CM -ul era in Romania inainte sa fie readus...Nu stiu de ce a trebuit sa "dispara" pentru a fii "readus"...tu stii?Stefan Popescu scrie:Am impresia că ai dubii asupra persoanei care a readus CM în România.
ps: cine l-a readus? lumineaza-ne!
Moderator: gor965
CM -ul era in Romania inainte sa fie readus...Nu stiu de ce a trebuit sa "dispara" pentru a fii "readus"...tu stii?Stefan Popescu scrie:Am impresia că ai dubii asupra persoanei care a readus CM în România.
intrebarea presupun ca e retorica, fiindca popescu nu va raspunde niciodata la ea in termeni logici, este insa mai mult decat pertinenta si as spune ca cuprinde toata tevatura din jurul acestui cm.RSC scrie:CM -ul era in Romania inainte sa fie readus...Nu stiu de ce a trebuit sa "dispara" pentru a fii "readus"...tu stii?
Aia din gura!marussik scrie:Care barbatie Vladut?Vladut Mateianu scrie:anulati-ar Dumnezeu barbatia...Stefan Popescu scrie:17 martie 2014!![]()
![]()
După cum bine știți, totul era legat de o scrisoare a federației. Scrisoarea a fost trimisă de către federație și s-a deblocat situația. Dar, pentru a nu mai fi dubii asupra persoanei care organizează CN și CM, azi am depus o cerere de ordonanță președențială pentru interzicerea organizării de competiții având ca scop selecționarea echipelor reprezentative și trimiterea acestora la competiții internaționale de către persoane juridice neautorizate ca structuri sportive. Se știu ele care sunt.cornelserbu scrie:intrebarea presupun ca e retorica, fiindca popescu nu va raspunde niciodata la ea in termeni logici, este insa mai mult decat pertinenta si as spune ca cuprinde toata tevatura din jurul acestui cm.RSC scrie:CM -ul era in Romania inainte sa fie readus...Nu stiu de ce a trebuit sa "dispara" pentru a fii "readus"...tu stii?
Stefan Popescu scrie: După cum bine știți, totul era legat de o scrisoare a federației. Scrisoarea a fost trimisă de către federație și s-a deblocat situația. Dar, pentru a nu mai fi dubii asupra persoanei care organizează CN și CM, azi am depus o cerere de ordonanță președențială pentru interzicerea organizării de competiții având ca scop selecționarea echipelor reprezentative și trimiterea acestora la competiții internaționale de către persoane juridice neautorizate ca structuri sportive. Se știu ele care sunt.
Ca să nu se zică nimeni că nu s-a știut! Aviz amatorilor!
Presedintele Romaniei e afiliat la FIPS-CIPS?azi am depus o cerere de ordonanță președențială pentru interzicerea organizării de competiții având ca scop selecționarea echipelor reprezentative și trimiterea acestora la competiții internaționale de către persoane juridice neautorizate ca structuri sportive
Mai oameni buni , asta chiar e bolnav mintal ... cum de il mai sustineti si nu il lasati in durerea lui sa ajunga la un sanatoriu sa si trateze mintea aia bolnava ....Stefan Popescu scrie:După cum bine știți, totul era legat de o scrisoare a federației. Scrisoarea a fost trimisă de către federație și s-a deblocat situația. Dar, pentru a nu mai fi dubii asupra persoanei care organizează CN și CM, azi am depus o cerere de ordonanță președențială pentru interzicerea organizării de competiții având ca scop selecționarea echipelor reprezentative și trimiterea acestora la competiții internaționale de către persoane juridice neautorizate ca structuri sportive. Se știu ele care sunt.cornelserbu scrie:intrebarea presupun ca e retorica, fiindca popescu nu va raspunde niciodata la ea in termeni logici, este insa mai mult decat pertinenta si as spune ca cuprinde toata tevatura din jurul acestui cm.RSC scrie:CM -ul era in Romania inainte sa fie readus...Nu stiu de ce a trebuit sa "dispara" pentru a fii "readus"...tu stii?
Ca să nu se zică nimeni că nu s-a știut! Aviz amatorilor!
Anuntati Directia Sanitar Veterinara, poate are rabie...Mai oameni buni , asta chiar e bolnav mintal ... cum de il mai sustineti si nu il lasati in durerea lui sa ajunga la un sanatoriu sa si trateze mintea aia bolnava ....