Asociatii/Cluburi care au inscris lot la CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: Asociatii/Cluburi care au inscris lot la CN 2011

Mesaj de Val »

@cel cu mult timp liber :wink:

Ai fost si tu la pescuit la Bunget ???? Deja asta e o stire - eu sincer te-am priceput drept un semidoct de Forum ... de abia acum iti inteleg necazul , la posibil singurul concurs din viata ta , s-a trezit Val sa comenteze ..... E nasol - te inteleg !
Scuza-ma ca am avut tupeul sa ma indoiesc de niste lucruri si tu tocmai iti faceai personal best pe balta Bunget ...de fapt a fost o lipsa de sincronizare intre performanata ta si postarile mele .
Asta e motiv de lupta pe orice Forum .... :oops: Si pe final - iti zic mai du-te Doamne iarta-ma de unde ai venit si nu imi mai ocupa timpul ....

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Myagi ( sau cum iti spune ! )

Iti propun un articol pe care ti-l recomand sa-l citesti cu atentie :

"Increderea in sine este un sentiment care se construieste de-a lungul vietii. Nimeni nu se naste cu ea gata facuta, avem nevoie de timp pana ce simtim ca ne-am cucerit cu adevarat pe noi insine. Sa analizam o situatie de tipul: la urma urmei, ce mare lucru este sa conduci o masina? Toata lumea poate s-o faca inclusiv unii anonimi care se cred superiori .
Si totusi, a treia- patra oara cand dau examenul practic ei continua sa aiba senzatia ca lesina in bratele politistului si incep sa isi puna intrebari. La fel si cand trebuie sa vorbeasca unei multimi de oameni. Nu e mare filosofie: fiecare stie ce are de spus, ia microfonul... si cand ajunge in fata publicului , se blocheaza.
De exemplu, daca esti complexat ca esti prea mic de statura, va fi foarte greu sa te abtii sa nu faci o criza cand iubita ta admira un barbat inalt Numai ca, dupa cum se stie, crizele nu trezesc admiratia nimanui chiar dimpotriva. Ar fi folositor, desigur, sa reusesti sa te stapanesti in momentul in care se declanseaza emotia. Dar ea nu va ceda numai cu atat. Va trebui, cumva, sa te convingi profund interior ca esti valoroas exact asa cum esti, pentru ca acel complex sa nu mai apara.
Daca si in viata ta exista situatii in care, din cauza unor neputinte personale, renunti sa faci lucruri pe care ti le doresti, inseamna ca nici tu n-ai scapat de complexe . "

Tu dragul meu a gasit calea cea mai simpla - in loc sa iti slefuiesti personalitatea si sa lucrezi cu tine insuti , generalizind diverse si punctuale experiente persoanale in contrapartida cu viata cruda si apasatoare , ai gasit de cuvinta ca varianta simpla si usoara , recomandata de unii psihologi in anumite tratamente , atacul direct la personalitatea celuilalt "adversar" - fara emotii si fara remuscari , o cale simpla si frecvent utilizata pentru eliminarea frustarilor de orice fel .
Pentru ca la Kafka nu te-ai aratat prieten cu prozatorul , iti recomand un filozof - il chemam Freud ... Citeste-l si usor - usor iti vei defini si personalitatea si sexualitatea .....

Si cind vorbesti de senatori , scoate-ti macar paiul din gura ......altfel esti balbait si nu te pricepe lumea !

