Campionatul AGVPS 2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Campionatul AGVPS 2017

Mesaj de Vladut Mateianu »

O alta problema. De ce anumite persoane dau telefoane si mesaje ca sa convinga cluburile sa fie 2 etape de calificari si finala ? De ce sa trebuiasca sa platim mai mult si sa pierdem mai mult timp, daca s-a votat ceva ? Ca sa se vanda mai multa nada ? Sau cu mai multe cluburi nu se mai pot fece combinatii si fratii ? :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu cred ca toata lumea prefera 1 etapa cu 24 loturi decat 2 semifinalecu 13.
Dar ce facem in martie daca se strang 26 loturi? Nu va fi prea tarziu pt reorganizare?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

petre iulian
Pescar de competitie

Re:

Mesaj de petre iulian »

osc1or scrie:Eu cred ca toata lumea prefera 1 etapa cu 24 loturi decat 2 semifinalecu 13.
Dar ce facem in martie daca se strang 26 loturi? Nu va fi prea tarziu pt reorganizare?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
-------

eu trebuie sa ma ocup de grile ....dar peste 18 echipe e soarta si bulan :wink:

cu 18 echipe poti face subsectoare cum a fost la CM-ul de anul asta ....gen de la C4 la C12 si de la C17 la C25 ... fara golf :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Lucian SV

Re: Re:

Mesaj de Lucian SV »

petre iulian scrie:cu 18 echipe poti face subsectoare cum a fost la CM-ul de anul asta ....gen de la C4 la C12 si de la C17 la C25 ... fara golf :wink: .
am o premoniţie că ai să faci grile cu subsectoare pentru 18-20 de echipe într-o manşă preliminară! :wink:

romanraul

Mesaj de romanraul »

Eu am spus si o mai spun. Pentru 3 etape nu ne permitem ca si costuri si asta vb nu numai de taxa ci si nada, cazare, transport, etc. Preferam in loc de calificari cu 3 echipe calificate in finala unde este bulan maxim sa se califice 6 echipe intr-o etata si 6 in alta etapa si sa facem finala cu 12. Stiu ca poate nu este foarte echilibrat dar putem subsectoriza si facem 4 capete de sector pe A, B, C, deci 12 capete cate unul pe fiecare club.
Varianta cu 30 vs 12 semif vs 6 finala eu zic ca nu va trece fiind multe cluburi care nu isi permit desi vom vedea cine stie. Dar decat sa calificam 3 vs 3 din 15-16 cluburi e bulan maxim si slabe sanse sa te califici daca nu tragi grila buna, asa cu sase se mai poate....
Parere personala, majoritatea decide
Stima
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

romanraul scrie:Parere personala, majoritatea decide Stima
Raul, scenarii cu variante de desfăşurare vor apărea şi vei putea propune, dar numai după ce se va şti câte echipe se înscriu. apoi fiecare va vota cum crede de cuviinţă, interes, combinaţii, aranjamente şi permutări. :mrgreen:

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Avalansa de inscrieri la CN a luat pe multi prin surprindere. Abia acum au realizat ca, la acest numar mare de participanti, cluburile "new entry" ar putea foarte usor sa ia locul celor "consacrate"...de aceea au inceput s-o dea la intors cu " ce am votat" , evitand sa rezolve problema participarii tuturor cluburilor/asociatiilor doritoare, asa cum este si fairplay.

Nu uitati ca nu ati votat nici o conditie de limitare a numarului echipelor participante la CN iar singura constrangere votata a fost apartenenta la AGVPS...
"Keep it simple!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

RSC scrie:Avalansa de inscrieri la CN a luat pe multi prin surprindere. Abia acum au realizat ca, la acest numar mare de participanti, cluburile "new entry" ar putea foarte usor sa ia locul celor "consacrate"...de aceea au inceput s-o dea la intors cu " ce am votat" , evitand sa rezolve problema participarii tuturor cluburilor/asociatiilor doritoare, asa cum este si fairplay.

Nu uitati ca nu ati votat nici o conditie de limitare a numarului echipelor participante la CN iar singura constrangere votata a fost apartenenta la AGVPS...
Foarte bine punctat.
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

romanraul scrie:Eu am spus si o mai spun. Pentru 3 etape nu ne permitem ca si costuri si asta vb nu numai de taxa ci si nada, cazare, transport, etc. Preferam in loc de calificari cu 3 echipe calificate in finala unde este bulan maxim sa se califice 6 echipe intr-o etata si 6 in alta etapa si sa facem finala cu 12. Stiu ca poate nu este foarte echilibrat dar putem subsectoriza si facem 4 capete de sector pe A, B, C, deci 12 capete cate unul pe fiecare club.
Varianta cu 30 vs 12 semif vs 6 finala eu zic ca nu va trece fiind multe cluburi care nu isi permit desi vom vedea cine stie. Dar decat sa calificam 3 vs 3 din 15-16 cluburi e bulan maxim si slabe sanse sa te califici daca nu tragi grila buna, asa cu sase se mai poate....
Stima
Majoritatea a decis deja. De restul vorbim dupa 1 martie.

Ps. Era buna si varianta cu 12 in finala, dar trebuia propusa la sedinta.
CS SENZOR

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

romanraul scrie:Eu am spus si o mai spun. Pentru 3 etape nu ne permitem ca si costuri si asta vb nu numai de taxa ci si nada, cazare, transport, etc. Preferam in loc de calificari cu 3 echipe calificate in finala unde este bulan maxim sa se califice 6 echipe intr-o etata si 6 in alta etapa si sa facem finala cu 12. Stiu ca poate nu este foarte echilibrat dar putem subsectoriza si facem 4 capete de sector pe A, B, C, deci 12 capete cate unul pe fiecare club.
Stima
Nu stiu eu , sau gresesti tu.
Nu sunt trei etape.
Sunt doua semifinale din care se califica primele trei clasate.
Deci tot doua concursuri raman pe cap de lot.

Varianta cu 30 , 12, 6 , nu are cum sa existe pentru ca nu duce balta 30 de loturi la prima etapa, ca pentru asta incercam sa facem doua semifinale.

Stii tu altceva?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”