Moderator: gor965
ca vine iarnaVladut Mateianu scrie: Ce nu iti place ?
consider ca cel mai bine m-am priceput sa fac un singur lucru: sa fac IMAGINE acestei minunate discipline, carp-fishing. si am s-o fac in continuare. in revista, pe acest site sau la emisiunea MINCINOSII.Vladut Mateianu scrie:@oana
Vladeanu nu va avea nicio functie in noua asociatie. Nici macar ca presedinte de club, rol preluat de Ciprian Ene. Deci nu are nevoie de nicio functie publica, speram ca va mai face doar ceea ce a facut cel mai bine : sa pescuiasca.
@valVal Pangica jr scrie:@Vali & Florentin
Sincer parerea voastra , impreuna cu cea a lui Piticu imi ridica niste semne de intrebare , daca nu cumva aceasta propunere ar rezolva o situatie de criza , generalizata . Zic eu ca sunt si alti oameni care pot face acest lucru si poate va ganditi si la oameni din tara , gen Oradea , Brasov , samd , carora nu aveti ce sa le reprosati si pot face treaba buna . Ii asigur de intreaga mea sustinere .
vali, nu te inteleg ce vrei de la presedintii de cluburi, sau poate nu sti cum sta treaba...absolut toti presedintii de cluburi, mai exact cluburile sunt pentru varianta AN cum ii spui tu, dar unii au anumite conditii, motiv pentru care cele doua vechi clanuri incearca sa ia pe barba lor formarea acestei AN dand telefoane in stanga si-n dreapta pentru a-si aduna adeptii...Vali Vesa scrie:Ma impresioneaza sincer comentariile si ideile presedintilor de cluburi! Nu mai dati navala, ca nu mai e loc.
Asteptati negocieri, ca pentru turul 2 si guvern??? Jalnic...![]()
La multi ani Romani !!!