andrei vladeanu scrie:clasament oficial
8 oct - dimineata
1. anglia 7 p 33,8 kg
2. africa de sud 14,5 p 71,6 kg
3. grecia 25,5 p 25,7 kg
4. bulgaria 26 p 85,5 p
5. letonia 26,5 p 14,2 kg
6. bosnia 27,5 p 5,3 kg
7. croatia 28 p 6,6 kg
8. lituania 28,5 p 8,3 kg
9. portugalia 28,5 p 5,2 kg
10. spania 29,5 p 6,9 kg
11.-19. 36,5 p restul tarilor care nu au punctat
Valoare,exista un DUMNEZEU care nu doarme!!!!! Eu am sponsorizat lotul national cu echipamentul sportiv,ca sa-mi fac reclama la balta in afara tariii!!!!!Lotul National pescuieste in acest moment imbracati cu bluze care nu au nimic in comun cu bluzele platite de catre mine si pe care sint inscriptionate mai multe firme (sponsori ai lui Sandu Gabi),numai Moara Vlasiei nu apare pe aceste bluze!!!!!Cind am discutat si am platit inca 50 000 000 lei in plus,am platit tocmai pentru ca pe echipamentul LN sa nu mai apara si alte firme!!!!!Conducatorul delegatiei dl Stanila stiia de acest lucru si a si garantat in acel moment ca asa va fi,insa observ ca doarme pe el in Anglia!!!!! Nu am crezut ca se poate intimpla asa ceva!!!!! Oameni fara caracter cum sint Gabi Sandu si Costel Stanila fac APCR de "risul lumii"!!!!! Spun acest lucru,mai ales ca primesc tel in momentul de fata de la pescari care ma intraba "de ce LN pescuieste cu bluzele acelea pe ei,unde nu apare tocmai numele sponsorului principal (Moara Vlasiei 2) afirmind ca am dreptate sa ma supar si ca ar trebuii ca suma de 50 000 000 lei sa o recuperez de la acesti doi oameni fara caracter!!!!!!
P.S. "Cine mai face ca mine,ca mine sa pateasca"!!!!!
petcuvicto scrie: Spun acest lucru,mai ales ca primesc tel in momentul de fata de la pescari care ma intraba "de ce LN pescuieste cu bluzele acelea pe ei,unde nu apare tocmai numele sponsorului principal (Moara Vlasiei 2) afirmind ca am dreptate sa ma supar si ca ar trebuii ca suma de 50 000 000 lei sa o recuperez de la acesti doi oameni fara caracter!!!!!! [/b]
1. imi cer scuze pt neplacerile create sponsorului mv2
2. cineva a pus un linc in care poti vedea fotografii cu lotul la prezentarea oficiala in echipamentul oficial. celalalt este echipamentul de stand.
3. telefoanele nu le primesti de la pescari. ci de la javre.
[quote="petcuvictoOameni fara caracter cum sint Gabi Sandu si Costel Stanila fac APCR de "risul lumii"!!!!! Spun acest lucru,mai ales ca primesc tel in momentul de fata de la pescari care ma intraba "de ce LN pescuieste cu bluzele acelea pe ei,unde nu apare tocmai numele sponsorului principal (Moara Vlasiei 2) afirmind ca am dreptate sa ma supar si ca ar trebuii ca suma de 50 000 000 lei sa o recuperez de la acesti doi oameni fara caracter!!!!!! [/b][/quote] eu cind va spuneam ca GABI SANDU este un escroc nu mati crezut stanila nare nici o vina este manipulat de escrocul de Gabi Sandu si de PUSCARIE
Pasa chiar nu rezisti sa-ti arunci veninul aici.O sa aveti timp sa dezbateti dupa aia.
Lasati-i sa se concentreze,asa suntem noi romanii frate daca nu ne kkm in centru nu are rost .
Hai PLANET....capul sus si pescuiti cum stiti voi mai bine.