6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: 6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Mesaj de Val »

Eu propun la modul super misto , dupa 2 etape pe Darvari iar pentru unii o singura etapa pe Tincabesti plus una pe Darvari , constituirea de urgenta a unui comitet de criza , care sa anuleze ultima etapa stablita legal si programata cf oricaror statute si reguli de bun simt , platite si angajate prin proiect de CN , votat !!! .... si prin votul de Forum al "tovarasilor" sa mutam corespunzator etapa catre balti de orice fel , care se caracterizeaza prin oblete mare , platica medie si biban grozav .... astfel incit sa depasim momentul de criza si suparare al d-lui Oana , care in doua etape pe Darvari nu a reusit sa "ingenuncheze" lotul Nexgen ... :wink:
Stiu ca prietenii Dvs sunt nemultumiti , a-ti avut NexGen in gheare ... la balta Dvs .. si uite ca au scapat si cu ceva cupe ...si diplome . Inclusiv eu de acasa , am primit o diploma cu locul 3 in prima etapa . Pe asta cu locul 1 se pare ca nu era cazul ... , va tremura mana la semnatura ...
Dovada haosului si crizei in care va aflati sunt ultimele postari ale domniei tale si chiar acum pot intreba si eu cum e "vodca si cu cola" nu ca un potential consum ( stiu ca nu gustati ) ci ca o iluzie generalizata .....adica sunteti pe alta lume ... in ceea ce afirmati public si va faceti de ras !
Nu stiti sa pierdeti d-le Oana ! Si e pacat .... il acuzati pe AV pe nu stiu ce ..Dvs amestecati lucrurile ca nimeni altul...

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie: Dovada haosului si crizei in care va aflati sunt ultimele postari ale domniei tale si chiar acum pot intreba si eu cum e "vodca si cu cola" nu ca un potential consum ( stiu ca nu gustati ) ...
gusta. la suparare...
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stiu , dar din respect nu am postat asa ceva ... In schimb lipsa de activitate si de a combina ceva .... il supara rau de tot ...

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

.......pentru ce am insinuat ...........am si martori .......am si poze .......am si inregistrari ....... :!:
am considerat si consider in continuare ca nu era cazul sa intervin eu sa fac ordine indiferent cine era in culpa pentru nerespectarea regulamentiului ..........si au fost 2 cazuri clare de eliminare directa .........iar daca cei ce erau in lupta directa au preferat sa nu ............de rusine sau altceva .........e treaba lor :!:

RESPECTELE MELE PENTRU VLADEANU CARE STIE SA SPECULEZE ORICE SITUATIE .......STIE SA JOACE LA OFSAID .......STIE SA FAULTEZE LA LIMITA DAR NU PENTRU CARTONASE ....STIE CAND SA CADA DACA ESTE ATINS CA SA FACA IMPRESIE .....STIE SI RISCA ORICAND MIZAND PE APROAPE ORICE ALIAT CAT DE MIC SAU MARE .........
EU O VIATA INTREAGA NU AM RISCAT SI NICI NU AM INVATAT PE ALTII SA RISTE CAT A RISCAT VLADEANU LA DARVARI .........IAR DUPA SCHIMBARE ........NU SA MAI INTAMPLAT NIMIC ......ASTA INSEAMNA SA I-TI ASUMI RISCURILE DAR SI SA LASI IMPRESIA CA FARA TINE NU SE POATE FACE NIMIC .........FELICITARI SINCERE .

Val .......stii ce face vulpea cand nu are ce face :!: :!: ..........SE SCARPINA PANA I-I DA SANGELE ............nu ai fost aici ..........nu stii despre ce e vorba .........nu te mai baga in seama .........
NU EU AM SCRIS DIPLOMELE..........DACA LE SCRIAM EU I-I TRIMITEAM SI LUI ROSIORU UNA :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: RESPECTELE MELE PENTRU VLADEANU CARE STIE SA SPECULEZE ORICE SITUATIE .......STIE SA JOACE LA OFSAID .......STIE SA FAULTEZE LA LIMITA DAR NU PENTRU CARTONASE ....STIE CAND SA CADA DACA ESTE ATINS CA SA FACA IMPRESIE .....STIE SI RISCA ORICAND MIZAND PE APROAPE ORICE ALIAT CAT DE MIC SAU MARE .........
EU O VIATA INTREAGA NU AM RISCAT SI NICI NU AM INVATAT PE ALTII SA RISTE CAT A RISCAT VLADEANU LA DARVARI .........IAR DUPA SCHIMBARE ........NU SA MAI INTAMPLAT NIMIC ......ASTA INSEAMNA SA I-TI ASUMI RISCURILE DAR SI SA LASI IMPRESIA CA FARA TINE NU SE POATE FACE NIMIC .........FELICITARI SINCERE .
despre ce e vorba concret? ce am riscat la darvari?