Alex Matea
Puncte: 0

Mesaj de Alex Matea »

Domnule Cornel Serban din ultima postare a dumneavoastra nu inteleg nimic, probabil sunt prea tanar... . A subclasa ( nici nu stiu daca exista acest cuvant , posibil sa ma insel) pe cineva ,din cate stiu eu inseamna a fi mai slab ,mai prost sau zero ,fata de cineva sau ceva , daca chiar asta ati vrut sa subliniati ca sunteti zero si ca sunteti zero intr.un mare stil atunci nu pot sa fiu decat de acord cu cineva isi recunoaste valoarea. Daca ma insel , imi cer scuze , insa nu v.am vazut pe podium la acel ultim concurs despre care se tot bat campii...
Imi doresc sa fiu subclasat de toate echipele si de dumneavoastra la urmatoarele concursuri , ar fi minunat. :D
Numai bine.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Alex Matea

nu esti prea tinar drag prieten , prin tineretea ta esti chiar potrivit sa analizezi prin prisma celor petrecute pe balta , toate experientele tale , pentru ca la 20-21 ani ai nevoie de repere morale . Sincer , postarile mele legate de Bunget s-au raportat in vreme la niste intrebari pe care mi le-ai pus in privat si nu am stiut sa iti raspund pe loc , clar si fara echivoc .
Important este ca tu prin tineretea ta nu iti permiti sa le pui si public , printr-o reticenta juvenila de inteles , iar eu prin "focul luptei" prin care am trecut de-a lungul vietii crapiste si forumiste , nu am astfel de reticente fata de nimeni ....
Cel care tace , indiferent de varsta , este intotdeauna "incalecat" de oameni slabi ...ca moralitate . De aceea , oricine se "jignoveste" la postarile mele sau ale altora ca mine pe acest spatiu public , avem dreptul la o opinie , la nivelul la care eu sau altii stim sa prezentam faptele , cu argumente morale si faptice si nu prin atacuri la persoana ... , sa fie sanatos !!!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Alex Matea scrie:Domnule Cornel Serban din ultima postare a dumneavoastra nu inteleg nimic, probabil sunt prea tanar... . A subclasa ( nici nu stiu daca exista acest cuvant , posibil sa ma insel) pe cineva ,din cate stiu eu inseamna a fi mai slab ,mai prost sau zero ,fata de cineva sau ceva , daca chiar asta ati vrut sa subliniati ca sunteti zero si ca sunteti zero intr.un mare stil atunci nu pot sa fiu decat de acord cu cineva isi recunoaste valoarea. Daca ma insel , imi cer scuze , insa nu v.am vazut pe podium la acel ultim concurs despre care se tot bat campii...
Imi doresc sa fiu subclasat de toate echipele si de dumneavoastra la urmatoarele concursuri , ar fi minunat. :D
Numai bine.
Sa cresti frumos Alex. E tot ce iti doresc.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:@Myagi ( sau cum iti spune ! )

Iti propun un articol pe care ti-l recomand sa-l citesti cu atentie :

"Increderea in sine este un sentiment care se construieste de-a lungul vietii. Nimeni nu se naste cu ea gata facuta, avem nevoie de timp pana ce simtim ca ne-am cucerit cu adevarat pe noi insine. Sa analizam o situatie de tipul: la urma urmei, ce mare lucru este sa conduci o masina? Toata lumea poate s-o faca inclusiv unii anonimi care se cred superiori .
Si totusi, a treia- patra oara cand dau examenul practic ei continua sa aiba senzatia ca lesina in bratele politistului si incep sa isi puna intrebari. La fel si cand trebuie sa vorbeasca unei multimi de oameni. Nu e mare filosofie: fiecare stie ce are de spus, ia microfonul... si cand ajunge in fata publicului , se blocheaza.
De exemplu, daca esti complexat ca esti prea mic de statura, va fi foarte greu sa te abtii sa nu faci o criza cand iubita ta admira un barbat inalt Numai ca, dupa cum se stie, crizele nu trezesc admiratia nimanui chiar dimpotriva. Ar fi folositor, desigur, sa reusesti sa te stapanesti in momentul in care se declanseaza emotia. Dar ea nu va ceda numai cu atat. Va trebui, cumva, sa te convingi profund interior ca esti valoroas exact asa cum esti, pentru ca acel complex sa nu mai apara.
Daca si in viata ta exista situatii in care, din cauza unor neputinte personale, renunti sa faci lucruri pe care ti le doresti, inseamna ca nici tu n-ai scapat de complexe . "

