SITUATIE CM -IANUARIE 2014

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: SITUATIE CM -IANUARIE 2014

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:.... Bine, pe cei slabi, care inca mai cred in povesti cu zane si feti-frumosi !
te-ai intrebat vreodata daca in zmei ca tine mai crede cineva? :D
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:.... Bine, pe cei slabi, care inca mai cred in povesti cu zane si feti-frumosi !
sincer chiar asta ma face sa-mi spun parerea.
incearca ca la politie sa te faca sa spui ce vor ei sa auda.
"ai dreptate, n-ai dreptate
la militie tot te bate" :wink:
Balta Puiesti

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Genes Florin scrie: Muso de ce esti asa de trist?
Nu iti este cumva frica ca iti ia tie placinta cea mare?!!!
incerci prin diferite exprimari sa instigi si sa duci pescarii pe alte piste.
daca tot esti tu asa de baiat bun spune te rog:
1. cat ai castigat tu in ultimi 3 ani din concursuri?
2. situati controversate au fost in concursurile organizate de tine?
3. ai premiat echipa de la PN?(greseala a fost a ta)
Adevarul este ca sunt foarte trist Genes... :D Sunt trist ptr ca "vad" viitorul, si stiu ce va urma....
In fine, topicul are alt subiect, daca te intereseaza veniturile mele si alte probleme legate de concursuri esti invitat sa deschizi alte topicuri in care sa-ti exprimi problemele ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
Zmei ? Nu stiu cine este considerat tradator pe acest forum..... Plus ca eu nu cer nimanui sa creada in mine, nu vreau putere sau functii de conducere, ma cam doare undeva si de federatie si de agvps !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Vladut Mateianu scrie:
Genes Florin scrie: Muso de ce esti asa de trist?
Nu iti este cumva frica ca iti ia tie placinta cea mare?!!!
incerci prin diferite exprimari sa instigi si sa duci pescarii pe alte piste.
daca tot esti tu asa de baiat bun spune te rog:
1. cat ai castigat tu in ultimi 3 ani din concursuri?
2. situati controversate au fost in concursurile organizate de tine?
3. ai premiat echipa de la PN?(greseala a fost a ta)
Adevarul este ca sunt foarte trist Genes... :D Sunt trist ptr ca "vad" viitorul, si stiu ce va urma....
In fine, topicul are alt subiect, daca te intereseaza veniturile mele si alte probleme legate de concursuri esti invitat sa deschizi alte topicuri in care sa-ti exprimi problemele ! :wink:
eu nu am probleme Muso...cateva dar in alta parte :D
dar tu chiar crezi ca mai ai tu aceeasi putere da a opri "varteju"?
daca imi aduc bine aminte din apcr ai plecat ca nu aveai functie la federatie poate o sa te desemneze popescu sa ti placinta dar sa rupi acolo... :wink:
Balta Puiesti

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: Nu stiu cine este considerat tradator pe acest forum.....
si eu te-am considerat pe tine asa. numai ca te-am iertat de mult...
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vineri am vazut pe Facebook intelegerea aia semnata de Popescu si Carstocea. Urma s-o semenze si Bentu si apoi sa plece catre CIPS...intrebarea e : a plecat ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

merci George ptr ca ai intervenit. eu nu vazusem. Foarte bine ai procedat ca ai sters. O sa incerc sa gasesc o varianta sa poti sa-i si blochezi sa mai scrie pe cei care injura. Deja s-a ajuns prea departe cu cuvintele obscene si nu vom mai tolera.

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Alti presedinti de club nu au nici o parere?
Vad cu stupoare ca sunt doar 1-2 conducatori de club care il hulesc pe Popescu,restu citesc si fac ce trebuie :lol:
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:
Vladut Mateianu scrie:
gor965 scrie:Eu am sters postarile alea ... si nu m-a sunat nimeni ! Fara vre-o legatura cu subiectul ati reusit sa scrieti 2 pagini de jigniri reciproce ! Chiar nu puteti combate pe un subiect fara sa va luati neamurile-n palarie ? :?
Postarile nu trebuiau sterse George, trebuiau lasate, ca sa vada si Val ce jigniri, injuraturi si amenintari a putut scrie ciugulit.... :D

Eventual le mutai la "liber la discutii"..... asa , cand stergi doar cateva postari, creezi haos mai rau, nu se mai intelege nimic din dialogul acela... :oops:
Bai eu cred ca glumesti si continui sa jignesti cu ciuguleala asta plus ca le dai apa la moara celor doi care iti tin hangul .... Nu am injurat pe nimeni , pe tine te-am facut nesimtit si atit ( si asta a ramas valabila legata de dreptatea lui Iuga fata de APCR ) . Marea mea jignire este ca i-am facut Suca si Bula sau Stan si Bran pe acestia doi de mai sus . In schimb dupa 1 pagina INTREAGA in care m-au facut in toate felurile , paduche , vierme , samd ,alcoolic , vinatorul p..i , si multe altele ... am intrebat moderatorul intr-un mesaj, cum trebuie sa procedez ca sa se modereze acest Forum ...trebuie sa le iau mortii , le le dau m..iii , etc ca sa se sesizeze cineva ? Intradevar in 3 minute cineva a sters tot .
Nu le este rusine sa tipe tocmai ei ? Adica hotzul striga hotzul ???? Bai am inebunit cu totii ?

Dar daca tu crezi ca de fiecare data cind eu scriu pe Forumul tau sunt ciugulit , uite cum facem ...opresc aici aceasta comunicare si o sa revin cind o sa ma rogi tu sa iti mai dau cite 1 pont , doua ...cind vei dori .
Pe astia doi ii iau ca si clone , cu toate ca de unul am dat pe FCK , unde tot un soi de clona cu fotografie este . Daca este atit de tare Gabi1 asta sa imi dea nu nr de telefon ci o adresa unde doreste sa stam de vorba ....eu vin sigur !!! Iar lui Cornel S ii repet ce i-am dat aseara pe FCB ....a fost ultima data !!!! Ultima ! Explica-le tu mai departe ca sunt prietenii tai .
Am pus punct - poate mai scriu la topicul ala unde lumea se si semneaza .
Pangica pa tine chiar te mananca undeva de umblii cu amenintari de-astea scrise?!!!!!!!!!!!!
Chiar ti sa vezi cat de prastie esti si cum te rupi daca te-ntinzi atat?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”