A PRIMIT ROMÂNIA DREPTUL DE A ORGANIZA CM 2012?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: A PRIMIT ROMÂNIA DREPTUL DE A ORGANIZA CM 2012?

Mesaj de Cristi Y »

in foarte scurt timp toate aceste probleme insotite si de alte argumente care sa probeze integritatea ta morala vor ajunge intr-un amplu memoriu pe o masa de sus , foarte sus , IN VARF chiar :wink: iar ochii care vor citi memoriul stiu ce sacrificii si efort inseamna castigarea unor medalii mondiale si cat de corect este sa fie pangarite si negate de un NIMENI care are interese strict comerciale .
Fi sigur ca la momentul in care va fi nevoie de sustinere vor fi multe cluburi si sportivi cu activitate si rezultate care ma vor sustine

Evident tu vei fi sustinut de paragrafele tale si de maladia obsesiv - compulsiva care te asigur ca vor fi fara efect !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

The FIPSed Directing Committee will meet in Rome, on December the 2nd and 3rd 2011. The Board will discuss important issues concerning, among the others, dates and venues of the 2012 FIPSed World and Zone Championships. All news will be published on this web site.

Adică, cam așa

Comitetul Director FIPSed se va întâlni la Roma, pe 2 si 3 2011 decembrie. Consiliul va discuta probleme importante în ceea ce priveşte, printre altele, datele şi locurile Campionatelor Mondiale 2012 FIPSed Zone. Toate ştirile vor fi publicate pe acest site.
Chiar nu a transpirat nimic? Nici măcar data?

PS Cisti Y,
Trec peste faptul că ești mitocan, dar uită-te atent la tabelul respectiv. Nu sunt trecute datele la Jocurile Mondiale, nu la celelalte competiții. Scrie citeț și poți înțelege și tu ce scrie. Vezi unde sunt cifre, nu litere.

Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Dan Serban »

Nea Fane Piept-Dezvelit ... ai intrecut orice masura.
Pescar de rând

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Cristi Y scrie:Trec peste faptul că ești mitocan
te-ai exprimat gresit , nu sunt mitocan sunt VICE CAMPIN MONDIAL !! :wink: :lol: :lol: in bransa care vrei tu sa o pastoresti

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

iar tu in continuare i-ti spun esti suferind de maladie obsesiv - compulsiva , crede-ma !! am competenta necesara sa-ti spun asta :wink:

Popescu Stefan

Cristi Y scrie:
Cristi Y scrie:Trec peste faptul că ești mitocan
te-ai exprimat gresit , nu sunt mitocan sunt VICE CAMPIN MONDIAL !! :wink: :lol: :lol: in bransa care vrei tu sa o pastoresti
Serios? Fă repede o cerere către federație pentru că poți beneficia de o rentă viageră. Numai că nu știu dacă se acordă retroactiv. Încearcă la APCR sau AGVPSR.
Cristi Y scrie:iar tu in continuare i-ti spun esti suferind de maladie obsesiv - compulsiva , crede-ma !! am competenta necesara sa-ti spun asta :wink:
Unde ai dobândit competența? Pe malul bălții?
Sau ești ceva vraci care dă diagnostice prin internet. Un fel de mama Omidoiu. :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

:lol: :lol: :lol: :lol: probabil ca in paranoia ta infiintezi un colegiu care sa inlocuiasca si autenticitatea UMF Carol Davilla si sa vin la tine sa-mi iau licenta :lol: :lol: :lol: :lol:

esti dus rau , probabil ca ai inspirat mult siliciu prin balastiere si ai facut un mic "emfizem" cerebral :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Popescu Stefan scrie:Fă repede o cerere către federație pentru că poți beneficia de o rentă viageră
stai linistit prapaditule ca nu ma intereseaza sa castig bani miseleste prostind lumea ca tine , castig foarte bine altfel

pescuitul este doar o pasiune si nu alerg dupa functii FRUSTRATULE !

iohann
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de iohann »

un EXEMPLU din garda veche:Tatae :wink:
popescu=nimeni.nu existi decat pt cateva gunoaie.

Popescu Stefan

Cristi Y scrie:
Popescu Stefan scrie:Fă repede o cerere către federație pentru că poți beneficia de o rentă viageră
stai linistit prapaditule ca nu ma intereseaza sa castig bani miseleste prostind lumea ca tine , castig foarte bine altfel

pescuitul este doar o pasiune si nu alerg dupa functii FRUSTRATULE !
Nu te enerva, că-ți crește tensiunea. Și eu câștig destul de bine să-mi permit susținerea financiară a federației, care sper că nu crezi că am facut-o cu banii pescarilor. Și pentru mine pescuitul este o pasiune. Sunt prea bătrân să mai fac performantă.

PS Dacă am adus aminte de prevederile legale privind renta viageră, nu am făcut-o special pentru tine. Sunt destul de mulți pescari de competiție care nu au posibilitățile tale și de soarta cărora pe cei ce se dau conducătorii pescuitului sportiv îi doare în cot. Dau un exemplu la întâmplare; Maty. O viață pentru pescuitul sportiv și nici măcar o simplă recunoaștere. Așa că atunci când dai pe goarnă texte îmbibate cu spumă, meditează la faptul cu nu ești singur pe lume. Așa ar face un om cu pretenții de intelectual.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”