Moderator: gor965
Incerci sa ma convingi de o chestie care nu se verifica la concursul asta. Pescarii ucrainieni au castigat, nu nada lor. Nici macar nu se stie la ce s-au prins pestii din clasament. In definitiv Ukraina a prins 2 pesti iar Lituania 13...a cui nada a mers mai bine ?! Baietii nostrii or sa-si poarte crucea o perioada, dar sunt aceeasi pescari care au fost inainte de CM-ul asta si pe care ii cunosc toti din tara. N-au uitat sa pescuiasca si nici n-au intentionat sa intre in istorie cu cel mai slab rezultat de la mondiale. Asa a fost sa fie ...uitati-va la statistica pe perechi...20 de echipe din 81 au punctat (mare parte din ele cu cate un singur peste). Pai daca se intampla asta la o etapa de calificari de la noi, la nationale, se lasa cu sange !Dumitrache scrie: Nu vii se pare ca "fac legea"? Inca nu v-au convins?
Anul trecut cu ce bile s-a castigat?
Alexandru Popescu scrie:Cei de pe margine au inceput deja sa caute cauza. Sunt uimit de ce pot scoate pe gura pescarii care pescuiesc mult din casa.
Eu felicit lotul Romaniei, o pista grea, imposibil de gasit chichita succesului
Asta e, daca nu e Corbu, MV2 sau Hermes sunt mizerii!Alexandru Mihai scrie:pescari cu experiența in concursuri si CN de ani de zile.
Lacul pe care sa ținut acest CM a fost o mizerie
Bogdan Dragan scrie:Am pescuit aici in 2007 cand am iesit vicecampioni mondiali pe echipe si am avut medalia de aur in mana pana in minutul 15 suplimentar...deci se poate. Plus ca este un pescuit pe stilul nostru!
Vladut Mateianu scrie:E o balta super, cu destul peste. Avem sanse mari sa castigam. Mai ales ca ii cunoastem bine secretele...
Cristi Y scrie:Este dupa parerea mea una dintre cele mai echilibrate piste de concurs pe care am pescuit , fir intins baieti !!! este stilul pe care-l stapaniti !
A fost cândva, în 2007... acum nu prea mai e nimic super la balta asta... legat de pescuit, ca în rest...DumiD scrie:Bogdan Dragan scrie:Am pescuit aici in 2007 cand am iesit vicecampioni mondiali pe echipe si am avut medalia de aur in mana pana in minutul 15 suplimentar...deci se poate. Plus ca este un pescuit pe stilul nostru!Vladut Mateianu scrie:E o balta super, cu destul peste. Avem sanse mari sa castigam. Mai ales ca ii cunoastem bine secretele...Cristi Y scrie:Este dupa parerea mea una dintre cele mai echilibrate piste de concurs pe care am pescuit , fir intins baieti !!! este stilul pe care-l stapaniti !
Ai văzut la CM din 2012 de la Corbu sky jeturi, caiakuri sau oameni care înoată liniștiti in timpul competiției ???DumiD scrie:Asta e, daca nu e Corbu, MV2 sau Hermes sunt mizerii!Alexandru Mihai scrie:pescari cu experiența in concursuri si CN de ani de zile.
Lacul pe care sa ținut acest CM a fost o mizerie