Moderator: gor965
in grandoarea ta, un singur lucru te rog sa-mi precizezi...ce-nseamna pescar de competitie...Naepamfil scrie:serbule nici tu nu ai murit? ce faci fatarnicule iar scri paici? ieri te jurai ca nu mai ai ce cauta pa crapmania iar acum esti prieten cu toata lumea. dute bai stafiditule la tine acolo unde sau adunat toate fosilele si lasa pescari de competitie sasi rezolve problemele intre ei.
teai suparat unchiasule? ce te mai intereseaza pescaru de competitie nu vezi ca ai iesit di uz? acu ai inceput sa ma ameninti bai fata de melc obasit? ma vad cu tine cind vrei siti aduc si o cirja ca o sa ai nevoie dupa. pai mateianu tea lasat pa tine sa te caci pa aici cam mult si acu pute cutra batrina. ce scriai saracule pe situl fosilelor de oameni astia? iai injurat si batjocarit cum tia venit la gura si ii goneai ca nu au ce cauta acolo. acu teai intors aici si lingi in culus de leai facut rani. pai tu ceri respect da iti bagi penisu ala stacojit in situl nostru si nu pt. prima oara. pai mateianu ar trebui sa se ocupe de tine bai ipocritule. tu vorbesti de clone? pai cum e ma la voi obositilor? imi cer scuze ca miam iesit din fire da ma calca pa nervi curva asta masculina.cornelserbu scrie:in grandoarea ta, un singur lucru te rog sa-mi precizezi...ce-nseamna pescar de competitie...![]()
![]()
![]()
sas, baietel, ca asa cum sunt eu de stafidit te fac de nu te vezi in cazul ca-ti arati adevarate fata, dar asta e doar pentru oamenii adevarati...lasii sa-si vada de treaba lor imputita...![]()
![]()
![]()
daca mateianu va mai lasa mult sa va cacati pe voi pe aici, atunci chiar imi bag p..a in site-ul vostru...![]()
![]()
nu iti mai raspund ca ma iau astia in primireandrei vladeanu scrie:hagi,marin laurentiu scrie: nea cornele din ce am inteles eu,situatia de fata are alte "substraturi" decat cele aparente...se pare ca sant niste polite de platit intre cei 2...cum isi rezolva dansii problemele ...e treaba lor,sant baieti marise descurca ei...
intelepciunea pe care o arati in cazul de fata nu te-a insotit si de-a lungul timpului, cand a fost vorba de seful tau de la clubul de pescuit. acesta, la randul lui a fost angajat in probleme cu substrat si plati de polite.
cateodata, a devenit si treaba ta cum isi rezolva dansul problemele.
ai avea totusi o scuza, ca sa te citez pana la capat.
starostele tau, chiar daca se descurca, nu e deloc baiat mare...![]()
daca te calca pe nervi curva asta masculina, daca aduci carje, daca pute asa de tare cutra batrana, daca ai macar putin, dar putin, putin de tot sange-n penis, cu toate ca dovedesi ca nici macar limfa nu-ti mai trece pe acolo, atunci indrazneste si spune cine esti...uzerul ala vechi pe care-l tine, mai nou, vladeanu-n spate si care nu poate fi banatNaepamfil scrie:teai suparat unchiasule? ce te mai intereseaza pescaru de competitie nu vezi ca ai iesit di uz? acu ai inceput sa ma ameninti bai fata de melc obasit? ma vad cu tine cind vrei siti aduc si o cirja ca o sa ai nevoie dupa. pai mateianu tea lasat pa tine sa te caci pa aici cam mult si acu pute cutra batrina. ce scriai saracule pe situl fosilelor de oameni astia? iai injurat si batjocarit cum tia venit la gura si ii goneai ca nu au ce cauta acolo. acu teai intors aici si lingi in culus de leai facut rani. pai tu ceri respect da iti bagi penisu ala stacojit in situl nostru si nu pt. prima oara. pai mateianu ar trebui sa se ocupe de tine bai ipocritule. tu vorbesti de clone? pai cum e ma la voi obositilor? imi cer scuze ca miam iesit din fire da ma calca pa nervi curva asta masculina.