Hai baieti, suntem alaturi de voi si speram la un rezultat memorabil!!!!!!!!!!!!
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Am vorbit acum cu baietii , Tomulescu si Vasilica au prins 4 pesti, Andrei si Bogdan au punctat si ei , Soare nu inca, pestii sunt mici insa nu sunt multe echipe care au reusit sa puncteze ! Avem o sansa ! Hai Gabii hai Andrei hai Soare !!!!!
Din cate am inteles Croatia care este cap de stand este favorita in acest moment !
HAI Romania Doamne ajuta !
Vali Vesa scrie:Un site cu rezultate nu au macaronarii???
Astia acum invata cum se organizeaza o competitie Site-uri au, dar mai mult arheologice, ca stau bine cu istoria
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
pai asa sunt strainii astia , se cred vedete , habar nu au pe ce lume traiesc la ei in tara , dar cand vin la noi au niste cerinte de parca vor sa-si scoata toate castanele pe care nu au reusit sa le scoata in 50 de ani. Nu au un site unde sa se afiseze rezultate , nimeni nu stie nici o informatie oficiala, am citit ca si arbitri sunt cum sunt .
la noi daca era asa ceva , stia toata planeta cat de prost organizatori suntem .
dupa cantaru de dimineata ROMANIA ocupa locul 5, nu sa punctat in sectorul B, sigur o vor face si vor urca vertiginos pana pe prima pozitie.
HAI ROMANIA, HAI BAIETIII !!!!!!!!!!!!