AVP - Campionat national 2009 - pareri si sugestii

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: AVP - Campionat national 2009 - pareri si sugestii

Mesaj de gabisandu »

Vladut nu este bun exemplu deoarece eu am votat impotriva lui Victor Oana, Dan pentru el si totusi...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vezi ca esti nou ? :D N-ai inteles de ce al fost........ ales ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@Vladut
Dan l-a votat si pe Oana si Darvariul iar chestia cu conditionatul lsi daca era sia daca nu era, tot despre finala s-a vorbit cand s-a ales intre MV2 si Lates. Dar chiar daca nu era MV2, mai era Doripesco, propus de Senzor si sustinut si de Brasoveni si cred ca si de voi. Ar fi fost un vot cu 3 la 2 pentru Doripesco dar nu am inteles pozitia pasiva a lui Cipica, care dupa ce a facut propunerea la inceput, nu a mai zis nimic in sustinerea ei, l-a lasat pe AV sa traga tare pe Lates.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Florentin eu tot nu inteleg, este atat de greu de acceptat ca s-a votat si ca majoritatea are INTOTDEAUNA dreptate. Ce tot bati moneda pe chestia asta. Scuza-ma pentru comparatie dar esti ca Basescu care nu vrea sa accepte o majoritate. Spre norocul nostru nu ai atata putere. :D

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Vladut Mateianu scrie:Nu stiu daca astea au fost motivele, dar , treaba cu obligativitatea de a fi finala la MV2...... Este o lipsa de respect fata de patronii de la alte lacuri, fiecare normal ca isi doreste sa fie finala la el pe balta, dar sa conditionezi asta de punerea baltii la dispozitie....este cel putin deplasat !
Poate 2000 de euro ar fi inclinat balanta spre MV....sau promisiunea celui care a propus balta ca o sa voteze cu Darvari si cu Oana la conducere( in contrapartida)..... Ce sa va fac daca nu stiti mersul ! :oops:
Vladute,spre deosebire de altii eu nu doresc ca sa fac reclama M.V.2 pentru ca aceasta balta nu mai are nevoie de reclama,datorita si unor oameni CA TINE,FLORENTIN IUGA,CORNEL ROSIORU,DAN MITRANESCU,MATY SI CRISTI VAILEANU(PRIN RECORDURILE STABILITE) CIT CELORLALTI PESCARI PENTRU CARE AM TOT RESPECTUL !!!Respect toti patronii de balti,mai putin pe cei care nu investesc in baltile lor!Am fost intrebat daca sint de acord sa pun balta la dispozitie gratis pentru C.N.(de joi pina duminica in plin sezon) si am raspuns afirmativ,cu conditia ca pe M.V.2 sa se dispute finala.De ce am spus finala? Pentru ca M.V.2 este o balta mai mica decit altele ca suprafata(deci intra mai putine echipe)si o balta mare,pentru densitatea de crap/ha de care dispune (in finala existind un numar restrins de echipe,pescarii avind posibilitatea sa-si etaleze atit cunostiintele,rezistenta la efort cit si "viteza" de care dispune fiecare pescar).Eu cred ca o finala ar trebuii sa se desfasoare pe o balta in care exista o densitate mare de crap. Cineva intreba de ce se tin etapele de luni pina joi!!!! Simplu frate,pentru ca vineri,simbata si duminica ,sint zilele in care baltile sint cel mai solicitate de catre pescari!!!!Deci tot banul(ochiul dracului)primeaza!DESPRE 2000 DE EURO......poi eu as fi pierdut mai mult daca s-ar fi tinut finala pe M.V.2. Pe aceasta cale,multumesc celor care s-au gindit la bugetul meu :wink:
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

