Moderator: gor965
Vladute,spre deosebire de altii eu nu doresc ca sa fac reclama M.V.2 pentru ca aceasta balta nu mai are nevoie de reclama,datorita si unor oameni CA TINE,FLORENTIN IUGA,CORNEL ROSIORU,DAN MITRANESCU,MATY SI CRISTI VAILEANU(PRIN RECORDURILE STABILITE) CIT CELORLALTI PESCARI PENTRU CARE AM TOT RESPECTUL !!!Respect toti patronii de balti,mai putin pe cei care nu investesc in baltile lor!Am fost intrebat daca sint de acord sa pun balta la dispozitie gratis pentru C.N.(de joi pina duminica in plin sezon) si am raspuns afirmativ,cu conditia ca pe M.V.2 sa se dispute finala.De ce am spus finala? Pentru ca M.V.2 este o balta mai mica decit altele ca suprafata(deci intra mai putine echipe)si o balta mare,pentru densitatea de crap/ha de care dispune (in finala existind un numar restrins de echipe,pescarii avind posibilitatea sa-si etaleze atit cunostiintele,rezistenta la efort cit si "viteza" de care dispune fiecare pescar).Eu cred ca o finala ar trebuii sa se desfasoare pe o balta in care exista o densitate mare de crap. Cineva intreba de ce se tin etapele de luni pina joi!!!! Simplu frate,pentru ca vineri,simbata si duminica ,sint zilele in care baltile sint cel mai solicitate de catre pescari!!!!Deci tot banul(ochiul dracului)primeaza!DESPRE 2000 DE EURO......poi eu as fi pierdut mai mult daca s-ar fi tinut finala pe M.V.2. Pe aceasta cale,multumesc celor care s-au gindit la bugetul meuVladut Mateianu scrie:Nu stiu daca astea au fost motivele, dar , treaba cu obligativitatea de a fi finala la MV2...... Este o lipsa de respect fata de patronii de la alte lacuri, fiecare normal ca isi doreste sa fie finala la el pe balta, dar sa conditionezi asta de punerea baltii la dispozitie....este cel putin deplasat !
Poate 2000 de euro ar fi inclinat balanta spre MV....sau promisiunea celui care a propus balta ca o sa voteze cu Darvari si cu Oana la conducere( in contrapartida)..... Ce sa va fac daca nu stiti mersul !
domnule petcu,petcuvicto scrie: De ce am spus finala? Pentru ca M.V.2 este o balta mai mica decit altele ca suprafata(deci intra mai putine echipe)si o balta mare,pentru densitatea de crap/ha de care dispune (in finala existind un numar restrins de echipe,pescarii avind posibilitatea sa-si etaleze atit cunostiintele,rezistenta la efort cit si "viteza" de care dispune fiecare pescar).Eu cred ca o finala ar trebuii sa se desfasoare pe o balta in care exista o densitate mare de crap.
Singurul exemplu care sustine aceasta varianta este Doripesco (cu observatia ca are foarte mult peste nepunctabil).andrei vladeanu scrie:domnule petcu,petcuvicto scrie: De ce am spus finala? Pentru ca M.V.2 este o balta mai mica decit altele ca suprafata(deci intra mai putine echipe)si o balta mare,pentru densitatea de crap/ha de care dispune (in finala existind un numar restrins de echipe,pescarii avind posibilitatea sa-si etaleze atit cunostiintele,rezistenta la efort cit si "viteza" de care dispune fiecare pescar).Eu cred ca o finala ar trebuii sa se desfasoare pe o balta in care exista o densitate mare de crap.
in rationamentul d-voastra aproape perfect ati omis un singur amanunt. in Romania exista lacuri si mai mici decat excelenta d-voastra balta. tot cu peste mult.