ps val pangica are dreptate. tu ai o problema cronica cu vladeanu. esti obsedat.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

intr-adevar, au fost doua situatii clare de eliminare...macar baietii de la craiova isi vad de treaba si nu i-au pe nimeni la misto...
andrei, concret nu se poate explica, cazul fiind destul de complex, in schimb, daca-l desenam, rad si curcile de interprertarea pe care ai dat-o tu directiei de pescuit...doua lansete pe o linie, iar celelalte doua pe o linie perpendiculara pe prima :lol: :lol: :lol:
mai bine multumeste-i lui maimutoiu ca era cu tine in stand si nu s-a putut nimeni tine de asa zise obsesii din respect pentru el...acum erai eliminat :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

de ce sa fiu eliminat, pentru ca am dat exact cum mi-a spus arbitrul pe care l-am gasit la stand???

de ce arunci - ca de obicei - vorbe de genul asta?
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:de ce sa fiu eliminat, pentru ca am dat exact cum mi-a spus arbitrul pe care l-am gasit la stand???

de ce arunci - ca de obicei - vorbe de genul asta?
cand am ajuns pe insula unde urma sa pescuiesc la cupa mondiala din america l-am intrebat pe arbitru unde este locul de pescuit ,el sa uitat la mine si a scos dintr-un buzunar un stegulet pe care la infipt in mal spunandu-mi ca acolo voi pescui ,eu m-am uitat la el si am inceput sa rad :!:
TU CAND AI ALUNS LA PODU RUPT SI AI VAZUT CA NU AI BANDA CARE DA DIRECTIA DE PESCUIT ...........CE AI FACUT :!: L-AI INTREBAT PE ARBITRU CE SA FACI SI EL TI-A SPUS SA DAI UNDE VREI DACA NU ESTE BANDA ..........CORECT :?: DA :idea:
DAR ........LA EXPERIENTA TA SI FIIND ORGANIZATOR ATATIA ANI ........AI STIUT DIN PRIMA CA ESTE O GRESEALA SI ARBITRU HABAR NU ARE CE VORBESTE ........AI SPECULAT-O .....AI PRINS PESTE PANA A TIPAT LUMEA ............ :idea: TI SA DA :idea: T SA-TI ALEGI UNGHIUL DE PESCUIT CA LA PIATA .........CIU-CIU REGULAMENT ........CIU-CIU ORGANIZATOR.......CIU-CIU ARBITRAJ :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Costel Stanila scrie:Pai sa luam legatura cu CIPS-FIPS, sa facem un vot intertari, ca asa dorim noi, si sa se voteze balta din Italia de la CM, nu? :roll:
Acu' serios...finala a fost votata de toti participantii la CN 2011.
23-26 iunie 2011 - TANCABESTI SPATE.
Tu in ce calitate vorbesti delapidatorule ? Te pricepi si tu la pescuit mai nou ? :evil: Vezi-ti dracu de pariurile tale si de amestecat cartile de poker la sefii tai si las pescuitul pe seam acui il intelege si il practica ! :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:
nexgen, carping, carp zone - tancabesti
green lake, clubul pescarilor - darvari
soimul - iezer

asa s-a votat.
si de ce tie frica sa mai repeti o data votul ,pentru ca se stie influentarea telefonic a votantilor !
mai bine repetam campionatul de la inceput! :D

ps am vazut ca te-ai rugat de la inceput sa pic la darvari. am trecut de 2 ori pe acolo. acum poti sa-ti vezi de treburile tale si sa ne lasi sa ne ocupam si de pescuit?!?!
andrei, tu te ocupi de orice altceva, numai de pescuit nu ! finala ai facut-o unde ai vrut tu, etapa 1 unde ai vrut tu, cn cum ai vrut tu ... esti si presedinte ( apropo, de club neinfiintat ! :!: ) si esti si organizator.... si presedinte la apcr, saracia aia pusa presedinte la misto nu se pune, este doar o marioneta, repet ptr a 100-a oara ! :oops:
cum sa te dea arbitrii afara ptr incalcarea regulamentului daca TU ii platesti ? :oops:

PS noroc ca s-a calificat SOIMUL in finala, cu astia nu o sa -ti mearga.... :idea:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”