Mi-am inceput ciclul Info Pescar cu Rosioru, am invatat multe de la el, am chefuit de pomina cu Rosioru, am suferit umar la umar in Portugalia, am batut Belgradul pe jos sau pe bicicleta cu Rosioru, l-am sustinut sau combatut in sedinte, i-am admirat postura decorativa de bunic al pescuitului la crap iar acum inghit nodul rusinii solidar cu el, pentru ca m-am format ca pescar de competitie alaturi de el. Pe langa nesabuinta gestului in sine, singura "vina" a lui Rosioru este ca a fost descoperit. Cati or mai sta in tara asta in umbra, nedibuiti inca de nimeni?!
In ceea ce priveste APCR-ul, a inceput cu Rosioru dar sigur nu se va termina cu el. Ma onoreaza oferta de a participa la reorganizarea acestuia dar sunt convins ca exista membrii mai legati decat mine de aceasta asociatie si vor gasi calea de regrupare prin forte proprii. Daca voi putea ajuta prin mijloacele proprii de care dispun, o voi face cu placere oricand.
SPER din tot sufletul ca vorbe'le bune spuse aici .......sa mai indulceasca putin amareala din sufletul lui shi sa nu il scoata din acest fenomen .
EU TE RESPECT MOSHULE ....FI BARBAT
A fost prima data cand modul in care a fost cheltuit bugetul echipei nationale a fost dezvaluit « Maimutoilor » Constatarile sunt socante.Trist este ca o organizatie, autodeclarata la un moment dat a fi de referinta ,detinatoare a unor drepturi exclusive de organizare , este expusa oprobriului public de comportamentul unuia dintre conducatorii ei.
O analiza interna, pe baza extraselor de cont, care-si propune sa clarifice in mod transparent si public, modul in care de-a lungul timpului, aceasta organizatie a incasat bani in numele reprezentarii Romaniei la CM si modul in care au fost cheltuiti banii, ar inlatura orice suspiciuni ca mai exista membri onesti care vor sa duca mai departe traditia acestei organizatii.Cum APCR e singura imputernicita de AGVPS sa organizeze calificarile pentru CM ar fi bine sa restabileasca increderea ca banii incasati de aceasta organizatie, de la organizatorii de etape sau concurenti sunt folositi doar pentru cei care ne reprezinta la CM.
PS.M-am exprimat invariabil impotriva APCR datorita perceptiei pe care o aveam despre conducatorii acestein organizatii si datorita aspiratiilor de monopol promovate de acestia.Am luat in plin toate atacurile membrilor acestei organizatii pentru ca eram sigur ca le cunosc conducatorii mai bine decat si-i cunosc ei.Timpul mi-a dat dreptate dar... nu sunt bucuros pentru asta, deoarece per general a pierdut fenomenul carpfishing.
Previzibil sau neasteptat, accident sau premeditare, etc
Am mai scris pe acest forum ca-i prevad lui LV o retragere trista, de genul celei de care a avut parte Lupsanu.....un fel de debarcare. Din pacate, a fost mai rau, LV s-a auto-exclus.
In “marturisire” se vorbeste de o suma de bani pierduta, dar documentul falsificat are ca scop justificarea unei sume de bani care este mai mare decat cea declarata ca fiind pierduta.Rosioru nu putera sa faca singur aceasta manevra!
@ Cornel Rosioru
Imi pare rau ce citesc. Eu o consider o greseala, f. mare. Cred ca se poate trece.
@ A.P.C.R.
Propun strangerea sumei respective (de la cine este dispus, dintre membrii) si restituirea lotului national.
Propun mentinerea in APCR - ca membru de onoare.
Nu sunt de acord cu excluderea din asociatie dupa tot ceea ce a facut pentru ea si impotriva ei. Puneti si voi in balanta.
O sedinta cred ca ar fi necesara.
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur
Ptr aceste vorbe o sa te bata Dumnezeu....sau poate deja te-a batut ! E usor sa dai cu pietre intr-un om cazut, da te rog in mine daca esti barbat.
Fii si tu mai specific.La care din afirmatiile mele te referi?
I-am inmanat lui Rosioru 7500 RON in 18 august.Daca-i depunea in banca in aceasi zi insemnau 2000 euro.
Documentul falsficat este menit sa justifice suma de 2500 euro.
Pentru asta spui ca o sa ma bata Dumnezeu?
Daca nu cumva esti singurul care stapaneste adevarul ...stii sigur ca doar "..adevarul te va elibera"
Ultima oară modificat Mar Noi 24, 2009 21:15 de către dan cotelici, modificat 1 dată în total.
De ce nu se inchide acest topic si se spala rufele in familie si la final sa se vina cu o decizie pentru noi ceilalti. Consider ca este mai echitabil asa pentru toata lumea.