Moderator: gor965
Mai citeste si tu revistele de pescuit ...sint numarul 1 si dupa ce am stat un an pe tusa !Anti FRPS scrie:Cand o inveti sa prinzi PESTE pe Dunare(PESTE,nu pleava) cu toate sculele tale "profesionale" ,aunci o sa maI stam de vorbaAschioape Florin scrie:Anti FRPS nu ai nici macar minima inteligenta sa realizezi cit de prost esti !
Stefan Popescu scrie:Toti aspirantii vor trebui sa le promoveze si va promit ca voi fi foarte exigent. Nu orice dobitoc poate fi antrenor sportiv.
Vladut Mateianu scrie:irinel bunica scrie:Nu vorbeam cu dumneavoastra! Nu sunteti in masura sa vorbiti de pescuit! Pescuitul e pentru pescarii pe care nu dati doi bani! Vezi de copy & paste! Cine va putea sa ii invete pe Andrei si Sorin cum se pescuieste? Cititi ce scrieti? Sa faca practica la cluburile afiliate!? Cu asta ai pus capac
Am vazut pe lista si alte nume care se vor antrenori, daca sunt acceptati toti imi dau seama cat de "valoroasa" este functia....
Tibi de la radio, de exemplu.....antrenor ?e ca si cum l-ai pune pe cristian topescu antrenor la steaua, ca doar a tot comentat meciurile lor...
Vladut Mateianu scrie:Stefan Popescu scrie:Toti aspirantii vor trebui sa le promoveze si va promit ca voi fi foarte exigent. Nu orice dobitoc poate fi antrenor sportiv.
Agariciule, cum poti tu sa judecii pescarii, cand tu habar nu ai de pescuit ? Si cum nu poate fi orice dobitoc antrenor, atat timp cat regele dobitocilor este presedintele lor ?![]()
PS Nu mi-a raspuns la intrebari :
1. cand le dai datoria la arbitrii ? banii, mai exact...
2. iti doresti ca suta de mii de pescari din romania sa plateasca taxa de pescuit in ape naturale la tine ? simplu, da sau nu ?
Ati avut vreodata impresia ca am pretins ca sunt un mare pescar sportiv? Dar pentru pescuitul sportiv din Romania eu am facut ce nici un pescar sportiv nu a fost in stare sa faca!irinel bunica scrie:Andrei nu am o problema ca faci cursuri de antrenor, eu vreau sa stiu daca exista acel professor care sa va examineze pe tine si pe Sorin la cate stiti voi despre pescuit! Cine sau ce rezultate il recomanda pe acest professor?
@Stefan Popescu
Nu va mai obositi sa I-mi raspundeti, ca nu sunteti pe subiect niciodata! Despre pescuit de competitie de ce vorbiti? La ce disciplina ati participat si ce rezultate aveti! Din ce am citit pe internet sunteti praf la capitolul asta! Vorbiti de legi, ca aici puteti sa spuneti orice, ca eu nu pot sa va verific, nu este domeniul meu! Si cu asta inchei orice discutie cu dumneavoastra!
Cel mai destept cedeaza primul!
Bravo Dom`le! De mare caracterpopescu59 scrie:Popescu 59, ca sa te poti inscrie, trebuie sa ai cel putin absolvit liceul. Dupa cum te exprimi, cred ca nu te califici.
Si inca un amanunt daca dumneata stii sa te exprimi si esti un dobitoc cum este ?
Si findca nu stiu sa ma exprim ma retrag din cursa pentru antrenori , las pe cei cu mastere sa vorbeasca ei frumos cu pestele pe balta![]()