Moderator: gor965
LIKEDigital scrie:......si uite asa s-a facut dreptate![]()
![]()
![]()
Impartialitate totala,clar![]()
![]()
Stima.
Probabil ca esti unul dintre......Decebalus scrie:LIKEDigital scrie:......si uite asa s-a facut dreptate![]()
![]()
![]()
![]()
Stima.
O mica cenzura nu strica,am citit peste 100 de postari ale mosului asta dar nu stiu daca a injurat de 2 ori
Decebalus scrie:LIKEDigital scrie:......si uite asa s-a facut dreptate![]()
![]()
![]()
![]()
Stima.
O mica cenzura nu strica,am citit peste 100 de postari ale mosului asta dar nu stiu daca a injurat de 2 ori
LIKEMihneaBV scrie:Decebalus scrie:LIKEDigital scrie:......si uite asa s-a facut dreptate![]()
![]()
![]()
![]()
Stima.
subscriu. e o idiotenie sa banezi un om care pana la urma nu a jignit. ca spune prostii sau ca minte e una dar de jignit nu cred. daca se poate ca domnul Dan M sa ne posteze ceva exemple de jigniri pentru care a fost banat userul dat ca exemplu. daca se poate si daca e impartialitate. daca nu macar sa stim. e dreptul proprietarului sa isi selecteze clientela dar nu pe motive de cacao.
Trebuia sa zbori demult de pe un forum normal,la cate mizerii arunci zilnic,nu combati nimic cu limbajul tau de mahalaRazvanG scrie:Probabil ca esti unul dintre......Decebalus scrie:LIKEDigital scrie:......si uite asa s-a facut dreptate![]()
![]()
![]()
![]()
Stima.