Tradarea s-a sprijinit intotdeauna pe ruda ei umila , fatarnicia
Stefan Zweig

Moderator: gor965
Asta nu e presedinte,a fost,este si va fi un VIERME.Oamenii astia si-au rupt spinarile pe balti,au facut performante deosebite in competitiile la care au participat.yoogoofy scrie:Chiar esti magar. Cum p.u.l.@ mea, din functia de presedinte FRPS, sa postezi o melodie de genu`, intr-un subiect legat de CM. Nu practic pescuitul la nivel inalt, nu sunt afectat in mod direct de actiunile tale, dar la ora actuala, as putea sa-ti trag o flegma sanatoasa intre ochi, asa sa nu o uiti cat traiesti. Una e sa faci caterinca, da` din functia ta ma, sa te bucuri de insuccesele pescarilor de top din Romania cu o astfel de melodie...Ai realizat ceva, fi OM, fi pe plt, nu esti in masura sa-ti permiti sa injosesti elita pescuitului de crap din Romania. Daca intru pe forum, vreau sa citesc subiecte si stiri legate de CM, m-am saturat sa vad cum te bati tu cu pumnul in piept. Dute la MUNCA, fa ceva pentru pescarii din Romania.Stefan Popescu scrie:http://www.youtube.com/watch?v=DHh_HHx-ky4
-------Vali Vesa scrie:Toti cei care discutati ACUM regandirea calificarilor uitati de faptul ca (bine sau rau, nu discut asta acum) s-au stabilit 2 etape, cu anumite date. Multi ne-am planificat concediile pentru perioada aceea. Altii au renuntat la oferte de concediu, facand booking in alta perioada, chiar daca mai scump.
Vali Vesa scrie:oliviu orhei scrie:Cine participa la sedinta?
Au anuntat:
- Pelicanul - Victor Oana
- Senzor - Vladut Mateianu
- Carping - Cristi Rudeanu
- Ovidius - Radu Lixandru
Pesedintele Comisiei de pescuit sportiv la crap
Oliviu Orhei