petcuvicto scrie: De ce am spus finala? Pentru ca M.V.2 este o balta mai mica decit altele ca suprafata(deci intra mai putine echipe)si o balta mare,pentru densitatea de crap/ha de care dispune (in finala existind un numar restrins de echipe,pescarii avind posibilitatea sa-si etaleze atit cunostiintele,rezistenta la efort cit si "viteza" de care dispune fiecare pescar).Eu cred ca o finala ar trebuii sa se desfasoare pe o balta in care exista o densitate mare de crap.
domnule petcu,
in rationamentul d-voastra aproape perfect ati omis un singur amanunt. in Romania exista lacuri si mai mici decat excelenta d-voastra balta. tot cu peste mult.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
petcuvicto scrie: De ce am spus finala? Pentru ca M.V.2 este o balta mai mica decit altele ca suprafata(deci intra mai putine echipe)si o balta mare,pentru densitatea de crap/ha de care dispune (in finala existind un numar restrins de echipe,pescarii avind posibilitatea sa-si etaleze atit cunostiintele,rezistenta la efort cit si "viteza" de care dispune fiecare pescar).Eu cred ca o finala ar trebuii sa se desfasoare pe o balta in care exista o densitate mare de crap.
domnule petcu,
in rationamentul d-voastra aproape perfect ati omis un singur amanunt. in Romania exista lacuri si mai mici decat excelenta d-voastra balta. tot cu peste mult.
Singurul exemplu care sustine aceasta varianta este Doripesco (cu observatia ca are foarte mult peste nepunctabil).
Dar cand s-a propus "finala" intre MV2 si Doripesco a castigat ... Latesul !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

la ultima calificare a echipei nationale de fotbal a Romaniei, piturca a dus olanda la constanta. teren denivelat, gropi, vant foarte puternic, 1-0 - gol din ofsaid.

acesta a fost avantajul terenului propriu. Romania nu avea niciun interes sa joace cu olanda pe un teren impecabil, pe o vreme excelenta si cu un arbitraj perfect.

dan mitranescu si domnul petcu victor trebuie sa inteleaga ca unele loturi (iar aici vorbim de strategii pescaresti) nu aveau niciun interes sa intalneasca carp zone la moara vlasiei2. asta nu inseamna ca avea cineva ceva cu balta. este atat de greu de inteles?

ps senzor dorea mansa finala la doripesco. pentru ca acolo credea capitanul echipei ca lotul are sanse mai mari. acesta este singurul argument. daca doripesco nu a intrat (pentru ca alte loturi nu au dorit sa joace cu senzor la brasov!!!!), pentru senzor a fost bine sa cada si moara vlasiei. si sa joace mansa finala pe lates. daca se poate cu carp zone. e simplu.

ps2 pana anul trecut eram la fel de inflacarat ca mitranescu. consideram ca selectiile cele mai bune se fac pe lacurile suprapopulate. faceam parte dintr-o echipa buna, disciplinata si muncitoare. nu doream sa aud de darvari, de exemplu. militam neintrerupt pt asta si aproape cerseam aprobare de la cei din jur. adica de la echipele adverse. fara sa-mi dau seama ca ele nu aveau niciun interes sa intalneasca senzorul la ciortaneala. ci la 2-3 crapi.
am avut un deja-vu, anul trecut, cand, intre primele doua manse, vorbeam cu un participant. acesta fusese la hobaia si mergea la darvari. il compatimeam pt ce-l asteapta si pt eventualitatea unei foi de concurs goale. acesta mi-a raspuns ceva care, sincer, m-a marcat:"e f bine la darvari. poate am bulan de 2 dulapi si iau sectorul. pai ce vrei sa ma bat cu mitranescu la moara vlasiei?!!"

bref, majoritatea in acest moment vrea lacuri cu peste putin. cel putin mie mi-e clar.
The One Team

ReMuS

Mesaj de ReMuS »

Asta este cu adevarat problema.Ati pus punctul pe i, domnule Vladeanu :(
Remus Lenghel

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Se va merge pentru CM in Anglia unde se pare (ramane de confirmat) ca orice captura va avea minim 5 kg si iar tenul, tot din motive de legislatie, nu ar trebui sa existe.
In nici un caz nu se va ajunge pe o balta unde pestele sta unul pe altul si trage la boaba de plastic.
In aceste conditii, pentru calificari, cele mai potrivite balti ar fi cele cu peste putin, minim 4-5 kg, care sa evidentieze in principal acele calitati care vor conta in Anglia.
Sistemul cu eliminare din prima mansa este dureros dar la CM ai doar 72 de ore sa dovedesti ce esti in stare.
The second best is the first loser!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”