cornel rosioru scrie:@Val
M-am saturat sa-ti ascult toate ineptiile pe care le debitezi.
Ai ajuns buricul pescuitului la crap, girezi sponsori, validezi comisii, ma susti pe mine la AGVPS, susti dezbateri despre sistemul de selectii in sedinte publice, te-ai compromis in fata sefilor de filiala care s-au uitat in obrazul tau si au aprobat varianta AVP. etc.
Nici macar nu cunosti sistemul. Iti spun eu cum se procedeaza: cele doua regulamente aprobate de sefii cluburilor (contineau si titulatura turneului) au fost depuse la secretariat iar consiliul director le-a aprobat.
Ti-am spun cum se procedeaza ca sa-ti iau o piatra de pe inima si sa nu te mai simti vinovat.
@D-l Cornel Rosioru
Iti mai spun odata , nu am ajuns buricul nimanui , intr-un sistem din care nu stiu cum sa ies mai repede . Eu vorbesc de onoare , verticalitate , demnitate , puterea cuvintului dat public , samd tu vorbesti despre AGVPS si regulamente , in masura in care mi-ai cerut adresa completa si numarul de tramvai ca sa stii cum se ajunge acolo , acum vreo 6-7 ani .
Da-o dracu de discutie ..... Tu ai facut ce ai facut , cu logistica si cu rezultatele pe care le-ai avut sau nu , dar nu te increde ca pe vecie Cornel Rosioru va hotari cine si in ce conditii va organiza selectiile nationale la crap . Campionate nationale poti sa faci cite unul pe luna ....... Toata iarna trecuta m-ai inebunit la cap , cum sa facem proiectul ALP mai bun si sa il accepte AGVPS -ul si acum imi spui ca ma dau buricul pamintului . Nu sunt decit un prost , care e prea credul ... Cind te-a bagat Bentu "sub masa" , tot eu te-am scos , dar ai uitat . Tu esti miezul , tu esti totul , fara tine nu exista nimic .
cornel rosioru scrie:
Nu-mi amintesc sa fi participat la nici o sedinta, nici la Dirvari si nici la sediul AVP, dar sti ce a promis Malin, iar acum iti roseste obrazul.
Pai ca sa ai probleme de constiinta trebuie sa fi implicat, ori tu nu ai organizat nici macar masa festiva a lotului.
Nu am participat la NIMIC din ceea ce a fost mica voastra intelegere , ulterioara promisiunilor facute la AGVPS . Bina ca a fost asa si poate trebuia sa scriu de la inceput ce s-a promis de catre ALP ( si tu ai venit cu proiectul ! ) sa stie si pescarii despre ce este vorba si de ca premiile de turneu au fost cum au fost . Bine macar ca scrii public ca ulterior nu am avut nici un amestec . Mese festive nu fac pentru ca la pescuit nu am motive de sarbatoare prea des ....
cornel rosioru scrie:
Te-ai pisat pe Oana, pe mine, pe Vladeanu si apoi vorbesti de prietenii ce dainuie de vreo opt ani.
Valule, revin-o cu picioarele pe pamint si mai stai de vorba si noi muritori de rind.
Nu m-am "pisat" pe nimeni . Cu Victor ne-am scris cite si mai cite , dar in acest caz a avut dreptate si o idee salvatoare - sa puna 1/2 bani pentru lor - altfel in baza ALP stateau acasa . Si pina la urma neintelegerile dintre noi sunt publice .
Daca tu crezi ca a spune adevarul inseamna a te pisa pe cineva si ca in baza faptului ce ne stim de atitia ani , eu sunt o "maimutza" de-a voastra , care mai poate roade 3 kg de nada sau 1 partida de pescuit pe Hobaia doar ca sa apelezi la el cind ai nevoie , te inseli .
Daca tot suntem asa de buni prieteni , de cite ori m-ai sunat de ziua mea ? Stii cati copii am ? Pe sotia mea cum o cheama ? Iti spun eu ca nu stii - asa ca nu mai invoca vreo mare prietenie ci doar o coabitare prieteneasca reciproc avantajoasa ( gen pescuit , gratare , spritzuri pe la Hobaia , cind aveam protocoale , platite TOATE , samd )
Exista pina acum o relationare intre noi , in baza unor virtuti si principii comune legate de pescuitul crapului si competitie , dar pe care vad ca acum le-ai facut varza ...