ANALIZA TAVP 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: ANALIZA TAVP 2009

Mesaj de Vladut Mateianu »

Florentin Iuga scrie:Vladut, nu te grabi sa ma cataloghezi de-o parte sau alta, niciodata n-am fost asa. Nu votez orbeste nici cu puterea nici cu opozitia. Intotdeauna mi-a placut sa cred ca reprezint societatea civila - stii tu, maimutoii, pionii, aia "prosti dar multi" ca sa-l citez pe Negruzzi - si vorbesc in numele lor si pentru ei, cei care nu pot, nu stiu cum, nu au incredere, nu au curaj.

Pai te-au rugat "ei" sa faci asta ? :roll: Eu stiu ca au plecat in corpore din CZ facandu-si alte cluburi, special ptr a nu mai vorbi tu in numele lor.... Nu mi-o lua in nume de rau, dar asta este situatia ! :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Vladut Mateianu scrie:...au plecat in corpore...
Cunosti sigur semnificatia expresiei, ca am unele indoieli dupa cum o folosesti ?!
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Eu nu am nicio indoiala asupra afirmatilor mele.As putea chiar spune mai multe , dar nu vreau sa fiu rau....
Dar cred ca ai realizat si tu, din moment ce l-ai pus pe Mitra presedinte, ca doar e popular.

PS Un "guvern" nu il dai jos pe la spate, cu combinatii, influente, si alte obiceiuri comuniste...... Lucrurile se pot intoarce impotriva "uzurpatorilor".... :wink: Vorbesc la modul "general" :!: :wink:
CS SENZOR

Florentin Iuga

La Carp Zone un mandat e de doi ani. S-a incheiat, s-a votat democratic (nu l-am pus eu pe Mitra) si mergem mai departe tot 34 ca inainte. La timpuri noi, oameni noi, nu tot noi. Poate altii s-au obisnuit cu numirile pe viata, cu puterea absoluta dar asta e deja dictatura si parca e mai rea chiar si decat comunismul, de fapt e apogeul negativ al comunismului. Stiu si eu cate ceva despre nemultumirile unora trecuti pe la Senior Crap dar nici eu nu spun ca nu vreau sa fiu rau. :wink:

PS Ai dovedit ca nu cunosti sensul expresiei "in corpore" si vad ca se mareste lista. Cauta in DEX "uzurpator" si spune-mi ce nuante ale definitiei preferi. Oricum ti-ar fi defavorabile, daca nu cumva crezi ca exista printre noi cineva nascut cu drepturi divine. :D

Ma opresc aici ca putem continua la nesfarsit dar atrage energii negative si e pacat, ca sa nu mai zic ca am cazut in capcana deturnarii subiectului. Toate bune si scuze de off-topic!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Cred ca uiti cu cine dialoghezi.....
Uite aici :

Autor Mesaj
Florentin Iuga Subiectul mesajului: Membrii clubScris: Mie Ian 23, 2008 10:06 am

APCR

Locaţie: Bucuresti Azi ma duc la Tancabesti pentru a discuta cu Vlad si-i astept pe cei care doresc sa faca parte din club, sa ma contacteze telefonic la nr. pe care il stiu deja sau la 0770331112 zilnic intre orele 13-24.
Criteriile de baza pentru a deveni membru:
1 - sa fi participat la minim 2 competitii organizate de APCR sau Pelicanul;
2 - sa nu fi facut parte din alt club sau asociatie din care sa fi fost exclus pentru incalcari statutare;
3 - sa nu aiba la activ acte de indisciplina care sa-l plaseze intr-o pozitie dezonoranta sau controversata;
4 - sa aiba disponibilitatea de a participa la competitii, cu alte cuvinte sa stea bine cu timpul liber;
5 - sa aiba disponibilitati materiale pentru a-si sustine cheltuielile de participare la competitii
6 - sa dispuna de minimum de echipament necesar, cerut de regulamentele de pescuit in competitii.
Punctele 1,5 si 6 nu sunt obligatorii pentru tinerii sub 20 de ani.
Au prioritate membrii APCR dar nu exista o limita a numarului celor ce doresc sa faca parte din club.
Performantele anterioare nu constituie neaparat un avantaj.

@Razvan G.
Astept un telefon. Bineinteles ca poti veni alaturi de noi. Pe 2 sau 3 februarie vreau sa ne intalnim cu totii.

Alegeri la 2 ani, auzi.... :D :D :D Bine ti-a zis cineva GURU, ai calitati ! :D Te-ai inconjurat de oamnei care iti spun ce vrei sa auzi, dar nu merge chiar cu toti.

