Bugete & Cheltuieli Lotul National

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Bugete & Cheltuieli Lotul National

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:la acea ora cei doi au conchis ca din niciuna din parti (F&H si ALP) nu exista sponsori interesati de acest proiect.
andrei, eu am inteles ca tu te-ai luptat pentru echipa, dar da-mi voie te rog sa fac o remarca pertinenta zic eu...mai bine se retrageau, mai ales ca la momentul respectiv stiau ca nu au de unde sa faca rost de bani, dar ei au vrut neaparat sa detina numele acestui turneu pe care de fapt l-am facut noi. bine-nteles ca nu este cazul lui victoras care a reusit sa sponsorizeze, probabil cu bani din buzunar, dar echipa se ducea la cm si fara banii astia... acum, avp sa suporte consecintele hotararii nepotrivite pe care a luat-o atunci, iar domnul malin ar fi bine sa-si tina praful in buzunare (poate il foloseste ca antidrapant prin laponia) si nu sa ni-l arunce noua in ochi :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Luci

Mesaj de Luci »

Daca tot ce am citit aici este real... :cry: de astazi o sa citesc numai rubrica de bancuri...cu toate acestea cu doza de optimism care ma caracterizeaza tot sper ca discutia a fost facuta de dragul rating- ului si va lua o turnura pozitiva ....Foarte urit se vede dupa marginea terenului...
Cit despre hotii, daca acuzele sunt reale va reamintesc ca fapta in sine nu se numeste furt ci gainarie...ultima treapta a celor care activeaza in domeniu :lol: :arrow: naspa. Nici macar in acest domeniu nu excelam... :oops: Iar ca parere personala daca se si dovedesc acuzele de furt, persoanelor vizate ar trebui sa li se interzica participarea :idea: Nu de alta dar de la anul se poate invoca scuza: nu am dat randament sau nu am putut cistiga deoarece in timpul destinat odihnei a trebuit sa ne pazim bulendrele... :roll: sa nu ne trezim fara chiloti... :mrgreen: Partea amuzanta ar fi ca daca si la aceasta problema nu se ia atitudine...de la anul cred ca in locul arbitrilor,in spatele concurentilor o sa vedem baietii de la paza si protectie.. :lol:
Lasind gluma de o parte, daca e adevarat tot ce s-a relatat nu va ginditi ca strainii, daca au cunostinta de aceasta fapta o sa spuna: acea persoana din cutare tara a sustras..nu stiu ce... ci romanii au venit la CM la furat de bulendre... :evil:
Sper ca tot ce am relatat sa fie datorat dezimformarii din postarile dvs....si mai am rugamintea ca o parte din postarea mea sa fie privita ca o satira, nu vreau ca vreun incet la minte sa ma intrebe de ce si cum am postat sau sa insinueze ca tin partea cuiva...
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

D-l Malin incearca sa arunce praf in ochi , ca pe vreme de criza - nu a gasit sa vinda evenimentul ..... In primul rind nu era o conditie a proiectului initial , ca daca ALP vinde bine evenimentul si face banuti frumosi , va da o parte din ei si lotului national . Suma era clara , fara echivoc , ALP acopera inscrierea , deplasarea si cheltuielile de hrana si ale lotului national in Franta . Nada si antrenamentul anticipat pe lac , erau alta poveste ( procedura era exact ca la spinning !!! ) .
Daca departamentul vinzari al ALP merge prost si nu identifica sumele din piata care pot acoperi niste costuri angajate , pina la urma ce vina au cei care au mers la concursuri si pina la urma au platit deplasarea IN MARE PARTE .
Zic si eu si il intreb pe d-l. Malin , care este diferenta intre turneele de pina acum , care nu aveau un nume asa sonor ca revista pe care o reprezinta si acest turneu din acest an . Cu mici contributii aduse de Vladeanu in nume personal ( care le putea aduce si daca nu reprezenta ALP + nada , plus inca citeva la care nu a mai apelat ) , cu sumele oferite in contrapartida de PV TV si cu BANII dati de concurenti pentru acele concursuri , s-a dus lotul in Franta . Pai cam asa era si pina acum !
Se stringeau niste "pescari de bine" mai potenti cu banutii si mai puneau la ce s-a strins din banii de concurs , mergeau baietii bine mersi . Cu exceptia anului trecut cind conflictul G6 vs APCR a atins apogeul si pesemne ca banii nu au "ajuns" , pentru o deplasare tocmai pina in Africa se Sud . Eu zic ca daca era CM prin Europa , ajungeau banii si in conditiile acelei crize , mult mai aspre decit asta pe care o invoca d-l Malin acum .
Eu fac afaceri si cred ca si el a gandit la fel evenimentul . Il rog sa-mi dea un mic argument , cum poate justifica sustinerea unui turneu cu numele revistei pe care o reprezinta in calitate de redactor sef , turneu care a avut pina la urma o finantare modesta ( de criza ) adusa personal de un membru al colectivului redactional ?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ luci

