Foarte bine, sustine ce vrei, dar fa-o public, nu pe la spate. Faptul ca propui niste lucruri pe care TU le crezi bune, nu face decat sa puna paie pe foc.Si denota lipsa de respect ptr cei care au fost la sedinta si au stabilit si votat un sistem de joc. Si, fara sa fiu rautacios, sunt oameni cu multe cn-uri in spate, care au trecut prin multe.... Am si eu o mica experienta de cn-uri(din 2004 incoace) si nu am nimic de comentat referitor la sistemul votat.surgeon scrie:Susțin varianta asta din punct de vedere sportiv, pentru a elimina hazardul si cred ca garantează prezenta echipelor cele mai valoroase în finala. Nu s-a discutat asta la sedinta, ci este o propunere care mi se pare corecta, datorita situației posibile de înscriere a mai multor echipe decât a fost preconizat.
In alta ordine de idei, o etapa in plus mareste costurile per club, dar baga bani in buzunar locatiei, producatorilor de nada si arbitrilor.Deci, te vor sustine multi.Cei interesati. Nu fi naiv, lipsa de experienta te poate costa, iti pui multe cluburi in cap ! Si ptr ce ?

PS. Acum cativa ani, cand lotul Carping facea legea la Corbu, datorita unor motive care nu fac subiectul acestui topic, o balta intreaga a facut tot "posibilul"(nu detaliez) ca sa NU IASA Carping campioni. Si au reusit.