PS Mi-am adus aminte de un copil care cerea scule de pomana acum un an juma' pe la pescari si se plangea ca nu are cu ce merge la peste...acum l-ai facut caine de lupta, ataca si jigneste pescarii care l-au ajutat. Rusine.
CS SENZOR

Florentin Iuga

Nu mi-ai raspuns la intrebari si nu ai demonstrat nimic, ala nu e statutul clubului.
"Copilul" ala are varsta ta si probabil ca unii din cei care l-au ajutat atunci l-au dezamagit foarte tare intre timp iar altii l-au primit cu caldura intr-o adevarata familie ajutandu-l in continuare.

PS Daca vrei sa ne "bantuim" in continuare, eu am destul timp si materie prima si nu am nimic de pierdut dar gaseste un topic mai potrivit, ca daca te superi o sa pui pe cineva sa-mi zica ca sunt off-topic si-mi sterge postarile.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vladut Mateianu scrie:Eu nu am nicio indoiala asupra afirmatilor mele.As putea chiar spune mai multe , dar nu vreau sa fiu rau....
Dar cred ca ai realizat si tu, din moment ce l-ai pus pe Mitra presedinte, ca doar e popular.

PS Un "guvern" nu il dai jos pe la spate, cu combinatii, influente, si alte obiceiuri comuniste...... Lucrurile se pot intoarce impotriva "uzurpatorilor".... :wink: Vorbesc la modul "general" :!: :wink:
Te rog sa nu-mi mai pocesti numele ... Daca nu poti te rog sa nu-l mai folosesti.

Am evitat multe discutii cu tine pentru ca esti la tine in casa . Sunt genul de discutii pe care nici macar la telefon nu pot sa le port ...pentru ca nu au finalizare ...

Si in general te rog sa nu te mai legi de mine cu nimic !

Asta este recompensa pentru faptul ca am fost cel care te-a sunat si te-a pus in legatura cu cei care v-au spart depozitul pentru a va recupera sute de milioane ,chiar miliarde ?
Ti-am spus de la inceput ca nu vreau nimic , dar aveam pretentia sa o intelegi ca pe o mana intinsa ...

Mai bine ne oprim aici ,pentru ca acea mana a inceput sa-si stranga degetele din ce in ce mai tare ...

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

:lol: cati sunteti?Ma baieti lasati-o mai usor,sunteti doi contra unu si simt nevoia sa echilibrez situati.

Si dane stai mai usor cu mana aia care se strange ca sa nu apara accidente.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Vladut Mateianu
CS SENZOR

:D :D :D

Nicusoare, stai linistit, ca duc cate 10 deodata, chiar si operat...... :wink:

@mitra

Asta cu scosul ochilor ti se potriveste ca o manusa....Iti multumesc ptr ajutor, trebuia sa zici de la inceput ca vrei recompensa, nu ar fi fost probleme.....
Referitor la tonul tau si la ineptiile debitate, sa fi sanatos. Cred ca ai ajuns o marioneta in mana unui papusar inteligent, care stie sa se foloseasca de imaginea ta buna in randul pescarilor..."cinstiti".... :wink:

Acum te astept sa zici si de mine ca sunt betiv, ca am vandut peste in facultate si alte detalii intime.... :oops:

@florentin

Am sa vorbesc cu Victorash, sa vedem daca ma lasa sa te mai "bantui"..... Plus ca ,mai cheama intariri , ca ramai din ce in ce mai singur..... :idea: :wink:
CS SENZOR

Florentin Iuga

DAVID NICU scrie::lol: cati sunteti?Ma baieti lasati-o mai usor,sunteti doi contra unu si simt nevoia sa echilibrez situati.

Si dane stai mai usor cu mana aia care se strange ca sa nu apara accidente.
Nicule, chiar la tine ma gandeam. :D
Nu e corect, ca la gabarit ne depasiti cu mult, pot sa-l bag si pe Vasilica Baboieru sa fie corect? :lol: :lol:

@Vladut
De ce? Victorash e papusarul tau sa-i ceri voie? :lol:
Cu singuratatea... ce ti-ai mai dori tu. Vrei sa vezi cati imi sunt alaturi? O sa stai doar sa stergi postari si sa banezi toata ziua pana iti schimbi meseria. Dar asta nu se plateste, nu? Sau poate da, mai devreme sau mai tarziu, cum ti-am mai spus. :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”