bataie de joc la Bunget lacul 2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: bataie de joc la Bunget lacul 2

Mesaj de cornelserbu »

FloroiuCiprian scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu sapte capete nea Cornele!
cipriane, tu stii bine ca eu am prins la doripesco numai mare, dar adu-ti aminte cu ce medie s-a castigat...1,2 kg...se spune prin "targ" ca media la bunget e sub kil...dar probabil ca balta se aseamana foarte mult cu cea din anglia de la mondiale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: si d-aia s-a facut etapa pe ea si nicidecum ca bogdan umbla asta iarna cu "sponzorizarea" in buzunar... :lol: :lol: :lol:

il cunosc si pe valer si pe bogdan si amandoi pentru mine erau niste domni...dupa topicul asta si pana la proba contrarie a ramas doar valer... :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

cornelserbu scrie:
FloroiuCiprian scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu sapte capete nea Cornele!
cipriane, tu stii bine ca eu am prins la doripesco numai mare, dar adu-ti aminte cu ce medie s-a castigat...1,2 kg...se spune prin "targ" ca media la bunget e sub kil...dar probabil ca balta se aseamana foarte mult cu cea din anglia de la mondiale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: si d-aia s-a facut etapa pe ea si nicidecum ca bogdan umbla asta iarna cu "sponzorizarea" in buzunar... :lol: :lol: :lol:

il cunosc si pe valer si pe bogdan si amandoi pentru mine erau niste domni...dupa topicul asta si pana la proba contrarie a ramas doar valer... :wink:
nea cornele din ce am inteles eu,situatia de fata are alte "substraturi" decat cele aparente...se pare ca sant niste polite de platit intre cei 2...cum isi rezolva dansii problemele ...e treaba lor,sant baieti mari :D se descurca ei...imi pare rau ca am intervenit in topic si ii cer scuze d-nului bogdan...
in alta ordine de idei aparitia unui nou carpodrom de dimensiuni mari(80 de hectare )e un lucru benefic ...pacat ca "politica" dupa care s-a facut popularea il face ,deocamndata,...neatractiv .peste 2-3 ani va deveni o pista de baza ptr CN :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

marin laurentiu scrie: nea cornele din ce am inteles eu,situatia de fata are alte "substraturi" decat cele aparente...se pare ca sant niste polite de platit intre cei 2...cum isi rezolva dansii problemele ...e treaba lor,sant baieti mari :D se descurca ei...
hagi,
intelepciunea pe care o arati in cazul de fata nu te-a insotit si de-a lungul timpului, cand a fost vorba de seful tau de la clubul de pescuit. acesta, la randul lui a fost angajat in probleme cu substrat si plati de polite.
cateodata, a devenit si treaba ta cum isi rezolva dansul problemele.
ai avea totusi o scuza, ca sa te citez pana la capat.
starostele tau, chiar daca se descurca, nu e deloc baiat mare... :wink: :D
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

laurentiu, ai perfecta dreptate daca intr-adevar cei doi au ceva treburi de rezolvat, iar noi ne-am bagat ca musca-n lapte :lol: ... nu-mi ramane decat sa-mi cer scuze...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
marin laurentiu scrie: nea cornele din ce am inteles eu,situatia de fata are alte "substraturi" decat cele aparente...se pare ca sant niste polite de platit intre cei 2...cum isi rezolva dansii problemele ...e treaba lor,sant baieti mari :D se descurca ei...
hagi,
intelepciunea pe care o arati in cazul de fata nu te-a insotit si de-a lungul timpului, cand a fost vorba de seful tau de la clubul de pescuit. acesta, la randul lui a fost angajat in probleme cu substrat si plati de polite.
cateodata, a devenit si treaba ta cum isi rezolva dansul problemele.
ai avea totusi o scuza, ca sa te citez pana la capat.
starostele tau, chiar daca se descurca, nu e deloc baiat mare... :wink: :D
nu te lasi... :lol: :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:laurentiu, ai perfecta dreptate daca intr-adevar cei doi au ceva treburi de rezolvat, iar noi ne-am bagat ca musca-n lapte :lol: ... nu-mi ramane decat sa-mi cer scuze...
la fix ai picat, cornele. e valabil si pt tine ce-i zic mai sunt lui laurentiu. :D :D :D :D :D
ps el macar face parte din pelicanul...
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:laurentiu, ai perfecta dreptate daca intr-adevar cei doi au ceva treburi de rezolvat, iar noi ne-am bagat ca musca-n lapte :lol: ... nu-mi ramane decat sa-mi cer scuze...
la fix ai picat, cornele. e valabil si pt tine ce-i zic mai sunt lui laurentiu. :D :D :D :D :D
ps el macar face parte din pelicanul...
nu numai ca nu te lasi, dar esi si de groaza... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Ar fi bine domnule CABA sa ai grija ce mai zici de clubul nostru ca noi nu am comentat nimic de voi si pot spune multe .

Merci :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

serbule nici tu nu ai murit? ce faci fatarnicule iar scri paici? ieri te jurai ca nu mai ai ce cauta pa crapmania iar acum esti prieten cu toata lumea. dute bai stafiditule la tine acolo unde sau adunat toate fosilele si lasa pescari de competitie sasi rezolve problemele intre ei.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Naepamfil scrie:serbule nici tu nu ai murit? ce faci fatarnicule iar scri paici? ieri te jurai ca nu mai ai ce cauta pa crapmania iar acum esti prieten cu toata lumea. dute bai stafiditule la tine acolo unde sau adunat toate fosilele si lasa pescari de competitie sasi rezolve problemele intre ei.
dl "Naepamfil" cum ai facut de ai scapat de la 9? Este o vorba ca "nebunul"nu stie decit de frica"!!!! Acum stiu de ce nu postezi cu numele tau adevarat!!!! :wink:
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”