Tu dragul meu a gasit calea cea mai simpla - in loc sa iti slefuiesti personalitatea si sa lucrezi cu tine insuti , generalizind diverse si punctuale experiente persoanale in contrapartida cu viata cruda si apasatoare , ai gasit de cuvinta ca varianta simpla si usoara , recomandata de unii psihologi in anumite tratamente , atacul direct la personalitatea celuilalt "adversar" - fara emotii si fara remuscari , o cale simpla si frecvent utilizata pentru eliminarea frustarilor de orice fel .
Pentru ca la Kafka nu te-ai aratat prieten cu prozatorul , iti recomand un filozof - il chemam Freud ... Citeste-l si usor - usor iti vei defini si personalitatea si sexualitatea .....

Si cind vorbesti de senatori , scoate-ti macar paiul din gura ......altfel esti balbait si nu te pricepe lumea !
Val poti sa te superi cat vrei si sa-ti spui monoloagele la fel. Daca nu intelegi ca nici tu nu ai dreptul sa jignesti, ca la propria-ti parere n-o sa indrazneasca nimeni sa te atace, atunci discutam degeaba. Ce s-a intamplat la Bunget s-a intamplat acolo si ar fi fost fair ca la majoritatea concursurilor organizate fara "senatori" daca nu ti-ai fi etalat toanele. Daca vrei te citez pe de-antregul. Crede-ma ca in momentul asta sfaturile tale nu fac mai mult decat ale mele. Ai semanat samanta de scandal. Noroc ca mai sunt si cunoscatori pe lumea asta. Nu-mi mai bag nasul in ceea ce se va numi CN anul asta insa voi sta focus sa stiu ce voi face pe viitor sa nu fiu si eu nevoit sa-mi tai vreo mana candva.
Paste fericit!
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Dragul meu ,

"este usor a scrie versuri cind nimic nu ai a spune". Tu iti propui sa monitorizezi CN ?! Este Ok - in virtutea faptului ca trebuie sa stai pe garla 3-4 sau etape , pe la diferite echipe si sa iti notezi totul .... Eu si Cezar avem un exemplu de un pescar cu rezultate bune de la o vreme , care acum 4-5 ani dormea in fata cortului nostru pe Peris ... pe iarba, si a stat 3 zile cu noi sa vada si el ce si cum merge pe garla si sa isi noteze ce si cum nadeam , ce monturi foloseam , samd ! Nu dau nume pentru ca la o adica apreciez astfel de sacrificii in virtutea unui deziderat personal si in ciuda celor care vreti voi sa credeti , NU vreau sa jignesc pe nimeni , in lupta fiecaruia pentru excelenta .
Monoloagele mele nu sunt scrise aiurea - vor doar sa spuna ca exista o excelenta , o clasificare , o experienta certa , samd . NU este pacat sa spui ca intelegi cu adevarat ce se intimpla ....!
Iti mai spun inca o data , nu este vina mea ca tu ai probleme de orice fel si eu , ma ajuta D-zeu ! , nu am problemele tale .... Nu iti doresc sa le ai tu pe ale mele .... :wink:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nimeni nu-si doreste problemele nimenui cu atat mai mult celui in cauza. Eu nu sunt unul dintre aceia care merge la concursuri si-si iau notite. Nu-mi mai permite nici varsta, nici timpul si nici putina aia experienta insa in necunostinta de cauza sau nu stiu din care alt motiv ai facut atunci niste afirmatii care au deranjat. Nu a fost vorba de mine direct ca dupa cum vezi nu prea ma pricep la vorbe insa i-ai bagat si pe ai mei in aceea parere personala la care ai avut numai tu dreptul. Fara sa ne cunosti si fara sa sti cum s-a desfasurat acolo la ei in stand activitatea sau cum de-au ajuns pe podium. Am inceput si noi cu concursurile si la primul podium suntem improscati cu noroi. Cum ar fi trebuit sa reactionam? Nu era primul concurs ci al doilea mai . Asta se intampla dupa vreo cateva sedinte bune de antrenamente pa acea balta. Am ales sa incepem cu ea datorita faptului ca scandalurile insotesc vechea sau consacrata garda, sa-i zicem. Ai trantit o parere si ne-ai intors spatele. Ai fi putut s-o dregi cu niste scuze. N-ai facut-o. Noi de ce sa nu ne simtim lezati? Ce ne face pe noi mai putin pescari de crap sau nevalorosi daca nu ne cunoasteti?
Iti place sa citesti si sa citezi. Eu sunt sportiv de vreo 25 de ani si instructor sportiv atestat si de MEI si de MM, printre altele, dar am sa-ti citez tot din opere" dupa ce canta doamna cea grasa lumea se ridica si aplauda", nu huleste, indiferent de cine este ea. De la comentariile tale de dupa concurs au inceput tot felul de afirmatii gratuite asupra baltii sau concursului. Sa intelegem ca noi am platit mai mult acolo anul trecut ca sa invatam cum e cu concursurile degeaba?
Am fost si pe Tancabesti sa vedem daca putem face fata ca noi suntem deltari. In curand daca nu va deranjeaza o sa va concuram si acolo. Nu cerem nimanui nimic. Ne autopromovam ca ne descurcam si singuri. Deranjeaza asta?
Hai sa inchidem in conditii crestinesti, iar in aceasta saptamana atat de invocata sa reflectam la ceea ce spunem sau facem.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

