember decembrie 2013 - ianuarie 2014

Stefan Popescu scrie:Și ca să nu vă mai faceți iluzii, CIPS a mai acordat dreptul AGVPSR de a trimite loturi la competițiile oficiale doar în anul 2013! Așa că 2014 ar putea fi doar o dezamăgire pentru unii!

Stefan Popescu scrie:O știu direct de la sursă, adică de la președintele CIPS. De asta am și lăsat loturile să plece fără să le contest acest drept. Dar, 2014 are alte coordonate. Și v-ați convins cu CM 2014!
...................................................................................................................................................
ANTIFANE scrie:A ..si ai uitat sa mai completezi stirea ca din surse sigure federatia nu va fi afiliata!
Statutul Cips Fips nu permite! :lol: :lol: :lol:
Val scrie:Uite ca iti pot spune ca e deja 1/2 afiliata ...
.....................................................................................................................................................
Stefan Popescu scrie:Nu înțeleg, care este treaba voastră? Sunteți implicați în calendarul oficial al federației? Vedeți-vă de brăilele voastre!
PS Puteți să criticați că suntem într-o țară liberă. Dar efectul va fi ZERO! Nu știu de ce, dar văzând grija purtată federației, văd un stol de pițigoi cu ghearele în gât!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Keep it simple!"

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Am uitat-o pe-asta:
Stefan Popescu scrie:Eu dau salarii la alți, dar tu nu ai cum să știi treaba asta.
Mă rog, când nu mai ai argumente și ești prins cu minciuna, dai cu cacao, poate te crede cineva!
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”