6 ianuarie.Data limita .

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: 6 ianuarie.Data limita .

Mesaj de viorel dulamita »

buhac constantin scrie:Instalatia trebuie sa functioneze si pe balta ?
...mai ales dupa "nadirea grea" :wink: :lol: ...

SATANA

Mesaj de SATANA »

voi va credeti niste amanti asa de buni pt ca exersati mult timp singuri?

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

SBS BAIT FISHING TEAM unic distribuitor in Romania a produselor SBS BAIT se va inscrie in APCR, rog sa stiu ce trebuie sa intreprind in continuare. Vladeanule mor dusmanii de invidie "SBS BAIT FISHING TEAM" este alaturi de tine.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wtkMXKY-gjY?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wtkMXKY-gjY?fs=1&hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

buhac constantin scrie:<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wtkMXKY-gjY?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wtkMXKY-gjY?fs=1&hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
costica, ai vazut "secretul cifrului"...unul dintre primele filme romanersi facute dupa razboi ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Traducere:
clip cu manele

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

cornele sti doar ca stau bine la capitolul asta mergi si tu la albaiulia?ieu ma duc cu sindicatul liber si cu pescsarii.plecarea vineri la 8 din fata ministerului sedinta e la casa sindicatelor la etajul 1 e bine domnu popescu?descifram cifrul :lol: :lol: acolo chiar nu vii?
da uite ce am postat mai oleaca
http://www.youtube.com/watch?v=XmDHn1BH7XI

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Costica, eu nu am folosit nume....Las totul ptr 1 februarie ca sa fie surpriza mare ! Noul serial "Amante in pescuit" va debuta cu fotografii incendiare.... :wink:
nu cred ca e frumos ca atunci cand cineva a venit la un concurs organizat de tine, si-a platit taxa de concurs, iar tu l-ai fotografiat in anumite ipostaze "incendiare", sa folosesti aceste asa numite dovezi, probabil din razbunare...eu zic sa te mai gandesti, daca vei distruge o familie inseamna ca nu ai constiinta de loc, iar persoana in cauza s-ar putea sa reactioneze neasteptat !?!...e doar un sfat prietenesc...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

De aceea ar trebui semnate contracte in momentul in care te inscrii intr-un concurs :D
Din fericire nevasta-mea le stie pe toate cu care am fost: Madamme Macallan, Miss Jura, Lady Bushmills, Fata lui Glenmorangie, fata lu ala de da teoremele Laphroaig - de asta ai profitat si tu un pic Vladutz pe Stg. Gorgan :)
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

constantin emilian scrie:De aceea ar trebui semnate contracte in momentul in care te inscrii intr-un concurs :D
Din fericire nevasta-mea le stie pe toate cu care am fost: Madamme Macallan, Miss Jura, Lady Bushmills, Fata lui Glenmorangie, fata lu ala de da teoremele Laphroaig - de asta ai profitat si tu un pic Vladutz pe Stg. Gorgan :)
Costica ai uitat de Lady KK :lol: :lol:
Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”