Balti Campionat National- 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Balti Campionat National- 2011

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie:Daca tu sti mai bine Tancabestiul decat mine (repet, Cupa SBS este al 25-lea concurs organizat de mine pe Tancabesti !) atunci nu m-ai am ce sa adaug..... :oops:
D'om profesor, imi cer scuze ca-mi permit sa-mi dau cu parerea. Promit sa n-o mai fac pe viitor...
De ce n-ai venit si tu la sedinta ca sa faci propunerea corecta???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: Poate ne luminezi si cu sectoarele pe care le vei propune !
Cred ca-ti dai seama ca sectoarele se pot echilibra din GRILE!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Si inca ceva: eu nu insist ca prostul pentru Tancabesti spate. Eu insist ca asta a fost propunerea votata. Nu am propus Tancabesti fata. Dar se pare ca nu vrei sa intelegi.

Apropo de balta din fata: ai masurat distanta dintre maluri? Asta daca e sa faci standuri pe ambele maluri :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pai vezi ? Aici gresesti ! Eram sigur ca asa gandesti.....

In regulamentul CIPS chiar este prevazut acest aspect, standurile unui sector trebuie sa confere conditii cat mai egale pescarilor de pe acel sector !
Deci, cele 3 sectoare trebuie sa indeplineascca 2 conditii esentiale :

1. sa fie liniare (distanta dintre standuri se poate modifica daca VOTAM )
2. fiecare sector sa fie ca un concurs separat, cu standuri egale si cu clasament propriu.

Apoi, la sfarsit, se trage linie si se vad rezultatele obtinute de un lot pe cele 3 sectoare, apoi se calculeaza punctele !

Ce s-ar intampla la un CM daca s-ar face grile cum zici tu ? Pai ar iesi campion mondial la individual echipa care are BULAN si trage pe Gorgan ! Crezi ca este normal ? :roll:

PS Tancabesti Fatza este ok. Garantez eu.( am masurat, aseara am venit de pe balta , azi ma duc iar)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Da, se pare ca n-am argumente, esti prea inversunat.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Asteptam propunerile Costel, apoi pana diseara reprezentantii cluburilor inscrise sa voteze : pe forum, telefonic sau pe mail.

1. Ptr etapa I - varianta Tancabesti 1 sau Tancabesti 2 ( ca a doua balta)
2.Ptr finala - varianta Bunget (1500 euro ptr lot) , Fantanele (daca sunt de acord proprietarii) , Darvari (daca doreste nea Victor) sau orice alta propunere concreta.(Balotesti-Fieni inca nu a dat un raspuns)
CS SENZOR

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Ce sa voteze?
Balta de finala, nu.
Balta Puiesti

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Vladut Mateianu scrie:Pai vezi ? Aici gresesti ! Eram sigur ca asa gandesti.....

In regulamentul CIPS chiar este prevazut acest aspect, standurile unui sector trebuie sa confere conditii cat mai egale pescarilor de pe acel sector !
Deci, cele 3 sectoare trebuie sa indeplineascca 2 conditii esentiale :

1. sa fie liniare (distanta dintre standuri se poate modifica daca VOTAM )
2. fiecare sector sa fie ca un concurs separat, cu standuri egale si cu clasament propriu.

Apoi, la sfarsit, se trage linie si se vad rezultatele obtinute de un lot pe cele 3 sectoare, apoi se calculeaza punctele !

Ce s-ar intampla la un CM daca s-ar face grile cum zici tu ? Pai ar iesi campion mondial la individual echipa care are BULAN si trage pe Gorgan ! Crezi ca este normal ? :roll:

PS Tancabesti Fatza este ok. Garantez eu.( am masurat, aseara am venit de pe balta , azi ma duc iar)

D-le Mateianu, te rog frumos sa lasi cateva zile CN si sa te ocupi asa cum te stiu de prima editie a CUPEI SBS BAIT :mrgreen: :mrgreen:

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Vladut, la un CM toate echipele au ca scop castigarea locului 1. In cazul de fata, pe Tancabesti spate, scopul ar fi clasarea in primele 5 echipe din 8. Eu cred ca s-ar putea echilibra suficient de mult grilele astfel incat fiecare grila sa ofere sanse mai mult decat decente de clasare in primele 5.

Dar si Tancabesti sosea este o varianta ok. Eu unul, si cred ca vorbesc in numele majoritatii lotului meu, am prefera sa picam pe Darvari in prima etapa. Ar fi mai usor in vederea etapei a doua. Si poate chiar in cazul finalei daca se va organiza pe Darvari.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vali, nu cred ca trebuie sa ma justific in fata ta de ce nu am venit la Fantanele (pe timpul meu si pe banii mei), dar am sa o fac ca sa iti dovedesc ca faci afirmatii hazardate.

Conform planului initial (anuntul sedintei APCR de la Fantanele) urmau sa se discute aspecte tehnice, etapele fiind cunoscute : 1. Fantanele 2. Darvari 3. Bunget . Asa ca am considerat ca George Slave este cel mai in masura sa reprezinte clubul la aceasta sedinta, si datorita experientei competitionale dar si datorita faptului ca era prezent la concurs.
Faptul ca nu s-a prins peste si ati hotarat sa scoateti balta din CN, precum si faptul ca "cineva" a hotarat mazilirea baltii Bunget din motive care mie imi lasa un gust amar, sunt lucruri pe care nu aveam cum sa le prevad.

Daca vrei sa intelegi bine, daca nu asta e.
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”