Moderator: gor965
-------osc1or scrie:Eu cred ca toata lumea prefera 1 etapa cu 24 loturi decat 2 semifinalecu 13.
Dar ce facem in martie daca se strang 26 loturi? Nu va fi prea tarziu pt reorganizare?
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
am o premoniţie că ai să faci grile cu subsectoare pentru 18-20 de echipe într-o manşă preliminară!petre iulian scrie:cu 18 echipe poti face subsectoare cum a fost la CM-ul de anul asta ....gen de la C4 la C12 si de la C17 la C25 ... fara golf.
Raul, scenarii cu variante de desfăşurare vor apărea şi vei putea propune, dar numai după ce se va şti câte echipe se înscriu. apoi fiecare va vota cum crede de cuviinţă, interes, combinaţii, aranjamente şi permutări.romanraul scrie:Parere personala, majoritatea decide Stima
Foarte bine punctat.RSC scrie:Avalansa de inscrieri la CN a luat pe multi prin surprindere. Abia acum au realizat ca, la acest numar mare de participanti, cluburile "new entry" ar putea foarte usor sa ia locul celor "consacrate"...de aceea au inceput s-o dea la intors cu " ce am votat" , evitand sa rezolve problema participarii tuturor cluburilor/asociatiilor doritoare, asa cum este si fairplay.
Nu uitati ca nu ati votat nici o conditie de limitare a numarului echipelor participante la CN iar singura constrangere votata a fost apartenenta la AGVPS...
Majoritatea a decis deja. De restul vorbim dupa 1 martie.romanraul scrie:Eu am spus si o mai spun. Pentru 3 etape nu ne permitem ca si costuri si asta vb nu numai de taxa ci si nada, cazare, transport, etc. Preferam in loc de calificari cu 3 echipe calificate in finala unde este bulan maxim sa se califice 6 echipe intr-o etata si 6 in alta etapa si sa facem finala cu 12. Stiu ca poate nu este foarte echilibrat dar putem subsectoriza si facem 4 capete de sector pe A, B, C, deci 12 capete cate unul pe fiecare club.
Varianta cu 30 vs 12 semif vs 6 finala eu zic ca nu va trece fiind multe cluburi care nu isi permit desi vom vedea cine stie. Dar decat sa calificam 3 vs 3 din 15-16 cluburi e bulan maxim si slabe sanse sa te califici daca nu tragi grila buna, asa cu sase se mai poate....
Parere personala, majoritatea decide
Stima
Nu stiu eu , sau gresesti tu.romanraul scrie:Eu am spus si o mai spun. Pentru 3 etape nu ne permitem ca si costuri si asta vb nu numai de taxa ci si nada, cazare, transport, etc. Preferam in loc de calificari cu 3 echipe calificate in finala unde este bulan maxim sa se califice 6 echipe intr-o etata si 6 in alta etapa si sa facem finala cu 12. Stiu ca poate nu este foarte echilibrat dar putem subsectoriza si facem 4 capete de sector pe A, B, C, deci 12 capete cate unul pe fiecare club.
Varianta cu 30 vs 12 semif vs 6 finala eu zic ca nu va trece fiind multe cluburi care nu isi permit desi vom vedea cine stie. Dar decat sa calificam 3 vs 3 din 15-16 cluburi e bulan maxim si slabe sanse sa te califici daca nu tragi grila buna, asa cu sase se mai poate....
Parere personala, majoritatea decide
Stima