ocupa din timp loc la tribuna ca va fi un meci de mare ..can-can !! marca popescu - federatie !!gor965 scrie:... si parca vad ca o sa avem un TRIO formidabil pana vine de vorba de stabilit cine are de dat si cine are de incasat bani !

Moderator: gor965
ocupa din timp loc la tribuna ca va fi un meci de mare ..can-can !! marca popescu - federatie !!gor965 scrie:... si parca vad ca o sa avem un TRIO formidabil pana vine de vorba de stabilit cine are de dat si cine are de incasat bani !
George, sa fim seriosi. Francezii, ca si englezii, sunt niste frustrati. Ba mai mult, cred ca sunt un pic... prostuti, ca sa nu le zic altfel. Altfel nu-mi explic comentariile alea de doi bani.gor965 scrie:Eu m-as uita mai departe de aceasta scrisoare. Francezii scriu urat pe facebook despre aceasta decizie, cum dealtfel scriu urat despre cum am castigat noi CM in 2012.
pharaoh scrie:Francezii, ca si englezii, sunt niste frustrati. Ba mai mult, cred ca sunt un pic... prostuti, ca sa nu le zic altfel.
pharaoh scrie:Vorbesc strict de cei care sustin aberatiile alea.
Ce legatura are ca painea si cutitul e pe-acolo pe la ei?!!!!!!pharaoh scrie:De acord. Si ce legatura are asta cu subiectul la care faceam eu referire?
Pai ocupa ca e "marele lor proiect", "deschiderea de drum" etc.Cristi Y scrie:ocupa din timp loc la tribuna ca va fi un meci de mare ..can-can !! marca popescu - federatie !!gor965 scrie:... si parca vad ca o sa avem un TRIO formidabil pana vine de vorba de stabilit cine are de dat si cine are de incasat bani !
Nu sunt oameni de cacat , ci oameni care ar trebui spanzurati in public , ca in evul mediuVali Vesa scrie:Romanii au talent... Oameni de cacat... FELICITARI !!!!!!