Ala de jos e gata gata sa puna botu` la grasanDumiD scrie:ala din dreapta care-l tine de dos pe hipopotam seamana cu Mircea Sandu, pe onoarea mea...Decebalus scrie:
Ghici ghicitoarea MEA,cine trage la Lulea

Moderator: gor965
Ala de jos e gata gata sa puna botu` la grasanDumiD scrie:ala din dreapta care-l tine de dos pe hipopotam seamana cu Mircea Sandu, pe onoarea mea...Decebalus scrie:
Ghici ghicitoarea MEA,cine trage la Lulea
Grasu` e Traian si alalaltu` e Cristian D. Blendea.doru_croc scrie:Maimuta din dreapta o stiu, obezul central nu, dar cred ca si cel din stanga face parte din personajele cunoscute. Sa spuna Fane daca nu e Savusca![]()
![]()
popica era de mic fiert pe Botoșanicornel.s scrie:Ala de jos e gata gata sa puna botu` la grasan . I-a ramas par pelvian sub nas dupa ce s-a tras sa nu-l ia in poza pe nv.
Cristi Y scrie:popica era de mic fiert pe Botoșanicornel.s scrie:Ala de jos e gata gata sa puna botu` la grasan . I-a ramas par pelvian sub nas dupa ce s-a tras sa nu-l ia in poza pe nv.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si dacă NU va fi admisa????Stefan Popescu scrie:Și dacă federația va fi admisă ca membru CIPS și va organiza CM 2014 din România, ce se va întâmpla? O să vă băgați unghia în gât ca pițigoii? Ar fi bine să vă moderați tonul, întrucât eu nu apăr decât un drept pe care federația îl are prin lege și care nu-i poate fi încălcat!
O sa se intample fix ce s-a intamplat de cand tot scrii aberatia asta. An de an acelasi cacat. Il dai, ti se intoarce inzecit, il rumegi cu spor si drag toata vara si iarna urmatoare il "lansezi" din nou. Ce sa mai..esti si-ti place sa fi o hazna mustacioasa.Stefan Popescu scrie:Și dacă federația va fi admisă ca membru CIPS și va organiza CM 2014 din România, ce se va întâmpla
1. O sa-l intreb, dar nu cred ca e el. (numai pentru tine, nu sunt din Alexandria, imi duc traiul momentan pe aici pana m,a retrag la mosie)Stefan Popescu scrie: Este din Alexandria, dar nu l-am vazut de 30 de ani.
PS Tu te tragi din maimuta?![]()
![]()
![]()