Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel

cred ca nu ai inteles mesajul. Despre viitorul APCR-ului se va discuta la sedinta. Cei prezenti(adica membrii) vor hotara ce este de facut pe viitor, eu venind cu propunere-proiect la care lucrez de 10 zile....
Apoi, daca totul este ok, o voi face publica. Ce nu iti place ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie: Ce nu iti place ?
ca vine iarna :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:@oana

Vladeanu nu va avea nicio functie in noua asociatie. Nici macar ca presedinte de club, rol preluat de Ciprian Ene. Deci nu are nevoie de nicio functie publica, speram ca va mai face doar ceea ce a facut cel mai bine : sa pescuiasca.
consider ca cel mai bine m-am priceput sa fac un singur lucru: sa fac IMAGINE acestei minunate discipline, carp-fishing. si am s-o fac in continuare. in revista, pe acest site sau la emisiunea MINCINOSII.
The One Team

calin v

Mesaj de calin v »

din 7 pagini de povesti, care nici macar nu sunt cu pesti, am tras concluzia ca cei mai multi se lauda ca f.t bine...cei care au ajuns la pasarica gasesc scuze ca nu au fost in "forma", cei care nu au ajuns sigur puteau mai bine :mrgreen: oricum ideea este ca daca se vrea ceva nu se face toti pentru unul ci invers unul pt toti

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Ma impresioneaza sincer comentariile si ideile presedintilor de cluburi! Nu mai dati navala, ca nu mai e loc.

Asteptati negocieri, ca pentru turul 2 si guvern??? Jalnic... :cry:

La multi ani Romani !!!
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cata bh

Mesaj de cata bh »

Val Pangica jr scrie:@Vali & Florentin

Sincer parerea voastra , impreuna cu cea a lui Piticu imi ridica niste semne de intrebare , daca nu cumva aceasta propunere ar rezolva o situatie de criza , generalizata . Zic eu ca sunt si alti oameni care pot face acest lucru si poate va ganditi si la oameni din tara , gen Oradea , Brasov , samd , carora nu aveti ce sa le reprosati si pot face treaba buna . Ii asigur de intreaga mea sustinere .
@val

Pina acum ne-am abtinut de la orice comentarii vis a vis de aceasta problema.O pozitie oficiala vom avea dupa Adunarea Generala din data de 19 Decembrie .Sintem extrem de dezamagiti de tot ceea ce se intampla mai ales ca in acest an am organizat la nivel de club 7 etape de selectii in care echipele au muncit enorm sacrificand timp si bani. Doresc sa mentionez ca membrii nostrii nu sunt oameni instariti si tot ceea ce fac o fac din pasiune fara alte interese.
Mitul Mesterului Manole se pare ca ne urmareste mereu pe noi Romanii .

ps parerea mea personala este ca ar trebuii in primul rand sa reinvatam sa discutam civilizat.
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Catalin

este foarte greu dragul meu sa stringi atitea interse si ambitii sub o gandire si o actiune comuna . Sincer , mi-as dori sa putem ca macar anul acesta , cind anumite cutume s-au spart , sa realizam ceva unitar . Dar uite si tu ce nivel de dialog avem aici - tare ma indoiesc ca la o masa rotunda , nu se va ajunge tot la ideea de cine striga mai tare , are dreptate . Ginditi-va si voi , cei din tara , cum puteti ajuta , expuneti-va initatiativele , proiectele locale , propuneri concrete si poate extindem discutia asta la un nivel superior .

Nu cred ca am facut cunostinta pina acum , dar sincer imi doresc sa te cunosc personal .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vali Vesa scrie:Ma impresioneaza sincer comentariile si ideile presedintilor de cluburi! Nu mai dati navala, ca nu mai e loc.

