...si cine e de vina pentru astacornel.s scrie:... dar mai sunt si altii numa` ca nu sunt promovati. ...

Moderator: gor965
...si cine e de vina pentru astacornel.s scrie:... dar mai sunt si altii numa` ca nu sunt promovati. ...
Na lasa-i! Un ardelean adevarat vorbeste rar, da` bine. Asea ca mineviorel dulamita scrie:...si cine e de vina pentru astacornel.s scrie:... dar mai sunt si altii numa` ca nu sunt promovati. ......ca sa fi cunoscut trebuie sa te remarci pe balta sau in concursuri...vezi Dobrin, Hagi etc(in fotbal), Gheran, Soare, Bogdan, Cipica, Dragos, Alex, etc,etc "elevi" ai clubului Senzor[club ce a avut un creier format din doi lobi...unul organizatoric, marketing-Cornel Rosioru(Dumnezeu sa-l ierte ca ne-am "cunoscut" numai prin mp-uri) si unul tehnic(productie nada, tehnica, strategie...)-AV...daca gresesc cu ceva sa nu ma "bateti"], iar cind acesti tineri au un cuvint de spus, tu "tragi" in ei...se vede ca nu mai esti ardelean
...inainte gindeai de zece ori si postai o data, acum...
cornel.s scrie:... Oare AV-ul n-a fost promovat la fel?
...de rezultatele din concursuri![]()
![]()
Si si-a facut de cap intr-un final?
...prin revistele publicate si emisiunile pv-tv...
Puterea corupe.
...pe vremea mea, puterea te obliga, acum...nu ma mai intereseaza prea mult, decit sanatatea si VOI uslasii...
Ideea era sa nu pui vanzatorul sa reprezinte interesele cumparatorului. De-asta zic inca odata ca fiecare intelege ce vrea. Daca se mai poate discuta?!viorel dulamita scrie:cornel.s scrie:... Oare AV-ul n-a fost promovat la fel?
...de rezultatele din concursuri![]()
![]()
Si si-a facut de cap intr-un final?
...prin revistele publicate si emisiunile pv-tv...
Puterea corupe.
...pe vremea mea, puterea te obliga, acum...nu ma mai intereseaza prea mult, decit sanatatea si VOI uslasii...
pai cam asa sta situatia...corabia va fi parasita probabil cel mai tarziu in toamna, ramane de vazut daca florin carstocea baga bani fara numar ca acum doi ani, dar ma indoiesc...Vladut Mateianu scrie:Problema este ca Andrei, moderatoul unui show tv on-line, vorbeste mai mult decat invitatii, incercand sa-i convinga sa i se alature in federatie ! Dar, atentie, anuntand clar ca el nu raspunde daca nu vor fi fonduri !!!!!!!
Despre asta vom discuta in emisiune la Tibi, eu unul sunt convins ca fara cluburi se alege praful de aceasta federatie de subsol, iar actualii oameni care fac lobby federatiei vor pleca in curand daca nu isi vor incasa miile de euro promise...
Am inteles eu bine ca federatia trebuie sa plateasca niste asigurari pentru CM-u? Ar fi o ocazie buna sa se vada de unde vine cu banii? Sau daca vine?Vladut Mateianu scrie:Problema este ca Andrei, moderatoul unui show tv on-line, vorbeste mai mult decat invitatii, incercand sa-i convinga sa i se alature in federatie ! Dar, atentie, anuntand clar ca el nu raspunde daca nu vor fi fonduri !!!!!!!
Despre asta vom discuta in emisiune la Tibi, eu unul sunt convins ca fara cluburi se alege praful de aceasta federatie de subsol, iar actualii oameni care fac lobby federatiei vor pleca in curand daca nu isi vor incasa miile de euro promise...