nu pot insinua ca ti partea cuiva, iar satira de care vorbesti m-a facut sa zambesc, insa vreau sa-ti spun doar ca esti off topic, la fel ca toti care au scris despre acel presupus furt pe acest topic :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Val
M-am saturat sa-ti ascult toate ineptiile pe care le debitezi.
Ai ajuns buricul pescuitului la crap, girezi sponsori, validezi comisii, ma susti pe mine la AGVPS, susti dezbateri despre sistemul de selectii in sedinte publice, te-ai compromis in fata sefilor de filiala care s-au uitat in obrazul tau si au aprobat varianta AVP. etc.
Nici macar nu cunosti sistemul. Iti spun eu cum se procedeaza: cele doua regulamente aprobate de sefii cluburilor (contineau si titulatura turneului) au fost depuse la secretariat iar consiliul director le-a aprobat.
Ti-am spun cum se procedeaza ca sa-ti iau o piatra de pe inima si sa nu te mai simti vinovat.
Norocul nostru ca ai gasit varianta salvatoare pt. anul viitor, iar sponsorii se vor bate sa depuna scrisoarea de garantie anticipata, cu suma necesara lotului :D
Stai ca m-ai bagat in ceata, banii sunt rari pe vremea asta, dar faci licitatii cu cine depune scrisoarea de garantie mai grasa?
Nu-mi amintesc sa fi participat la nici o sedinta, nici la Dirvari si nici la sediul AVP, dar sti ce a promis Malin, iar acum iti roseste obrazul.
Pai ca sa ai probleme de constiinta trebuie sa fi implicat, ori tu nu ai organizat nici macar masa festiva a lotului.
Te-ai pisat pe Oana, pe mine, pe Vladeanu si apoi vorbesti de prietenii ce dainuie de vreo opt ani.
Valule, revin-o cu picioarele pe pamint si mai stai de vorba si noi muritori de rind.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

cornel rosioru scrie:@Val
M-am saturat sa-ti ascult toate ineptiile pe care le debitezi.
Ai ajuns buricul pescuitului la crap, girezi sponsori, validezi comisii, ma susti pe mine la AGVPS, susti dezbateri despre sistemul de selectii in sedinte publice, te-ai compromis in fata sefilor de filiala care s-au uitat in obrazul tau si au aprobat varianta AVP. etc.
Nici macar nu cunosti sistemul. Iti spun eu cum se procedeaza: cele doua regulamente aprobate de sefii cluburilor (contineau si titulatura turneului) au fost depuse la secretariat iar consiliul director le-a aprobat.
Ti-am spun cum se procedeaza ca sa-ti iau o piatra de pe inima si sa nu te mai simti vinovat.
@D-l Cornel Rosioru

Iti mai spun odata , nu am ajuns buricul nimanui , intr-un sistem din care nu stiu cum sa ies mai repede . Eu vorbesc de onoare , verticalitate , demnitate , puterea cuvintului dat public , samd tu vorbesti despre AGVPS si regulamente , in masura in care mi-ai cerut adresa completa si numarul de tramvai ca sa stii cum se ajunge acolo , acum vreo 6-7 ani .
Da-o dracu de discutie ..... Tu ai facut ce ai facut , cu logistica si cu rezultatele pe care le-ai avut sau nu , dar nu te increde ca pe vecie Cornel Rosioru va hotari cine si in ce conditii va organiza selectiile nationale la crap . Campionate nationale poti sa faci cite unul pe luna ....... Toata iarna trecuta m-ai inebunit la cap , cum sa facem proiectul ALP mai bun si sa il accepte AGVPS -ul si acum imi spui ca ma dau buricul pamintului . Nu sunt decit un prost , care e prea credul ... Cind te-a bagat Bentu "sub masa" , tot eu te-am scos , dar ai uitat . Tu esti miezul , tu esti totul , fara tine nu exista nimic . :evil:

cornel rosioru scrie: Nu-mi amintesc sa fi participat la nici o sedinta, nici la Dirvari si nici la sediul AVP, dar sti ce a promis Malin, iar acum iti roseste obrazul.
Pai ca sa ai probleme de constiinta trebuie sa fi implicat, ori tu nu ai organizat nici macar masa festiva a lotului.
Nu am participat la NIMIC din ceea ce a fost mica voastra intelegere , ulterioara promisiunilor facute la AGVPS . Bina ca a fost asa si poate trebuia sa scriu de la inceput ce s-a promis de catre ALP ( si tu ai venit cu proiectul ! ) sa stie si pescarii despre ce este vorba si de ca premiile de turneu au fost cum au fost . Bine macar ca scrii public ca ulterior nu am avut nici un amestec . Mese festive nu fac pentru ca la pescuit nu am motive de sarbatoare prea des ....
cornel rosioru scrie: Te-ai pisat pe Oana, pe mine, pe Vladeanu si apoi vorbesti de prietenii ce dainuie de vreo opt ani.
Valule, revin-o cu picioarele pe pamint si mai stai de vorba si noi muritori de rind.
Nu m-am "pisat" pe nimeni . Cu Victor ne-am scris cite si mai cite , dar in acest caz a avut dreptate si o idee salvatoare - sa puna 1/2 bani pentru lor - altfel in baza ALP stateau acasa . Si pina la urma neintelegerile dintre noi sunt publice .
Daca tu crezi ca a spune adevarul inseamna a te pisa pe cineva si ca in baza faptului ce ne stim de atitia ani , eu sunt o "maimutza" de-a voastra , care mai poate roade 3 kg de nada sau 1 partida de pescuit pe Hobaia doar ca sa apelezi la el cind ai nevoie , te inseli .
Daca tot suntem asa de buni prieteni , de cite ori m-ai sunat de ziua mea ? Stii cati copii am ? Pe sotia mea cum o cheama ? Iti spun eu ca nu stii - asa ca nu mai invoca vreo mare prietenie ci doar o coabitare prieteneasca reciproc avantajoasa ( gen pescuit , gratare , spritzuri pe la Hobaia , cind aveam protocoale , platite TOATE , samd )
Exista pina acum o relationare intre noi , in baza unor virtuti si principii comune legate de pescuitul crapului si competitie , dar pe care vad ca acum le-ai facut varza ...

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vreau sa fac o precizare legata de insinuarea furtului care pateaza imaginea echipei nationale :

Nu a existat nici un furt !

Iar pe cei care nu reusesc sa-i lamureasca pe cips-fips ca un ametit si-a uitat o geanta pe care personalul unui hotel a scos-o in strada alaturi de alte bagaje abandonate , ii rog sa le dea numarul meu de telefon sa le explic asta .

Nu am participat cu nimic la acesta poveste ,dar stiu ce s-a intamplat ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cred ca ar fi indicat ca in 2010 sa se ocupe de organizare Val Pangica ! Sa vada si el cum e cand vrei sa faci bine si esti luat la p..a de cei care au timp liber....

PS Val, poate ar fi mai indicat sa postezi cu mai putina rautate , deja ai devenit patetic ... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie: Sa vada si el cum e cand vrei sa faci bine si esti luat la p..a de cei care au timp liber....
vladut, adica asa cum aveai tu asta primavara ??? :D

ce tie nu-ti place..... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Luci

Mesaj de Luci »

cornelserbu scrie:@ luci

nu pot insinua ca ti partea cuiva, iar satira de care vorbesti m-a facut sa zambesc, insa vreau sa-ti spun doar ca esti off topic, la fel ca toti care au scris despre acel presupus furt pe acest topic :wink:

In primul rind vreau sa va multumesc pt. compliment :wink: venit de la dvs. chiar ma simt flatat.
In schimb la partea cu "off topic" cred eu ca v-ati pripit.... :roll:
Daca chiar va macina faptul ca cineva e "off topic" (ca sa va citez), trebuia sa fiti pe faza si sa interveniti cu mult mai devreme, de cind s-a deschis subiectul despre "presupusul furt" nu atunci cind cineva , dupa atitea polemici, isi exprima o parere si va mai descreteste si fruntile.
Inchei intr-o nota optimista,cu speranta ca mica intepatura nu ma viza personal si era data cu efect vizind alte persoane. :oops:
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”