Moderator: gor965
Bai baiatule,cum sa selectioneze cineva,pescari?Pai tu te crezi Mircea Sandu si selectionerul tau...Piturca?Stefan Popescu scrie:@ nicu b
Nu. Este echipa pe care persoanele desemnate de federatie pentru pregătirea unui lot național o va selecționa în acest scop. Dintre cei mai buni pescari sportivi legitimați de federație.
Foarte corecta observatia. In concluzie, momentan nu este nimic batut in cuie...cezar.ch scrie:Dragi crăpari, ar fi mult mai util să vă păstraţi luciditatea şi să analizaţi la rece situaţia creată.
Eu aş începe cu ultimul paragraf din Scrisoarea CIPS din 4 decembrie 2013, care, tradus în româneşte sună aşa:
" Din evidente raţiuni organizatorice şi de comunicare către membrii FIPSed, vă solicităm să răspundeţi la prezenta nu mai târziu de 15 ianuarie viitor, dată după care schimbarea organizatorică va deveni efectivă".
Este o portiţă întredeschisă, pe care cu inteligenţă o puteţi deschide larg, în favoarea voastră.
.
E greu la parnaie razvane...RazvanG scrie:Pentru tine,toti suntem dobitoci, ordinarule.Stefan Popescu scrie:Admin,
Ai zis că nu mai admiți dobitoci pe forum!
Vezi ca are sa-ti vina vremea ,cred ca te-ai inhamat la un drum si la o caruta, mult prea mare decat poti trage.
Scuipatii si flegmele pe care le vei lua ,se vor televiza si in Botswana![]()
Cine ma cunoaste,stie cat de mult imi doresc sa merg la Nationale,este visul meu.Ma jur ,prostule ca daca nu am sa merg la nationale din cauza ta,poti sa stai si cu Bob Sapp langa tine,ma jur pe maiculita mea BASTARDULE,BITONGULE.
Da, cluburile de pescuit organizeaza, dar sub un nume comun.(cum se va numi noua structura, in ianuarie vor fi gata actele)Genes Florin scrie:Care Liga???
Intelesesem ca pescari organizeaza, nu Liga nu agvps nu apcr...
Te-ai vandut si tu ?Genes Florin scrie: Se aseaja lucrurile cu rabdare.
Cuiele au fost batute unul cate unul in ceva timp...CIPS ul a facut semnul de spalarea mainilor si a aruncat mingea in mijlocul orgoliilor si prostiilor caracteristice celor ce traiesc in Romania. Aruncatul pisicii e sport national (ca am trimis acte/memorii dar nu mi-au raspuns bla bla bla - decat ei mai bine sa moara capra lor etc) Voi chiar credeti ca nu se stie la CIPS situatie? Ei au evitat sa ia taurul de coarne si sa ii spuna pas lui Popescu - care este acoperit de acte, iar ceilalti...???Vladut Mateianu scrie:Foarte corecta observatia. In concluzie, momentan nu este nimic in cuie...cezar.ch scrie:Dragi crăpari, ar fi mult mai util să vă păstraţi luciditatea şi să analizaţi la rece situaţia creată.
Eu aş începe cu ultimul paragraf din Scrisoarea CIPS din 4 decembrie 2013, care, tradus în româneşte sună aşa:
" Din evidente raţiuni organizatorice şi de comunicare către membrii FIPSed, vă solicităm să răspundeţi la prezenta nu mai târziu de 15 ianuarie viitor, dată după care schimbarea organizatorică va deveni efectivă".
Este o portiţă întredeschisă, pe care cu inteligenţă o puteţi deschide larg, în favoarea voastră.
.