Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de ionut72 »

Stii foarte bine ca nu pot permite ca CS Ovidius sa mearga la CM.
:lol: :lol: :lol:

Pigulici, boala de care suferi isi dezvaluie noi stadii de manifestare! Pai cin' te crezi, mai Mihai Viteazu redivivus, Matteoli dedublat, de nu permiti tu nu-s' ce participare la CM organizat de catre FIPS?

Neo, welcome to the real world!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

popescule am o propunere , daca tot esti asa sigur pe ceea ce spui , te tine sa facem un pariu aici si acum despre ce echipa va merge in Portugalia ?
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Cristi Y scrie:popescule am o propunere , daca tot esti asa sigur pe ceea ce spui , te tine sa facem un pariu aici si acum despre ce echipa va merge in Portugalia ?
eu dublez pariul ..indiferent de miza pusa in joc :idea: chiar daca nea stefan viteazu nu-si permite mize materiale din cauza functiei :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

oanavictor scrie:
Cristi Y scrie:popescule am o propunere , daca tot esti asa sigur pe ceea ce spui , te tine sa facem un pariu aici si acum despre ce echipa va merge in Portugalia ?
eu dublez pariul ..indiferent de miza pusa in joc :idea: chiar daca nea stefan viteazu nu-si permite mize materiale din cauza functiei :!:

Care-i problema, raspunde din "bulan" .
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...Faptul ca federatia este reprezentantul oficial al pescuitului sportiv din Romania nu va zice nimic?...
OK.
legea 69/2000 din care va place sa citati spune:

Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:

(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.

Este federatia afiliata la CIPS?

NU, sau NU inca.

Deocamdata, AGVPS este afiliata si reprezinta Romania la CIPS/FIPS.
Deocamdată AGVPSR nu este federație sportivă și România nu a autorizat-o să o reprezinte. Federația a primit autorizația de afiliere CIPS și a înaintat-o pentru a fi luată în evidență ca reprezentant legal al României. Dumneavoastră în numele cui doriți să mergeți în Portugalia?
Dacă nu puneați puncte, puncte între cele două aliniate, ați fi citit următoarele:
art. 37
d) elaboreaza si realizeaza planurile de pregatire si de participare a sportivilor de performanta romani din cadrul reprezentativelor nationale la competitiile internationale;
.................................................
f) organizeaza sau tuteleaza competitiile oficiale cu caracter international care au loc pe teritoriul Romaniei, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului;

Decât să mă convingeți pe mine că nu cunosc legile, mai bine cereți garanții AGVPSR pentru participarea la CM a CS Ovidius și făceți-le publice, așa cum a făcut Bentu cu adresele către MTS. Apropo, v-a comunicat Bentu și răspunsul MTS? A autorizat participarea CS Ovidius la CM? Postați autorizația eliberată de MTS, dacă aveți așa ceva. Și apropo,CS Ovidius este membru AGVPSR? Dacă o dați cu Liga, vedeți că nu sunteți aceeași persoană juridică și nici nu aveți calitatea de membru ALRC. Mințiți cu bună știință și nu este frumos. Știți foarte bine că nu există o Hotărâre a AG a ALRC în acest sens. V-am mai întrebat și v-ați făcut că nu ați auzit. De ce vă place să vă tăvăliți prin mocirlă? Știți foarte bine că am dreptate.
Ultima oară modificat Vin Iul 19, 2013 13:39 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Stefan Popescu
pescar de competitie

O să postez autorizația emisă de MTS cu echipa care va merge în Portugalia. Document oficial al statului român. După aia povestim.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
O să postez autorizația emisă de MTS cu echipa care va merge în Portugalia. Document oficial al statului român. După aia povestim.
Cere si una (anticipat) pentru echipa cu care vei merge candva la Moulin Rouge, sa nu faci doua drumuri. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: ...Federația a primit autorizația de afiliere CIPS și a înaintat-o pentru a fi luată în evidență ca reprezentant legal al României...
Repet intrebarea : este federatia ACUM afiliata la CIPS?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...Federația a primit autorizația de afiliere CIPS și a înaintat-o pentru a fi luată în evidență ca reprezentant legal al României...
Repet intrebarea : este federatia ACUM afiliata la CIPS?
ACUM are federatia CIS ??????????
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Stefan Popescu
pescar de competitie

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”