Vali Vesa scrie:Stefan Popescu scrie: ...Faptul ca federatia este reprezentantul oficial al pescuitului sportiv din Romania nu va zice nimic?...
OK.
legea 69/2000 din care va place sa citati spune:
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
…
(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei
in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.
Este federatia afiliata la CIPS?
NU, sau NU inca.
Deocamdata, AGVPS este afiliata si reprezinta Romania la CIPS/FIPS.
Deocamdată AGVPSR nu este federație sportivă și România nu a autorizat-o să o reprezinte. Federația a primit autorizația de afiliere CIPS și a înaintat-o pentru a fi luată în evidență ca reprezentant legal al României. Dumneavoastră în numele cui doriți să mergeți în Portugalia?
Dacă nu puneați puncte, puncte între cele două aliniate, ați fi citit următoarele:
art. 37
d) elaboreaza si realizeaza planurile de pregatire si de participare a sportivilor de performanta romani din cadrul reprezentativelor nationale la competitiile internationale;
.................................................
f) organizeaza sau tuteleaza competitiile oficiale cu caracter international care au loc pe teritoriul Romaniei, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului;
Decât să mă convingeți pe mine că nu cunosc legile, mai bine cereți garanții AGVPSR pentru participarea la CM a CS Ovidius și făceți-le publice, așa cum a făcut Bentu cu adresele către MTS. Apropo, v-a comunicat Bentu și răspunsul MTS? A autorizat participarea CS Ovidius la CM? Postați autorizația eliberată de MTS, dacă aveți așa ceva. Și apropo,CS Ovidius este membru AGVPSR? Dacă o dați cu Liga, vedeți că nu sunteți aceeași persoană juridică și nici nu aveți calitatea de membru ALRC. Mințiți cu bună știință și nu este frumos. Știți foarte bine că nu există o Hotărâre a AG a ALRC în acest sens. V-am mai întrebat și v-ați făcut că nu ați auzit. De ce vă place să vă tăvăliți prin mocirlă? Știți foarte bine că am dreptate.