Asteptati negocieri, ca pentru turul 2 si guvern??? Jalnic... :cry:

La multi ani Romani !!!
vali, nu te inteleg ce vrei de la presedintii de cluburi, sau poate nu sti cum sta treaba...absolut toti presedintii de cluburi, mai exact cluburile sunt pentru varianta AN cum ii spui tu, dar unii au anumite conditii, motiv pentru care cele doua vechi clanuri incearca sa ia pe barba lor formarea acestei AN dand telefoane in stanga si-n dreapta pentru a-si aduna adeptii...

nu vreau sa cred ca tu, sau catalin prichici nu ati fost sunati, asa ca nu vad de ce va dati cuminti si nestiutori...la catalin exista o scuza si anume ca a fost sunat doar de una din parti, in schimb, sunt convins ca tu ai fost sunat de amandoua.

cred ca in loc de morala discreta pe care o faceti amandoi, mai bine spuneti aici de partea cui sunteti :D ...dar n-o bagati p-aia cu "de partea schimbarii" ca nu tine... :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Mai Cornele - eu incerc sa fac ceva pentru binele pescarilor - si nu l-am sunat nici pe Prichici si nici pe Vali Vesa ! Ce dracu se vrea Doamne iarta-ma in pescuitul asta ? Am vorbit cu Piticu astazi , sa-l invit la sedinta APCR sa vada si el cum se pun problemele in casa noastra , in virtutea faptului ca nu vom mai stringe atitia pescari din diferite cluburi vreodata ! Te invit si pe tine !
Piticu m-a refuzat . Poate vii tu ! Sunt clipe cind doresti sa vorbesti dun suflet ......

La cum vad ca pui probleme imi vine sa imi bag p...a in tot si cu asta basta !
Va dovediti slabi , nepregatiti , santajabili , si direct interesati , dar dorim sa facem ceva impreuna si sa reprezentam TOTI pescarii de crap din Romania !!! Eu zic PASS ! la propunerea voastra !

Am 2 variante pe care le iau in seama si cer si parerea pescarilor :

- prima este , sa devin sef de subcomisie la crap la AGVPS - si asta e varianta aspra pentu pescuitul crapului la acest moment - psemne ca vor cadea balti , personalitati , proiecte false , samd - eu nu inghit rahaturi de genul valiza , Rosioru , ALP , samd . Nu mi-am dorit niciodata chestia asta - dovada ca de 5 ani , a fost Rosioru sef si nu eu . dar daca numele meu va fi acolo , e jale - facem treaba sau ne lasam de organizare !
Din fericire , eu nu pot inghiti rahat nici de la Victor Oana si nici nu pot fi acuzat de lipsa de bani , dar va propun o varianta mai buna pentru aceasta functie ( sunt oameni mai diplomati si mai moderatori decit mine ! ) - pentru ca numele meu este suficient de contestat pe Forum ( m-am luat de toti , cu motiv :wink: ) ) - ce spune-ti despre Cezar BIBU , despre Vali VESA , despre Catalin PRICHICI , samd ??
- a 2-a este - sa imi vad de mersul meu , sincer asta imi place si din suflet eu cred inca ca nu pot sa va conving pe toti cu privire la capitolul final AGVPS ! , dar nu pot avea atita nesimtire incit sa vad ca niste multi pescari au nevoie de "gura mea spurcata " , si eu sa ii dezamagesc . Repet si aici , poate gasiti pe altcineva din teritoriu - daca voi chiar ginditi ca eu sunt singurul care sa ii faca fatza si lui Oana , Vladeanu , Serbu , Florentin , sa fiU nesantajabil si cu "cu modestie spun" miezul - eu ce sa mai zic ! Nu zic nimic - inca sper sa fie altul mai capabil si sa imi luati sarcina asta de pe cap - si sa ma lasati sa fiu si eu un simpu pescar de crap .
Poate ma repet - sustin pe oricine altcineva in afara de Oana , Serbu , Vladeanu , Rosioru , in calitatea de sef al subcomisiei de crap al AGVPS ! Voi cauta sa inteleg ce a priceput fiecare din sistemul pe care urmeaza sa-l reprezinte la AGVPS si atunci voi scrie sincer aici pe Forum - parerea mea cu privire la nominalizare .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@oanavictor

Ai 2 saptamani de pauza pe acest site, sa ai timp de proiecte secrete.....

Pe acest site nu sunt permise linkuri catre alte forumuri din domeniul pescuitului.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”