Ideea de nesupunere civica a inventat-o americanul Henry David Thoreau(1800). Poftim pana unde s-a ajuns!Tara Bascilor e o comunitate autonoma in Spania, are capitala, toate cele.

Moderator: gor965
Ideea de nesupunere civica a inventat-o americanul Henry David Thoreau(1800). Poftim pana unde s-a ajuns!Tara Bascilor e o comunitate autonoma in Spania, are capitala, toate cele.
Seccesiunea nu e "nesupunere civica", ci, din contra!bogdan5 scrie:Ideea de nesupunere civica a inventat-o americanul Henry David Thoreau(1800). Poftim pana unde s-a ajuns!Tara Bascilor e o comunitate autonoma in Spania, are capitala, toate cele.![]()
E o harta cu pozitionarea sectoarelor pe prima pagina a topicului, insa o harta cu asezarea efectiva a standurilor pe sector inca nu am vazut !bogdanpesc scrie:o harta cu pista/standuri ,se pote vedea pe undeva ?
hai Romania !
Avem vreun cap de stand? De fapt, fiind 24 de echipe, cred ca pe "A"-uri suntem cap de stand.ZABELEA scrie:A24,B9,C17,Doamne ajuta sa fie bine,mulțumim pentru încurajări,încerc sa va țin la curent.(220-380v):P
Practic avem un capat de sector si beneficiem de avantajul de a nu avea pe nimeni din dreapta... teoretic insa, asa cum se prezinta pe harta, fata de celelalte capete de sector, asta e cam "inghesuit" in golf.robert_anisoiu scrie: Avem vreun cap de stand? De fapt, fiind 24 de echipe, cred ca pe "A"-uri suntem cap de stand.