Te-a pus dracu sa te ceri secretara...porti si fustita cum ii place lu' Balamuc ??oskar scrie:Cornel, nu am vrut decat o traducere cat mai fidela. Cand compun eu o scrisoare o fac direct in engleza.

Moderator: gor965
Te-a pus dracu sa te ceri secretara...porti si fustita cum ii place lu' Balamuc ??oskar scrie:Cornel, nu am vrut decat o traducere cat mai fidela. Cand compun eu o scrisoare o fac direct in engleza.
Popescu este un doar un bun cunoscator al legilor si atat: nu stie regulile elementare de comunicare, nu are experienta in lucrul cu oamenii, nu are experienta manageriala internationala, este super-arogant, etc...Nu este agreat "in afara"Vali Vesa scrie: Dar nu asta e problema nr1, ci faptul ca prin traducerea textului, reiese o anumita aroganta: da, recunoastem, dar aveti grija… Pai nu poti fi arogant cand vrei sa intri in casa omului. Nu te-a chemat FIPS-ul, tu vrei sa intri in FIPS.
Nu este nicidecum un bun cunoscator al legilor ci marea majoritate nu se pricepe la ele. Asta a fost problema noastra pana acum.RSC scrie:Popescu este un doar un bun cunoscator al legilor si atat: nu stie regulile elementare de comunicare, nu are experienta in lucrul cu oamenii, nu are experienta manageriala internationala, este super-arogant, etc...Nu este agreat "in afara"Vali Vesa scrie: Dar nu asta e problema nr1, ci faptul ca prin traducerea textului, reiese o anumita aroganta: da, recunoastem, dar aveti grija… Pai nu poti fi arogant cand vrei sa intri in casa omului. Nu te-a chemat FIPS-ul, tu vrei sa intri in FIPS.
.
oskar scrie:nu am vrut decat o traducere cat mai fidela
termeni din DEX !!Cristi Y scrie:Post Editat -> Gor965
Fara jigniri, va rog !
Multumesc ptr. explicatii dar, dat fiind contextul in care umblii cu astfel de apelative, raman la ce-am scris !Cristi Y scrie:termeni din DEX !!Cristi Y scrie:Post Editat -> Gor965
Fara jigniri, va rog !
SCLAV, -Ă, sclavi, -e, s. m. și f. Persoană lipsită de orice drepturi, aflată în proprietatea deplină a unui stăpân pentru care muncește; rob. ♦ Fig. Persoană care satisface orbește și servil voința altuia ♦ Fig. Persoană care își subordonează integral voința sau acțiunile unei pasiuni, unei dogme, unui viciu etc. — Din lat. sclavus. Cf. fr. esclave.
si eu ..gor965 scrie:raman la ce-am scris