Moderator: gor965
Un nebun arunca o piatra in apa si ......romanraul scrie:Citesc si ma amuz... cum sa schimbi data ? Adica noi venim din toata tara si votam la misto ? Nu organizatorul schimba ci cluburile care participa dar in unanimitate... Deci haideti sa ne concentram pe alte lucruri....
nu stiu la cine faci referire (sper ca nu vorbesti la modul general), dar sunt multi organizatori cu rezultate notabile in organizarea de concursuri si care participa la acest "CN al organizatiei X"Albert scrie:
Mai degraba voriti cu cei care organizeaza concursuri cu rezultate dovedite - sponsori, participare mare, etc - si vedeti cum puteti sa faceti acest CN cel mai cel concurs din Romania.
Cata inversunare, dom'legeorge tomescu scrie:dar sunt multi organizatori cu rezultate notabile in organizarea de concursuri si care participa la acest "CN al organizatiei X"
Cooorect.george tomescu scrie:fiecare face ce vrea cu banii lui !!!
Ce elvetian este taticul,nici nu are glontul pe teava si trimite invitatii la botezVladut Mateianu scrie:Si finala, am un botez atunci...
![]()
....
Nu mai bine eviţi acest topic? Pe lângă faptul că aberezi ca de obicei, te mai trezeşti şi cu o conjunctivită!eugen dragnea scrie: P.S: Va rog,stiu ca nu este un forum de academicieni,dar nu mai violati limba romana...ma "doare" ochii cand va citesc...va rog!!!
Te-a bagat cineva pe tine in seama "bambinare"?!Lucian SV scrie:Nu mai bine eviţi acest topic? Pe lângă faptul că aberezi ca de obicei, te mai trezeşti şi cu o conjunctivită!eugen dragnea scrie: P.S: Va rog,stiu ca nu este un forum de academicieni,dar nu mai violati limba romana...ma "doare" ochii cand va citesc...va rog!!!