Campionatul national de pescuit la crap 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Darius Handrea

Re: Campionatul national de pescuit la crap 2010

Mesaj de Darius Handrea »

Mie personal nici acum nu mi-e clar cine si cand a hotarat ca pentru calificari trebuie un lot de 8+1
asta nu pentru ca as fi impotriva unui astfel de sistem de calificari dar echipele de 2 pescari ce au?
Pe urma daca tot se bate moneda pe loturi de 8+1 care sa reprezinte un club lasati la libera alegere
a clubului respectiv cati pescari poate folosi pe parcursul etapelor de calificare.Mai exact daca vor fi
3-5 sau 7 etape de calificare cluburile sa poata alinia la startul fiecarei etape oricare pescar din cadrul clubului
eventual sa ruleze toti membrii daca isi permite.

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

@silviu toma

nu faci altceva decit sa imi reconfirmi gandirea - care spune ca un club de 3 pescari nu are ce spune in CN !!!
Asta la noi la APCR, prin STATUT - dar ia vezi la Liga lui Oana - exista acest demers ? Eu zic ca nu - mai mult promoveaza CLUBUL ca un instrument de presiune ( chiar daca e constituit din 3 mebrii !!! ) fata de restul cluburilor dedicate COMPETITIEI CRAPISTE ; iti dau un singur exemplu - Asociatia "Pescari 4 Ever" - care nu are in componenta decit maxim 2 pescari de crap - pe unul il chema Adriano Musaro si este clar ca stie fenomenul , dar pe ceilati nu ii stiu ca ar avea capabilitati in acest sens ...... - in schimb in Liga lui Oana voteaza cu aceeasi putere ca si Senzor .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Darius Handrea scrie:Mie personal nici acum nu mi-e clar cine si cand a hotarat ca pentru calificari trebuie un lot de 8+1
asta nu pentru ca as fi impotriva unui astfel de sistem de calificari dar echipele de 2 pescari ce au?
Pe urma daca tot se bate moneda pe loturi de 8+1 care sa reprezinte un club lasati la libera alegere
a clubului respectiv cati pescari poate folosi pe parcursul etapelor de calificare.Mai exact daca vor fi
3-5 sau 7 etape de calificare cluburile sa poata alinia la startul fiecarei etape oricare pescar din cadrul clubului
eventual sa ruleze toti membrii daca isi permite.
Nu a hotarat nimeni ce sistem va fi. Asta o vor hotara presedintii cluburilor participante la CN 2010.

PS La fotbal de ce crezi ca exista regula ca sa se poata face doar 3 schimbari ? :roll: Ca sa aiba sanse si cluburile mai slabe, fara posibilitati financiare care sa le permita sa aiba un lot de 20 de Ronaldo....+sponsorul echipei !! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Sistemul pe loturi de 8+1 este restrictiv atat pentru cluburi cat si pentru echipele de pescari independenti.Cluburile mari nu pot inscrie decat un lot de 9 pescari, restul raman pe bara; cele mici se inscriu in APCR (platesc taxa) dar nu pot vota deoarece nu au lot(conditia de a avea 8+1 nu inseamna neaparat ca poti inscrie un lot).

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Darius si Zarguzon

dragii mei cititi atent ceea ce se scrie - CONDITIA ca un club sa fie acceptat in APCR este sa poata prezenta o lista cu minim 8 pescari - sub semnatura privata - pescari care timp de 1 an de zile fac parte din acel club , chiar daca acel club se inscrie sau nu in CN !!! ( in acest fel a inteles APCR sa selecteze cluburile serioase implicate in fenomen , adica la o adica sa aiba macar minum necesar unui sistem competitional bazat pe echipe de club )
Sistemul competitional care se va alege este ALTCEVA ! El va fi hotarit de cluburile inscrise cu o lista de 8 pescari si care participa la CN , pescari care pot sau NU sa fie o echipa de 8 , sau 4 echipe de 2 pescari - dracu stie ce se va hotari la votul CA ?
Chiar daca cifrele sunt identice - ele se refera la lucruri diferite . Nu mai faceti confuzii in acest sens - pentru ca pe astfel de confuzii isi bazeaza si Liga contestatiile .
Sa nu confundam conditia minima de intrare in APCR cu sistemul de competitie CARE URMEAZA sa fie votat , de cei care vor dori sa participe !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

eu cred ca trebuie tinut cont de cifra 8, asa cum a fost toata lumea de acord in ultima sedinta apcr. daca nu ma insel marius barbu a gasit aceasta solutie.
un club cu drept de vot trebuie sa aiba 8 pescari. lot sau 4 echipe de doi. plus taxa.
daca la vot iese sistemul individual, se pot inscrie si echipe din cluburi mai mici.
daca la vot iese sistemul pe loturi mari, de asemenea se pot inscrie si ulterior cluburi.
parerea mea.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ideea este sa participe pescari cat mai buni. De aceea, cluburile cu multi pescari isi vor face o propie selectie si vor trimite cei mai buni 8 pescari. La fel, pescarii talentati din tara nu au cum sa nu fie inregimentati de catre un club ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Darius Handrea

Corect Vladut nimeni nu cere sa fie schimbari din minut in minut ca la hochei dar etapa urmatoare daca din cei sase pescari 4 au probleme si clubul isi permite sa alinieze alti pescari de ce sa nu poata? Tu chiar si eu reprezentam un caz fericit si ne putem permite ca,timp sa lipsim 3-4 zile fara ca nimeni sa ne desfaca contractul de munca dar cei care depind de un program de lucru si de un anumit nr de zile de concediu pe an nu mai sunt pescari sau nu mai sunt pasionati de fenomen cu ei ce facem?

Darius Handrea

Ideal ar fi ca 8 pescari +1 capitan sa fie disponibili timp de 5 etape pe 5 locatii diferite dar daca nu sunt
clubul respectiv ce face nu mai participa sau daca incepe calificarile si dupa 2 etape 1 pescar se inbolnaveste 1 se cearta cu nevasta 1 pleaca definitiv din tara
1 risca sa-si piarda locul de munca si exemplele pot continua clubul pierde taxa de participare sansa de calificare ?

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Intr-un club mare pot exista 15-20 pescari buni sau f buni carora li se ingradeste dreptul de a participa la CAMPIONATUL NATIONAL DE CRAP, nu la o competitie privata.
Intr-un club cu doar 8 membrii care pot fi pescari mediocrii, acestia pot participa.
Nu exista nici o legatura intre sistemul 8+1 si valoarea pescarilor.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”