miyagi scrie:" dupa ce canta doamna cea grasa lumea se ridica si aplauda
Aici vroiam sa-ti fac o precizare - pentru ca esti in greseala fundamentala fata de dialogul nostru . Ceea ce ai citat tu nu se scrie asa si suna cum iti spun eu :

"Nimic nu se termina pina nu canta doamna cea grasa" !!! Citeste asa cum este "parabola" si ai sa vezi de ce am gasit de cuvinta sa te corectez .

It ain't over till (or until) the fat lady sings - o expresie uzuală, în esenta, care inseamna că nu trebuie nimeni sa isi asume rezultatul unei activitati (de exemplu: un dialog), pina cind nu se termina .
Este o perceptie americana de Grand Opera, unde de obicei soprane cu exces de greutate duceau greul show-ului liric si isi etalau calitatile spre finalul recitalului . ( cel mai bun exemplu , Brünnhilde , aria finala din Walkiria de Wagner samd ) .

Sarbatori fericite !

http://youtu.be/48ShCmL7Ew0

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:
miyagi scrie:" dupa ce canta doamna cea grasa lumea se ridica si aplauda
Aici vroiam sa-ti fac o precizare - pentru ca esti in greseala fundamentala fata de dialogul nostru . Ceea ce ai citat tu nu se scrie asa si suna cum iti spun eu :

"Nimic nu se termina pina nu canta doamna cea grasa" !!! Citeste asa cum este "parabola" si ai sa vezi de ce am gasit de cuvinta sa te corectez .

It ain't over till (or until) the fat lady sings - o expresie uzuală, în esenta, care inseamna că nu trebuie nimeni sa isi asume rezultatul unei activitati (de exemplu: un dialog), pina cind nu se termina .
Este o perceptie americana de Grand Opera, unde de obicei soprane cu exces de greutate duceau greul show-ului liric si isi etalau calitatile spre finalul recitalului . ( cel mai bun exemplu , Brünnhilde , aria finala din Walkiria de Wagner samd ) .

Sarbatori fericite !

http://youtu.be/48ShCmL7Ew0
Exact despre asta vorbeam si eu numai ca am pus-o intr-un stil personal.
Sanatate si bucurii in casa!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”