Moderator: gor965
nu de mult am cumparat un scaun cu rotile unui cersetor din Bucuresti cunoscut ca " profesorul " , o poveste dramatica , fost profesor la ANEFS , si-a pierdut familia intr-un accident rutier , casa i-a fost revendicata , a ajuns alcoolic si acum cateva ierni si-a pierdut picioarele din cauza unor degeraturi .cornel.s scrie:Haideti sa formam un grup de initiativa si sa luam un scaun cu rotile unui pescar.
eu l-am intalnit la spitalul universitar unde paznicii ( autointitulati bodygurzi ) se distrau aruncand galeti cu apa pe el in curtea spitalului , afara fiind -2 grade , dar poate fi gasit prin centru ( Universitate - Kogalniceanu ) , i-l stie toata lumea , lumea strazii , este cersetorul fara picioare , asta daca mai traieste .cornel.s scrie:Cum poate fi gasit "profesorul".
...daca Joiana nu a reusit sa le desfunde izvoarele ugerului...la lista staffu-lui ai mai umblat ??? am auzit ca s-a mai subtiat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stefan Popescu scrie:Și ca să nu vă mai faceți iluzii, CIPS a mai acordat dreptul AGVPSR de a trimite loturi la competițiile oficiale doar în anul 2013! Așa că 2014 ar putea fi doar o dezamăgire pentru unii!
...................................................................................................................................................Stefan Popescu scrie:O știu direct de la sursă, adică de la președintele CIPS. De asta am și lăsat loturile să plece fără să le contest acest drept. Dar, 2014 are alte coordonate. Și v-ați convins cu CM 2014!
ANTIFANE scrie:A ..si ai uitat sa mai completezi stirea ca din surse sigure federatia nu va fi afiliata!
Statutul Cips Fips nu permite!![]()
![]()
.....................................................................................................................................................Val scrie:Uite ca iti pot spune ca e deja 1/2 afiliata ...
Stefan Popescu scrie:Nu înțeleg, care este treaba voastră? Sunteți implicați în calendarul oficial al federației? Vedeți-vă de brăilele voastre!
PS Puteți să criticați că suntem într-o țară liberă. Dar efectul va fi ZERO! Nu știu de ce, dar văzând grija purtată federației, văd un stol de pițigoi cu ghearele în gât!
![]()
![]()
![]()
![]()
Stefan Popescu scrie:Eu dau salarii la alți, dar tu nu ai cum să știi treaba asta.
Mă rog, când nu mai ai argumente și ești prins cu minciuna, dai cu cacao, poate te crede cineva!