Moderator: gor965
aaa...tu erai ???RSC scrie:Daca o sa recitesti postarile o sa gasesti ...ca nu sunt interesati de campionatul fips-cips la crap....de aceea au si lipsit cativa ani din tablou. Acum se face un gen de "braila federala"(abia se aduna 20-25 de perechi), federatia completeaza suma si la campionatul mondial vin "Zbarcea, Ftalte si Meleaca" care au avut norocul sa prinda un crap la braila respectiva... Ca federatia lor e puternica, bine organizata si administrata...asta e cu totul altceva.cornelserbu scrie: pai, cu ceva timp in urma ne dadea lectii pe aici un baiat care sta in olanda si ne explica ce organizare buna e la ei vis a vis de certurile fara sfarsit de la noi in ce priveste cn-ul si lotul pentru cm
Pai noi am face 4-1-1 si ei 3-1-2 daca recuperam pe b ( noi facem pe b 1 pct si ei 3 )gor965 scrie:Care balotaj ?...noi am face 6 puncte si ei 5 !George Szantho scrie:Daca recuperam 36 kg pe sectorul B ii batem pe Ucrainieni la balotaj!
Pai si cu Croatii de pe 2 ce facem ? Noi om urca pe 1 dar ca sa ajunga ucrainienii pe 3 presupune ca si Croatia sa-i bata.George Szantho scrie:Pai noi am face 4-1-1 si ei 3-1-2 daca recuperam pe b ( noi facem pe b 1 pct si ei 3 )gor965 scrie: Care balotaj ?...noi am face 6 puncte si ei 5 !
FIPS-Ed face acum clasament pe natiuni pe baza celor mai bune 5 rezultate din ultimii 6 ani !RB Baits scrie: 2. Romania era pe 2 la natiuni ca si rezultate obtinute de cand este Campionatul Mondial de pescuit la Crap cred ca dupa rezultatul de anul acesta trece pe 1.
asta inseamna ca intra si 2012 la socoteala ???gor965 scrie:FIPS-Ed face acum clasament pe natiuni pe baza celor mai bune 5 rezultate din ultimii 6 ani !