Moderator: gor965
am fost si medic si inger si ce mai vrei tu sa fiu, aia am fost.bogdan5 scrie:Domnul în alb este medicul lotului sau înger?
florine, ai baut cerva cand ai scris tampenia asta ???Genes Florin scrie:Inchei prin a va spune ca Romania are nevoie de o mai buna organizare din toate punctele de vedere, pacat de respectul pe care loturile care au reprezentat romania de-a lungul timpului l-au impus celorlalte natiuni.
nea cornele daca ai inteles scrie dumitale pe intelesul tuturor, dar lucrurile sigur nu sunt cum trebuie chiar daca romania are rezultate.cornelserbu scrie:florine, ai baut cerva cand ai scris tampenia asta ???Genes Florin scrie:Inchei prin a va spune ca Romania are nevoie de o mai buna organizare din toate punctele de vedere, pacat de respectul pe care loturile care au reprezentat romania de-a lungul timpului l-au impus celorlalte natiuni.
nu pentru organizarea carpfishing-ului din romania ne respecta strainii, ci pentru rezultate, iar cand ai rezultate inseamna ca lucrurile merg bine...
eu stiu ce ai vrut sa spui, asa ca mai bine, reformuleaza !
florine, lucrurile stau cum stau din cauza lipsei de spectaculozitate si implicit de popularitate a pescuitului la crap...bani nu vor fi niciodata atatia cati trebuie cu tot kktul pe care-l mananca unul si altul.Genes Florin scrie:nea cornele daca ai inteles scrie dumitale pe intelesul tuturor, dar lucrurile sigur nu sunt cum trebuie chiar daca romania are rezultate.
Errare humanum est... „perseverare diabolicum”.cornelserbu scrie: ar fi o gresala sa schimbi organizarea...