dan _city_center scrie:@SakalSakal scrie:@ Centru
mai pui ceva ?
e weekend ...luni continuam.
Baga acuma !!!! nu ma mai fierbe pana Luni !!!
Moderator: gor965
dan _city_center scrie:@SakalSakal scrie:@ Centru
mai pui ceva ?
e weekend ...luni continuam.
dan _city_center scrie:nu te pot refuza mai ales acum de cind am aflat ca mergi si tu la WCC-Bolsena![]()
mai doresti inca un Ferrari?:
sa-l stapinesti sanatos ,dai bine pe sticla!
acum vrei inca unul ?..
Informatia este adevarata; calificarile WCC organizate de Andrei Vladeanu o mare teapaSakal scrie:dan _city_center scrie:nu te pot refuza mai ales acum de cind am aflat ca mergi si tu la WCC-Bolsena![]()
mai doresti inca un Ferrari?:
sa-l stapinesti sanatos ,dai bine pe sticla!
acum vrei inca unul ?..
Cividiamo a Bolsena !!!!!!!!!!!!!!
Ps
Azi am primit mail de la WCC Ros Miere !!
Inca 30 de locuri la Bolsena,160 de locuri pana acuma !!! pana in primavara mai baga sigur 60 !!!
V-am spus de mult ca vor fi 200 de locuri cel putin si calificarile sant o ........................
Domnule Vladeanu, punctele 1 si 2 sunt o.k., dar la sfarsitul punctului 3 faceti o precizare care denota o discriminare notorie. Spuneti-mi va rog daca s-au mai facut calificari la WCC si in alte tari, iar daca nu, atunci atat Ross Honey cat si Radu Morar nu sunt altceva decat niste TEPARI.andrei vladeanu scrie:1. calificarile nu au fost organizate de mine ci de PV TV
2. o mare teapa se pot considera atunci cand cei care au castigat un loc vor fi refuzati la bolsena.
3. ross honey s-a deplasat la sarulesti la startul CIR si a explicat raspicat ca respectivul concurs este unul de calificare la WCC 2012, iar alte echipe romanesti nu vor fi acceptate.
4. intre radu morar (proprietar PVTV) si ross honey exista un contract in acest sens