ARESTAREA CONDUCERII APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

ARESTAREA CONDUCERII APCR

Mesaj de andrei vladeanu »

cotelici este de parere:

"1.APCR are niste probleme de contabilitate.GRAVE!NE-au FURAT si acum vor sa ne "REORGANIZEZE" sub o "noua" conducere.
Cluburile care sunt in posesia unor acte financiare emise de APCR, vor depune luni, dupa constituirea LIGII, o sesizare catre organele abilitate pentru a verifica modul in care APCR a folosit banii incasati.Aceasta sesizare va fi insotita de declaratiile olografe ale unora din fostii membri ai APCR care au platit cotizatii fara sa primeasca chitanta , de copii ale actelor prin care intre 2005-2008 APCR a incasat bani ca sponsorizare din partea unor firme( va place cafeaua?) si actele finaciare prin care organizatorii de la Darvari, Hobaia, Tancabesti si Sacel au predat banii, in 2009, catre APCR.

2.La sedinta AGVPS, cand s-a vorbit de delapidare, fals si uz de fals vladeanu, si vicepresedintii bibu si pangica au dat vina DOAR pe ROSIORU!
Asta in conditiilein care pentru nimeni nu mai era un secret faptul ca Rosioru era marioneta tandemului Vladeanu/lobotomiateianu

3………….urmeaza
"
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Re: ARESTAREA CONDUCERII APCR

precizari absolut necesare:

1. daca neputinta si frustrarile o sa te (va) impinga la asemenea reclamatii, este dreptul tau (vostru) sa actionezi.
organele abilitate pot dicta amenzi, arestari, condamnari sau chiar executii :D
insa nicio instanta din lume nu poate schimba numele unei asociatii pentru matrapazlacuri financiare. si nici luarea dreptului de a organiza o competitie nationala. intotdeauna sanctiunile vor viza persoane. daca cineva isi inchipuie ca eventuale cotizatii platite fara chitanta ar putea atrage scoaterea apcr-ului in afara legii se inseala amrnic.

2. vladeanu nu a cunoscut niciodata matrapazlacurile financiare ale lui rosioru. pot demonstra asta cu foarte multi martori. unul dintre ei este oana victor.

3. ai grija ce mai urmeaza si nu te mai juca cu vorbele despre fapte penale pe seama supozitiilor tale - chipurile - logice. cand acuzi de asemenea lucruri iti trebuie un fundament serios.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

serbu cornel il completeaza imediat:

"dane, pai asta ar insemna sa se lase si cu ceva dosare penale ...sunt curios ce o sa mai inventeze pangica (a se citi vladeanu) in cazul asta

tare mi-e frica sa n-o pateasca si contabilii aia 3 (cum ii place grandomanului sa viseze) care fac "auditul"...astia-s penali, frate si lor le arde de "proiecte
"

poate rosioru, vladeanu, mateianu si pangica (+ 3 contabili) vor ajunge la puscarie. poate mai multi.
proiectul insa o sa fie facut de cluburi si asociatii, care se vor reorganiza sub titulatura Asociatia Pescarilor de Crap din Romania.
te poti alatura si tu proiectului. sunt sigur ca nu te va obliga nimeni sa vii la vorbitoare.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

continua cotelici:

"Manipulate si presate mental echipele care au fost la CM in 2009 au neglijat faptul ca au castigat datorita muncii lor.Daca ar fi avut c...e sa nu se aplece in fata presiunilor si sa decida singuri ce au de facut la CM alta era situatia.Dar..
Ce bine e cand vrei sa dirijezi echipa dar nu-ti asumi responsabilitati si obiective!Ce bine se simte echipa cand apare unul pe care poate sa dea vina pentru esec.Asa apare cardasia!Ce se intampla?
Pierd sau fura(cazul APCR) oricum nimeni nu are probleme.

Vreau sa stiu si eu cum a ajutat Vladeanu echipa nationala in Franta?
(Am inteles ca singurul mijloc de transport compatibil cu domnia sa, la antrenament, a fost avionul ...apoi, in timpul CM a fost tot timpul in vrie avansata!)

V-a ingropat si voi inca nu va dati seama DE CE.
Credeti ca pentru verisori conteaza interesul national?Credeti ca verisorii erau interesati sa aveti rezultate in Franta?
APCR portofelul meu!
Restul e de fatada.
Iese Rosioru, temporar indisponibil(revine in 3 ani?) si intra in teren Pangica.

