Moderator: gor965
gabi1 scrie:Florică,
Dacă ieșeai tu doar campion național, nu se mai înțelegea nimeni cu tine. Te dezbrăcai în pielea goală pe Burj Al Arab și chemai BBC-ul și pe cei de la Guinness World Records.![]()
![]()
Lasă-l pe Bogdan că miroase a ultraj ce faci. Te-ai uitat în spate?!?...mai ai coadă sau ți-a crescut breloc?![]()
Ba da!Genes Florin scrie:Păcat ca azi nu am apucat sa citesc ceva de dezvoltare personala. Am intrat pe facebook si am gasit un link fain care facea reclama la un film si l-am dat jos sa ma uit. Nu se pune la dezvoltare personala?
vezi ca-ti rupi picioarele...gabi1 scrie:Ba da!Genes Florin scrie:Păcat ca azi nu am apucat sa citesc ceva de dezvoltare personala. Am intrat pe facebook si am gasit un link fain care facea reclama la un film si l-am dat jos sa ma uit. Nu se pune la dezvoltare personala?foarte mishto.
![]()
Ești recuperator de creanțe, sau doar alergic când nu ai loc să-ți bagi capu' în poze?!?vezi ca-ti rupi picioarele...
te cauta camatariii?????????![]()
![]()
Bătrâne nu vreau să fiu în pielea ta.gabi1 scrie:Ești recuperator de creanțe, sau doar alergic când nu ai loc să-ți bagi capu' în poze?!?vezi ca-ti rupi picioarele...
te cauta camatariii?????????![]()
![]()
![]()
![]()
Nici eu în pielea ta...2 ani și 8 luni ca mâine trece.Bătrâne nu vreau să fiu în pielea ta.
Mie da, dar ție pofta de ceva bun pe masa???gabi1 scrie:Nici eu în pielea ta...2 ani și 8 luni ca mâine trece.Bătrâne nu vreau să fiu în pielea ta.
Ți-au trecut arfele de ''băiat'' ?!?![]()