Mai am o intrebare. Cine a intepat pestele si cine a scos captura la CM din Franta?"
Au cuvantul Dan Mitranescu si Gabi Tomulescu.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mitranescu Dan:

" am sa incerc sa-ti spun care este problema in cea ce ma priveste cu cele patru litere. Recunosc ca si eu vad ambitie si razbunare din partea unor adepti ai ligii fata de denumirea viitoarei organizatii ,dar in situatia mea lucrurile stau altfel.

Problema cu denumirea de apcr nu este data de litere ,asa cum se sugereaza, ci mascheaza un interes .

Acest interes este site-ul oficial apcr. Pastrand denumirea se pastreaza si aceasta forma de manipulare in care discutiile sunt controlate , mesajele modificate ,oameni de calitate cu idei pertinente sunt injositi pentru a fi eliminati ,acestia neputand sa se coboare la astfel de discutii.

Chiar daca se sustine "schimbarea" (unii au declarat ca nu mai vor functii de conducere si altii au "suspendari" ) lucrurile raman la fel atata timp cat "puterea cuvantului" este in aceleasi maini.

PERSONAL SUNT DE ACORD CU DENUMIREA DE APCR CU CONDITIA (statutar facuta) CA DISCUTIILE SA SE POARTE AICI ,PE UN SITE LIBER .

Oare se accepta asa ceva ...?"

.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

apcr o sa aiba in curand un nou site, asa cum este firesc.

mitranescu pune conditia ca discutiile viitoare sa se poarte OBLIGATORIU "aici", "pe un site liber", bla, bla.
eu intreb unde mai este libertatea in cazul in care discutiile trebuiesc purtate "obligatoriu" acolo?!?
fiecare om nu pote fi liber sa se exprime unde doreste?

de fapt, mitranescu, exprima cheia acestui conflict. lucrurile trebuiesc discutate liber "DAR NU ACOLO"
noua asociatie se poate numi oricum "DAR NU APCR'
oamenii trebuie sa fie toti egali, dar fara....
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

va multumesc pentru atentie
The One Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

sa inteleg ca sunt dator cu un raspuns lui Dan Cotelici.

Captura Campionatului Mondial, a fost intepata si dirijata catre mal de Dan Mitranescu, la o lanseta Harrison Ballista, cu mulineta Shimano bbrlc (apartinind echipei Stanescu-Tomulescu), cu ajutorul lui Gabi Tomulescu care a pus momeala pe firul de par (boilies tare 1016, dipuit), a atasat saculetul solubil care continea spartura din acelasi tip de boilies, a aruncat lanseta intr-un loc pe care l-a pescuit de la inceputul concursului, si care la finalul drilului a manevrat minciogul. Sa inteleg ca aceasta captura trebuie atribuita unei persoane si trebuie sa vedem care ce a facut pentru capturarea pestelui? Eu nu consider asta. Pestele a fost capturat de echipa de pe standul A2..defapt asa au si anuntat cei care ne-au premiat.

A si inca ceva acest peste nu a cacat mamaliga...ca sa nu mai existe semne de intrebare. Acest peste caca numai sange pentru ca era ranit.

Este adevarat ca a existat un peste care a cacat mamaliga...el a avut greutatea de 9.15 kg si a fost capturat la porumb cu saculet solubil in care era mamaliga.

Dar ce rost au asemenea discutii care inca mai au loc printre pescarii de crap din Romania???????????
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Dan Cotelici

Am citit urmatorul mesaj pe forum vostru "Gabi, daca la sedinta APCR nu ai fi afirmat ca tu esti singurul responsabil de captura, intrebarea nu ar fi fost pusa". Este cu referire la Gabi Tomulescu.

Da-mi voie sa nu te cred.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Baieti, lasa-ti in pace....doar asta le-a mai ramas, sa comenteze ! Nu vedeti ca deja nu-i mai intereseaza viitorul , ci doar trecutul ? Asta spune tot.

@cornel serbu

Rusine ptr vorbele urate aruncate catre Gabi Sandu si Cata Prichici ! Sincer, nu ma asteptam de la tine.....Sper sa iti para rau..... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”